петък, 3 март 2023 г.

КОЙ ОКУПИРА ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ?

 Какво е светът в цялото му многообразие? Вековният въпрос на човечеството е кои сме, откъде, защо и защо. Мисля, че много от вас са задавали този въпрос много пъти през живота си. Може да звучи патетично и арогантно, но това видео ще отговори на огромен брой въпроси, които не могат да бъдат намерени в интернет, освен във Ватиканската библиотека. Въпреки че мисля, че вашият живот, както и моят, могат да бъдат разделени точно на две части, преди и след прозрението. Разбира се, преди прозрението самото понятие за света, както и въпросът, свързан с него, винаги са имали неточна формулировка, тъй като ние не сме имали представа какво е той. Струваше ни се, че светът е глобусът, този, за който ни разказваха в училище, този, който виждахме по телевизията и на снимки. Мнозина мечтаеха да станат астронавти и да летят в космоса като много герои от филми и научнофантастични книги. Имахме много въпроси, които задавахме, докато растем. Освен това въпросите на децата като правило бяха много различни от въпросите на възрастните, ако като дете се интересувахме от нюансите на истинската вселена, защо тревата е зелена, защо птиците летят и хората умират, то като възрастни, въпросите са се променили. Като правило, в посока на битовия му компонент. Започнахме да се интересуваме от неща, до голяма степен наложени ни от телевизията, училището, общественото мнение и други неща. И дори да сме учили за философи, да сме чели умни книги, да знаем история или друга наука, по някаква причина никога не сме се питали дали това, което са ми казали, е вярно, дали е написано в тази или онази книга. Колкото по-смешно и изненадващо звучи, като се има предвид факта, че, разбира се, всеки от нас, в живота си, е виждал тоталната несправедливост, случваща се в света хиляди пъти. Виждали сме войни, глад и смърт. Кражба, убийство, измама, ласкателство, зависимост, недостиг и други. Разбрахме, че това не е правилно, не трябва да бъде така, но!

Продължихме да живеем в този свят и да вярваме в написаното в книгите, видяното във филмите, чутото по радиото и телевизията. Видяхме богатството на земята, на която живеем, видяхме нейните гори, огромни територии, реки и езера, разбрахме, че има много от всичко и повярвахме в бедността. Разбрахме, че здравословните проблеми на човек нарастват правопропорционално на подобряването на здравеопазването и продължихме да пием лекарства, бяхме учудени (непредубеденост и примитивност) от всяко ново поколение, нежеланието му да анализира, знае, мисли критично, но имахме за нормално относно факта, че образованието започна да отнема почти 16 години в живота на всеки човек. Тези и много противоречия постоянно се виждаха, но ние упорито не ги забелязвахме, преструвайки се, че всичко е наред, че така трябва да бъде. Но е дошло времето да видим света такъв, какъвто е, да отхвърлим оковите на робството във всичките му проявления и да видим истината. Предупреждавам ви, много неща може да ви изглеждат глупости и напълно ненаучни, но трябва да разберем, че не можете да вярвате на всичко, което знаете, разберете приятели, че живеем в робство от раждането, (вмъкнато от матрицата) Днес ще ви покажа света в цялото му великолепие, ще разкажа истинската история на земята, такава каквато успях да я пресъздам, предвид скромните ми възможности като човек. Преди да започнете да гледате, горещо ви препоръчвам да изучите поне всички видеоклипове в моя канал в образователния телевизионен плейлист. И като максимум приложен в началото, в описанието на видеото, списък с материали, които ще ви помогнат да разберете, че всичко, което казах по-горе, има добре обоснована основа. Ключът, който отваря съкровените врати, със сигурност ще бъде намерен в това видео. “Но раклата току-що се отвори“, ще си помисли уважаемият зрител в края на моя разказ. Само вчера ни се струваше, че знаем почти всичко за нашия световен ред и нищо не може да ни изненада, но днес се оказва, че светът ни е дори по-голям и многостранен, отколкото можем да си представим.

Но тъй като трябва да имате възможност за избор, свобода на мисълта, решение, не мога да ви принудя да ме изслушате, да приемете моята гледна точка и като героя от филма Матрицата ви давам възможност да решите, тук са два бутона, изборът е ваш. Внимание - когато уважаемия зрител чуе и види - достоверното устройство на нашия свят и нашата планета, той самостоятелно и без много затруднения ще отговори на хилядите въпроси, които са му задавани през целия му живот.

Радвам се, че си избрал точно този път и се утешавам с надеждата, че не си дошъл тук от празно любопитство, за да се посмееш и забавляваш и дори не че това може да ми е неприятно или друго подобно, не, боли ме и ми е тежко и тъжно на душата, когато не мога да стигна до следващия спящ човек, болен, заразен с болестта, наречена невежество. Искрено се надявам, че сте проучили всички или поне повечето от материалите, които ви предоставих, и сте способни да възприемете това, което сега ще видите и чуете. Няма да доказвам нищо, да те убеждавам, че съм прав, защото знам, че няма да се събудиш по този начин, вслушай се в сърцето, интуицията, душата, духа, съвестта (съвместно послание). „Съвестта е най-висшият дар на Господa, не можеш да избягаш от това, не можеш да се скриеш, не можеш да я измамиш и няма да говориш. За добри дела тя дава радост, за безполезни дела - страдание. Послушайте себе си и ще разберете, че не лъжа и не преследвам лична облага. Искрено се надявам, че когато всичко свърши, ще се срещнем на друго по-красиво място. Междувременно се насладете на информацията.

Не забравяйте да почувствате достоверността на информацията, която по-нататък ще разберете с всички фибри на душата си и всяка клетка на сърцето си, защото истината винаги витае някъде наблизо и понякога е достатъчна една секунда, за да осъзнаете напълно пълнотата на картината - нашата вселена.

И така, нека започнем от самото начало, а кога наистина се започна? Е, разбира се, аз не знам това, никой не знае, но в нашето изследване това не е важно. Както вече казах, животът ни е изпълнен със странни неща, които по никакъв начин не си пасват и често противоречат не само на логиката, но и на здравия разум. Защо има огромни градове без хора, а в същото време има милиони бездомни хора, защо в едни страни хората умират от глад, а в други от затлъстяване, защо страни, които нямат никакви природни ресурси, живеят добре, а тези, които седят върху богатства обедняват? Защо има много несъответствия в историята, защо броят на болестите само расте? Защо, като имаме космическа програма, която работи от 55 години, ние все още не можем да отлетим и да построим станция дори на Луната, защо, като имаме абсолютно нежизнеспособна финансова система, която изпада в криза на всеки 5-10 години, не можем просто да я сменим. Такива "защо" мога да докарам още един вагон и малка количка. Но мисля, че вие ​​сами вече знаете това, въпреки че вероятно е много по-интересно да знаете не защо всичко се случва по този начин, а за какво. В крайна сметка, ако звездите са запалени, тогава кой има нужда от това, нали? И не мислете, че тази фраза е образна, тя е доста буквална, но ще стигнем до това по-късно. Нека веднага вземем решение за такава формулировка, ако живеем зле и всичко в този свят изглежда специално направено, за да ни накара да се чувстваме зле, то излиза, че всичко това се прави умишлено. Абсолютно изкуствено сме въведени в състояние на невежество и идиотизъм. Принуждават ни да вярваме в басни, подменят ни понятия, изнасилват ни, убиват ни, изяждат ни, колят ни като добитък, правят ни страшен социален експеримент.

Чужденците унищожиха много земи, в различни зали на кръга Сварог ... Черната завист засенчва очите им, когато видят просперитета един другиго ... Завистта, измамата и желанието на нашественика, това е тяхната цел, дори в адския свят. .. И затова Чужденците се опитват ... да завладеят всичко в Сварга и Междусвета ... (Сантий от Ведите на Перун)

И не си мислете, че това е някаква група банкери, наречени масони, и това със сигурност не са извънземни, долетели тук от други планети. Изобщо не е така. Това не означава, че няма масони, разбира се, те съществуват, но властта не е концентрирана в техните ръце, те са просто изпълнители, инструмент в могъщите ръце на нашите нашественици. Ако си спомняте, има много филми, които разказват как някакви сили превзеха света и превърнаха всички хора в зомбита или просто ги подведоха. Разбира се, вие смятате, че това е измислица, въпреки че всъщност във всяка фантазия има много повече истина отколкото в най-умната книга на някой професор в кавички, чиято задача е да ви окачва фиде на ушите.

И така, разкритие номер едно, земята ни е превзета в истинския смисъл на думата. Няма защо да мислим, че е превзета от от американците, или евреите, или някаква друга наднационална структура, като Vanguard Group Corporation и други подобни. Това не означава, че за такива играчи на нашата арена, в която всички играем като марионетки, в сръчни и трудолюбиви ръце няма място за тях, но единствената истина е, че те са същите кукли като нас . Единствената разлика е, че между тях почти няма хора в пълния смисъл на думата, а тези, които все още съществуват, са същите роби, само че в по-скъпи костюми и с много пари. Повтарям още веднъж, нашата земя е буквално пленена от врагове, пленена от около 40 000 години, въпреки че трябва да се каже, че те успяха да постигнат пълен успех едва през последните 250-300 години.

И все пак хората не са толкова слаби, че да паднат толкова лесно на милостта на нашествениците. Това обаче не означава, че красивата ни земя не е пострадала от ръцете на враговете. По-нататък ще ги наричам за простота и опростяване ГП-глобален предиктор. Факт е, че техният състав е много обширен и е трудно да се избере общоприето име, бих могъл да ги нарека сиви, тъмни, вируси, скакалци и дори демони, но мисля, че това няма да промени същността. И така, нашата земя е пленена от дълго време и най-лошото е, че душите ни също са пленени, или по-скоро отровени от вирус. Тук трябва да разберете, че хората, вие и аз, първоначално изобщо не сме били такива, никога не сме познавали пари, завист, гняв, жажда за убиване, похот, страст, желание за забогатяване, разврат, лъжи, гордост, липса на духовност, неизпълнение на задълженията, невежество, нерешителност, мързел и лакомия, цинизъм, чувство за собственост и много други неща, които вече напълно характеризират съвременния човек. Тоест ние сме заразени с ужасен вирус, който блокира в нас самата възможност да бъдем това, което сме по същество.

Като пример можем да кажем, че човек, който вижда отражението си в огледалото, вижда само 7% от огромния свят, който представлява. Дори нашият мозък работи само на 2-3%, а сравнително неотдавна човек използваше не само всички ресурси на мозъка, но и лесно използваше както гръбначния, така и този, който се намира в областта на слънчевия сплит. Но на този етап има блокиране на мозъчната ни дейност - нашите три „кита“, благодарение на които лесно можем да възприемаме света такъв, какъвто е в действителност.

Цялата същност не само на самия вирус, но и на неговата мутация сега съвсем естествено се проявява в живота на западния свят. Това е, за да ви е по-лесно да го идентифицирате в нашата реалност. Всичко, започвайки от толерантност, двойни или дори тройни стандарти, педерастия, педофилия, канибализъм, еднополови бракове, живот в дългове, налагане на начина си на живот на другите, неадекватно чувство за превъзходство, приветстване на абортите, кръвосмешение, мултикултурализъм и завършвайки с политика, която води до бездната, деградацията на хората, сатанизма, чипирането и превръщането ни не просто в стадо овце, а в стадо овце с чипове. Освен това самите те се затварят в този ужас и повличат целия свят със себе си, без да знаят, че това ще е краят на всичко човешко, което все още е останало в нас. И ако мислите, че го правят нарочно, искрено не разбирайки какво се случва, тогава сте прави. И всичко това, защото те не се справят сами, както и повечето от нас. Може да е трудно за вярване, но те наистина нямат нищо общо с човечеството, освен че визуално наподобяват хора. Те са отдавна заселени, а видът им ни обърква. Но ви уверявам с абсолютна сигурност, че те нямат нищо общо с човешкия вид. Вирусът е проникнал толкова дълбоко в нас, че често при много хора той просто замества самия човек. Затова, когато сте ядосани, бесни, посещават ви мисли, от които трябва да се срамувате, в този момент знайте, че не сте вие, това е вирус, може да го наречете и ларва, който не знае какво е, нека види видеото , всичко е описано подробно там.

И така, сега, когато разбрахме, че всички лоши, отвратителни, разрушителни и водещи до пълна деградация процеси, които ни пращат направо в кошарата, не се случват, защото някой иска да направи пари, не разбира същността на случващото се. И не поради нормалността на подобен исторически процес, не защото определена група иска да управлява и не осъзнава последствията от своите решения. А всичко това е породено от намесата на ГП на нашата земя, за постигане на своите цели и задачи. Но кой е той в общия смисъл на това значение и каква е целта му, как всъщност се е случило нахлуването, защо не си спомняме това, кога се е случило и защо изобщо ми е позволено да направя това видео, защото ако ние сме в окупация, трябваше да бъда ликвидиран, нали? Тези въпроси са съвсем естествени и ще се опитам да им отговоря възможно най-подробно.

Ако си спомняте и се надявам да си спомняте и сте гледали моите видеоклипове за Вселената, тогава знаете, че почти всички закони на съвременната физика не са нищо друго освен измислица, която няма нищо общо с реалността. В природата няма сила на привличане, центробежна сила и други. Оттук и заключението, че земята не се върти около слънцето и съответно луната не се върти около земята. Но защо тогава тези закони са ни натрапени и измислени. Може да има само един отговор, за да се докаже измислената теория за земята, която се върти около слънцето, в нашата слънчева система. Но както знаем от моите видеоклипове и други, които съм ви препоръчал, всичко това е лъжа. И така, как всъщност изглежда земята? Важно е да знаете това, за да разберете множеството процеси, които протичат върху нея.

Както много от вас може би са разбрали досега, нашата Земя е плоска, но не точно по начина, по който мнозина си представят. Разбира се, веднага трябва да се отбележи, че има сто пъти повече доказателства за плоска земя, отколкото опровержения, а опроверженията са толкова неубедителни, че за пореден път доказват правилността на плоската земя. Дори ще кажа нещо повече, да се докаже, че нашата планета изглежда точно така, както ни е нарисувана, е много по-трудно и най-вероятно почти невъзможно.

Но нека се запитаме, ако земята е плоска, тогава как може да съществува в морето от етер, което, както знаем, е космосът? В края на краищата налягането в него и плътността са много високи, дискът на земята просто не може физически да съществува в него, това е вярно. Но както казах, земята е плоска и кръгла едновременно. Сега ще обясня какво точно имам предвид. Повърхността, по която вървим, не е сферична, с радиус 6000 км. Според оф. наука. Разбира се, тя е плоска, но не е нужно да си я представяте като дъска, където не може да има разлики във височината, и разбира се може да е леко извита, изпъкнала на места, като футболна топка, заровена в земята, стърчи малко. С други думи, тя може да има формата на топка, но размерът на самата тази топка, разбира се, трябва да бъде много по-голям от нашата представа за земята. Какво имам предвид, питате вие? Добре тогава, нека не се лутаме около храста, а просто хванете бика за рогата и покажете точно сега как изглежда нашият свят. (чертеж)

Точно така, приятели. И най-важното, това е абсолютно достоверен факт. Нашата Земя е като топка, огромна топка, чиито размери е трудно да си представим и невъзможно да обхванем с ума си. Повърхността й е осеяна с пчелни пити (Нашите предци са наричали тези зали с пчелни пити, те са имали ръбове, като пчелни пити, вече казах, че структурният модел на етерната решетка в нашата плътност е шестоъгълна пчелна пита. Във всяка такава клетка има цяла планета според нашето разбиране, но в действителност това е почти плоска земя или по-скоро повърхността на земята.

Имената на Сот-Чертозите, където нашите предци са се заселили, имат такива имена като - Зала на Девата, Глиган, Щука, Лебеди, Змия, Врана, Мечка, Бусл, Вълк ...


Вячеслав Котляров.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.