четвъртък, 2 март 2023 г.

Работещите матрични кодове

 Важно е да се разбере от хората, които постоянно се опитват да заемат едната или другата страна на барикадата, или да намерят "белите" и "черните" - приятели, цялата тази система е построена на основата на театрална игра, в която (за съжаление) главната роля на разходен материал изпълняваме ние. А за тях това е спектакъл, в който не е нужно да се оценява потенциала на държави, системи на политическо и репресивно управление над народите, как обикновените хора ще изкарат поредната година.... За тях кои сме ние? Всъщност изкарването на годината важи за държавата, за системата. А какво е за хората, които просто са настройвани един срещу друг и биват заставяни под тези идеологически девизи и "патриотизъм" - съвсем друг въпрос.

По повод кодовете на тези действия - понастоящем в тази матрица тече борба за върха на управлението. Самата тя е активирала този сценарий поради недостиг на енергия. Поради това сега не са й достатъчни енергиите на страдания от обикновеното човечество, съответно тя започна да противопоставя своите адепти един срещу друг. Всичко се случва много разчетено по програмните кодове, снабдени с различни видове числови комбинации, които се сблъскват помежду си. 

Активиран бе и код 88. Що за код е? Началото на военната спецоперация в Украйна бе на 24-02-2022 г., което е и официалния рожден ден на Фьодор Фьодорович Ушаков. Има реални подозрения, че Ушаков е реинкарниран в сегашното тяло на Владимир Путин. Имат много общи черти в биографията, датата на раждане - вземете датата на раждане на Путин и при налагане на 2 цифри в комбинация на дата, месец, първи 2 цифри на годината и другите 1 цифри от нея - и получавате код 88. Направете същото и при Ушаков и ще получите същия код. Някои смятат, че този код има отношение към нацистите - да, има, но работата  е там, че и на тях са им давали тези числови кодове и поредици, които те са реализирали в рамките на тези събития, случили се в средата на 20-ти век. 

Спомняте си навярно, че из нет пространството се появи изчисление на датите на началото на двете световни войни и на спецоперацията - навсякъде се получаваше сбор 68. Сега се случи подобно - преди годишнината на всички тези събития, наблюдавахме такъв процес като активация на кодовете, в това число и на 88. Първата осмица изникна на 18-01, когато чухме за 80-та годишнина от снемането на блокадата на Ленинград - където се появи Владимир Путин. А къде се намира мястото на събитието - на линията на женския меридиан (известен и като Пулковски). 

Следващата стъпка е посещението на Путин на 2-02 във Волгоград - където се намира втория силов контур, мъжката енергийна линия. Там той е отишъл на Мамаев курган - отново системно действие от разписания план за активация на най-силните некротични сили, идващи от заложните покойници по тези места. Това може да се определи като черна магия. Това е технология, която пробужда такива сили, че е страшно да си го представиш. 

И след това посещение на Волгоград, ефектът от активирането планово е тръгнал към Турция, минавайки през град Новоросийск. Там е "Малая земля" и мемориал. Там събитието е станало в нощта на 3-ти срещу 4-ти февруари - «Бескозырка». Честването е по нощно време с участието на 50 хиляди жители и гости на града. Защо тук има ярка енергийна следа? Поглеждаме координатите на Новоросийск - намира се на 44 градуса по ширина. Но обърнете внимание как тук прекодират тази силова линия след жътвата на гавах - Санкт Петербург, Волгоград, Новоросийск, чрез цифрата 44, която при Волгоград е в дължината, а при Новоросийск е в ширината, но вече на 37 градус по дължина. А координатите на епицентъра на турското земетресение били следните: 37 градус северна ширина и 37 градус източна дължина - два пъти 37. А трусът стана на 6-то число. В крайна сметка, главната събирателна точка на този определен енергиен "юмрук" се появи на 37-ми градус. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.