сряда, 8 март 2023 г.

Робската психология и търсенето на "спасител"

 Най-опасното явление в човешкото общество - това е робската психология. Това е заболяване, от което боледува голяма част от човечеството. Проблемът се състои в това, че хората с робска психология винаги ще се вдигнат да защитават своите потисници - шизофрениците на власт. Да, правилно сте прочели - такива хора ще намерят милион оправдания за своите потисници. Например, че не са могли да действат по друг начин - нали сме в криза; че е било нужно да се постъпи по този начин, според времето, в което живеем; че на тяхно място така би постъпил всеки...

Корпорацията на злото прекрасно знае за робския манталитет на голяма част от обществото. Да приведа пример за казаното: артистите от шоу-бизнеса изпълняват своите представления под фонограма, а робите им внасят за тази фонограма своите изкарани с пот пари. Можете да кажете на робите: престанете да ходите на техните концерти, да ги спонсорирате със своите пари, след като можете да си пуснете същата музика у дома. Но това няма да има ефект. 

На робите се е казало милиони пъти, че да гледаш телевизора не е добре, а те въпреки всичко гледат и вярват на всичко, което се говори там. Много е лошо, че сегашното човечество пристъпи към сегашните изпитания в толкова безобразно глупаво състояние. Мнозина си живеят така, както е било преди и нищо не разбират от ставащите събития. Дори не споменавам за тези зомбита, които се надяват на чудо - че някой ще долети и ще ги спаси. Корпорацията на злото има и конкретна технология за такова зомбиране, най-известния пример за нея е "Син лъч" - да покажат на глупците "спасителя". 



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.