сряда, 14 октомври 2020 г.

Г. Сидоров за защитата на подсъзнанието от зомби ефекта на паразитната система

 Всеки ден, с помощта на телевизия, медии, интернет и други инструменти за манипулиране на съзнанието на хората, цял поток от информация се излива върху нас с доста ниско ниво на надеждност. С други думи, нашето съзнание и подсъзнание са постоянно програмирани от паразитната система за нейните нужди и интереси. И е съвсем естествено, че наложената ни картина на описанието на реалността е доста силно изкривена от слугите на паразитите с помощта на дебилизиращата образователна система, както и от официалната наука и религии. Всичко това се прави, за да се създадат идеални роби - бездумни биороботи, които ще бъдат готови да вярват сляпо на всякакви глупости, изразени от „авторитетни“ пастири в интерес на глобалното управление на човечеството.
Но как наистина можете да се предпазите от влиянието на световната паразитна сатанинска система, зомбираща хората? Ето каква информация, свързана със същността на методологията за самопрограмиране получи руският пътешественик, биолог. антрополог Г. Сидоров от един от сибирските отшелници, описвайки го под формата на диалог в книгата си „Наследството на Белите богове“:
"- А сега да поговорим за самопрограмирането. Това е много важно, приятелю. Тук не бива да се допускат грешки, те могат да излязат като клин. Ще ти разкажа подробно за последователността. Как обикновено започва самопрограмирането и по какъв начин върви? Има определено правило, което трябва да се спазва. И трябва да го познаваш, приятелю. Нека започнем с факта, че всяка минута огромно количество всякакви лъжи пада върху съвременния човек от всички видове медии. Това наричаме „информационно влияние“. Всъщност има целенасочено и методично унищожаване на нашето съзнание. При такива условия е почти невъзможно да се прави самопрограмиране. От една страна, нашето подсъзнание отдавна е натъпкано с всякакви информационни глупости, от друга страна, ще отхвърли всичко, което противоречи на вградените в него програми.
- Какво да се прави? - погледнах учителя с интерес.
- Не прекъсвай, а слушай. Сега разбираш, че техниката на самопрограмиране в такива условия няма да даде нищо. Изисква се определена стратегия. Искам да ти разкажа за нея. Слушай, запомняй и не ме прекъсвай. Първото нещо, което трябва да направиш, е да прекъснеш потока от лъжи от твоето подсъзнание. Няма значение откъде идва: от радиото, от улицата, от сомнамбули, марсианци или от медиите. Основното е, че трябва да бъде отрязан веднъж завинаги. Как да го направиш? Просто, много просто. Трябва да вложиш програма в подсъзнанието си, така че тя да възприема само истината. Разбираш ли? - Истината! Не половината истина и не четвърт от истината, а единната истина. С други думи, истината и нищо друго. Подсъзнанието отлично знае къде е истината и къде лъжата. Така че не е нужно да го учиш. Схвана ли?
Аз кимнах.
- После трябва да премахнеш чувството на страх от психиката си. Само подсъзнанието може да се справи с такава операция. Не забравяйте, че само то може да се справи с чувствата, човек няма друг механизъм да постигне връх над чувствата. Трябва да знаеш, че системата насърчава чувството на страх у нас още от самото раждане. Чрез него тя контролира човечеството. Но когато се бориш с емоцията на страха, трябва да знаеш, че е неподходящо да я унищожиш докрай, понякога тази емоция е необходима. Само че тя не трябва да контролира човека, а той да я контролира. Схвана ли?
- Всичко, което ми каза, го разбирам.
- Това е добре. Да вървим по-нататък. След като патологичният страх изчезне от психиката ти, трябва да направиш опис на чувствата, останали в подсъзнанието ти. Изобщо не е трудно. Не бива да обръщаш внимание на чувствата, дадени ти от Създателя. Те са перфектни. Това е чувството на любов, справедливост, чест, благородство, безкористност и т.н. Струва си да обърнеш внимание на други чувства, ако ги усещаш в себе си.
- Кои?
- Чувството на егоизъм, алчност, ревност ...
- Не мисля, че ги имам! - прекъснах магьосника.
- Имаш ги, младежо, имаш ги, как без тях! Просто знаеш как да ги управляваш, но ги имаш. Когато анализираш какво ти пречи да живееш, определи сам откъде да започне твоето вътрешно преображение. Това е всичко, което исках да ти кажа".
Оказва се, че същността на препрограмирането е отношението към отхвърляне на лъжите. След като сме направили такава инсталация на нашето подсъзнание, ще можем не само интуитивно да разпознаваме измамници и шарлатани, но и да усетим всички лъжи, които глобалистичните медии, маскирани във всяка държава като национални, изсипват върху нас. Вторият и не по-малко важен етап от препрограмирането на подсъзнанието е почистването му от онези негативни програми, които паразитната система вече е заложила в нас през предходните години. Точно това имаше предвид сибирският старейшина, споменавайки „опис на чувствата, останали в подсъзнанието“. Във всеки случай, всичко това е доста интересна информация за тези, които разбират какво точно се обсъжда тук.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.