понеделник, 13 март 2023 г.

ТАЕН СЪЮЗ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА "НОВ СВЕТОВЕН РЕД"

 Да... Изглежда невероятно, че по време на Студената война САЩ и СССР са били тайно свързани помежду си. Тази пикантна подробност се появява от години в различни показания на разобличители, но никъде и никога не е била подчертана толкова ясно и толкова подробно, както в показанията на д-р Бийтер.

Първоначалният план беше фракциите Рокфелер и Ротшилд да работят заедно чрез предполагаемия конфликт между САЩ и СССР, за да създадат така наречения Нов световен ред.

Ако все още не сте попаднали на тази информация, несъмнено ще бъдете шокирани и може да не повярвате на всичко това в името на запазването на вашата представа за консенсусната реалност, каквато сте я познавали. Данните за това обаче са много, много убедителни.

Този коварен съюз не просъществува дълго. Както скоро ще видим, той се разпада в края на 70-те години. Истинският враг се премести в Съединените щати и оттогава остава там. Докато руското правителство направи всичко възможно, за да предотврати колапса:

„През 1926 г. продажбата на петрол от гигантските петролни залежи на руския Баку беше прехвърлена под контрола на Standard Oil Company на Рокфелер.

През годините картелът Рокфелер вижда, че болшевишкият режим в Русия го подкрепя по всякакъв начин, необходим за поддържане на властта му.

Въпреки че на повърхността Съединените щати и Съветският съюз бяха смятани за врагове, всъщност ги свързваше желанието за власт над целия свят.

Привидната враждебност между Вашингтон и Москва беше поддържана, за да се поляризира света и да се принудят народите да формират два лагера под егидата на две суперсили.

Тези, които избраха пътя на независимост от Съединените щати и Съветския съюз, така наречените страни от „Третия свят“, бяха въвлечени в локални войни и революции, за да ги поставят на колене, една след друга.

Според думите на секретна директива на Белия дом, дългосрочната цел беше "да се промени животът в Съединените щати, така че да се слее удобно с живота в Съветския съюз".

По този начин би могло да се постигне създаването на всемогъщо правителство на "единния свят".

Това би било изпълнението на „обещанието“, дадено в началото на 20 век от Фондацията Карнеги за мир между народите и близките до нея организации в орбитата на Рокфелер.

Ясно е, че за да се „вмести“ американският живот в модела на съветския живот при болшевиките, ще е необходимо значително намаляване на качеството на американския живот.

УМИШЛЕНО НАМАЛЯВАНЕ НА КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТА НА АМЕРИКАНЦИТЕ: ВОЙНИ, КОИТО НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СПЕЧЕЛЕНИ

Следващият раздел е още по-впечатляващ. Повечето хора така и не разбраха защо във Виетнам се случиха неща като „Хълма на месомелачката/Хълма на Хамбургерите“, където на войниците постоянно беше нареждано да превземат една и съща височина и след това да се оттеглят, отново и отново, причинявайки огромни жертви без никаква тактическа стойност.

Или, да речем, видима тактическа стойност.

Наистина е трудно за разбиране. Но за тези, които гледат на войната като на игра на шах, сюжетът се разкрива в свидетелството на д-р Битър:

„[Планът за новия световен ред] изискваше фино движение на американската политическа система в посока на диктатура. Той настояваше за отслабване на американската финансова и парична система.

И за да се постигне желаната радикална промяна, беше необходимо войните на Съединените щати да бъдат надеждно преместени в позиция на поражение.

Първата неспечелена американска война беше Корейската война.

Десет години по-късно Америка беше въвлечена в загубена война във Виетнам, която с одобрението на Белия дом беше изкуствено удължена, въпреки всички възможности за военна победа.

Последната война беше внимателно планираната "Първа ядрена война" между Съединените щати и Съветския съюз, водена предимно в Америка.

Плановете за отприщването му бяха разработени още през 70-те години на миналия век, но напредъкът в Русия промени тези планове".

Както сме посочвали много пъти, позитивните извънземни систематично спират враждуващите фракции да унищожат самата Земя. Воюващите фракции със сигурност създадоха много смърт и разрушения, но самата Земя оцеля. Никога няма да бъде позволено да се случи ядрена война в голям мащаб.

Колкото повече научаваме за апокалиптичните планове на тези групи, толкова повече осъзнаваме, че те никога не са предопределени да се сбъднат. Това е резултат от невидимо „Управление“ от извънземни на високо ниво. Те гарантират, че нашата планета никога не се плъзга към абсолютна негативност.

Много свидетели са потвърдили намесата на извънземни/НЛО в обезвреждането на ядрени оръжия.

„През 1917 г., в разгара на Първата световна война, се случиха две събития, които бяха предопределени да оформят голяма част от историята на 20-ти век.

Една от тях е болшевишката революция в Русия.

Втората беше Декларацията на Балфур, чрез която британското правителство изрази подкрепата си за концепцията за еврейска държава в Палестина.

Както болшевизмът, така и политическата сила, известна като ционизъм, имат общи корени, които не са широко известни.

И двете сили са създадени в интерес на Ротшилд, чиято подкрепа също е отговорна за светкавичния стремеж на Джон Д. Рокфелер към богатство преди век.

„Болшевизмът и ционизмът имат общи исторически корени в така нареченото „Царство на евреите“ преди хиляда години.

Това царство се е намирало на днешната територия на Южна Русия, между Черно и Каспийско море. Там са живели племена, известни като хазари, от монголоидно-тюркски произход. Техният лидер официално приема юдаизма за държавна религия.

Това беше политически трик, който позволи на Хазария да запази политическа независимост от два мощни съседа.

Това са двете суперсили от онова време: мюсюлманските халифати на юг и Византийската империя на запад.

Преди официалното приемане на юдаизма хазарите са били жесток и войнствен народ. Това не се промени дори след като те си дадоха политически вдъхновеното име "евреи".

Хазарската империя се простирала далеч на север до териториите, които под християнския княз Владимир по-късно станали Русия. Хазарската империя включва дори древния руски град Киев, управляван от Владимир.

ИЗЧЕЗВАНЕТО НА ХАЗАРИТЕ И ФОРМИРАНЕТО НА ДРЕВНА ВРАЖДА

Този пасаж разкрива как се формира първоначалното разделение между християнството и така наречените илюминати:

„Хазарското управление беше брутално и смазващо, без никакви компенсиращи предимства, предлагани от други империи, като защита от външни врагове или подобрена цивилизация.

В крайна сметка християнските сили на Русия, княз Владимир и Византия, се обединяват, за да атакуват така нареченото „Царство на евреите“ и го унищожават.

Хазарските "евреи" са изтласкани обратно в родината си между моретата, а много от тях - в Източна Европа.

Там те се смесват до известна степен с евреите от диаспората в Палестина, но носят различно наследство. Наследство от силна омраза към християнството като цяло и руското християнство в частност.

От векове мечтата на "хазарските евреи" да възстановят изгубената си империя се предава от поколение на поколение.

Тази мечта доведе до две разклонения.

ДВА КЛОНА НА ИЛЮМИНАТИТЕ - БОЛШЕВИЗЪМ И ЦИОНИЗЪМ.

Първоначалната мечта на хазарите да възстановят изгубената империя се осъществява в две различни политически посоки:

„Единият клон наблегна на възстановяването на властта над Русия и изкристализира в болшевизма. Другият клон подчертава старата фалшива религиозна концепция за "Царството на евреите". Така се роди политическата сила, известна като ционизъм.

И двата клона се стремят към световно господство. И двамата са еднакво безмилостни и не зачитат човешкия живот. Те се различават само по географски претенции и някои тактики.

Имайки общи корени и основни цели, болшевиките и ционистите работят като ръка в ръкавица.

Когато болшевиките проникват в християнска Русия през 1917 г., те го правят с помощта на картела Рокфелер.

Оттогава съществува таен съюз между онези, които контролираха американската политика зад кулисите (картела Рокфелер) и тези, които управляваха Съветския съюз (болшевиките).


Дейвид Уилкок.

"Разкриване"

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.