сряда, 21 октомври 2020 г.

Как световният „елит“ успя да „неутрализира“ В. Шаубергер?

 Сега много хора вече знаят името на талантливия австрийски инженер и изобретател Виктор Шаубергер, автор на уникални разработки, идеите аз които той е взел от самата Природа. И не случайно го наричат още „австрийският Тесла“. Факт е, че творческата дейност и животът на двамата талантливи изобретатели завършиха не без помощта на слугите на световния "елит".
За Н. Тесла е писано много, защото на нашата планета има паразитна сатанинска сила, която пречи на въвеждането на обещаващи технологии за евтина енергия. И докато Н. Тесла се занимаваше с традиционна енергетика, неговите дейности бяха спонсорирани от най-богатите семейства на Земята. Но веднага щом поиска да даде на хората безплатна енергия, неговите проекти започват да застрашават супер печалбите на транснационалните корпорации и за една нощ той се превръща от признат гений в „измамник“ и „псевдоучен“. Трябва да кажем, че тази технология за дискредитиране на авторите на пробивни технологии вече е достатъчно отработена от слугите на паразитите.
Приблизително същото важи и за уникалните разработки на В. Шаубергер, който се противопостави на традиционните и разрушителни технологии на експлозивната енергия (двигатели с вътрешно горене) и традиционната въглеводородна енергия, като разработва вместо всичко това технологии, които няма да унищожат естествената среда, а да я възстановят ... Естествено, рано или късно той също попада "под прицела" на собствениците на транснационални корпорации, които под предлог да представи своите разработки, примамили В. Шаубергер в САЩ. Ето как през 1958 г., придружен от сина си Валтер и зет си, той попада първо в Ню Йорк, а след това в Тексас, където му предлагат да създаде свои собствени устройства.
Важна роля в тази операция на световния „елит“ беше отредена на американеца от немски произход Карл Гешейнер, който не виждаше бъдещето без експлозивни технологии. След като научил за концепциите на В. Шаубергер, той изведнъж го кани да отиде в САЩ, убеждавайки го, че в тази страна има големи възможности за прилагане на тези разработки. Можете ли да си представите: пламенен противник на концепциите на Шаубергер изведнъж го кани, за да може да осъществи плановете си? Само това би трябвало да го предупреди, но Шаубергер повярвал на обещанията му за финансова подкрепа от богат американски финансист, въпреки че синът му Валтер подозирал, че нещо не е наред.
Както се оказа, този "трик" сработил отлично. И както показва бъдещето, К. Гешейнер и силите, които той представляваше, не уредиха всичко това, за да може човечеството да се възползва от уникалните изобретения на астрийския гений. По това време Шаубергер бил вече на 73 години, но въпреки лошо понасяната лятна жега в Тексас, той бил изпълнен с надежди и очаквания, които така и не се сбъднаха. Именно К. Гешейнер изкуствено създава много трудности при разработването на прототипи на инсталациите на В. Шаубергер, които трябваше да бъдат произведени в една от фабриките на американската компания „Вашингтонски железарски завод“ в Шанън, което в крайна сметка доведе до провал. Първоначално прототипите на устройствата пристигнали от Австрия с двумесечно закъснение, а след това изведнъж били подложени на „непрофесионално боравене“. И така, някои части от устройствата вече са открити по наше време в гаража на Карл Гешейнер.
Имало е изкуствено създаден саботаж с цел да се подкопае авторитетът на изобретателя и доверието в неговите разработки. Но това не беше единствената цел на глобалистите по отношение на В. Шаубергер. Оказал се поради срива на договорите на практика без средства за препитание и неспособността да си купи билет за родината си, той бил принуден да продаде всички патенти за своите изобретения на един американски консорциум, за да може да се върне у дома. И така, ако сега се опитате да използвате неговите разработки, тогава трябва да платите големи глоби на собствениците на тези патенти. А фактът, че не видяхме прилагането на всички тези патенти, просто показва, че В. Шаубергер е бил специално привлечен в този „капан“, за да скрият всички тях „под кърпата“.
Разбира се, след като се върнал у дома, талантливият изобретател, въпреки възрастта си, би могъл да измисли нещо друго полезно за хората на Земята. Но представителите на световния паразитен „елит“ изчислиха това предварително и „се застраховали“. Завръщайки се в родината си, В. Шаубергер изведнъж умира след пет дни. И точно този „последен акорд“ на цялата тази драма потвърждава, че той е станал същата жертва на паразитната сатанинска система, като Никола Тесла около петнайсет години по-рано. А внезапната смърт на много други талантливи учени и изобретатели в никакъв случай не е рядкост и само потвърждава версията, че изкуствено ни държат надалеч от „забранените знания“, които могат да осуетят всички планове на паразитите за окончателното поробване на човечеството.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.