понеделник, 19 октомври 2020 г.

С. Ракели за илюминатите

 За този тайнствен орден, активно намесващ се в събитията от човешката история, вече е писано много. Но днес бих искал да ви запозная с мнението на изследователя на езотеричните знания Сал Ракели, който пише следното за тях в книгата си "Човекът от многоизмерността":
"Орионите и сирианците (които съставляват по-голямата част от илюминатите) са по същество "паднали ангели" (т.е. членовете на Конфедерацията, които намалиха честотата на вибрациите и я напуснаха). Това се случи, защото те започнали да се идентифицират с това, което наблюдават, попаднали в капан в по-ниските плътности на Експеримента Земя и забравили духовното си аз. Тяхната доктрина насърчава дистанцията и разделението, подчертавайки егото и личната сила.
Докато повечето илюминати твърдят, че са дълбоко духовни, в действителност те са безнадеждно заблудени. Те са изкривили („реформирали“) истинските учения на Конфедерацията с цел лична изгода. Илюминатите са отговорни за буквално всички религии на Земята днес. Въпреки че Исус, Буда и Мохамед имаха истинска духовна визия, Илюминатите впоследствие изкривиха техните учения и създадоха институциите на църквите. През последните 500 000 години за обикновения човек става все по-трудно да прави разлика между Конфедерацията и Илюминатите. Факт е, че в борбата срещу Конфедерацията илюминатите изопачават истината много фино и неусетно ...
Зад ученията на илюминатите стоят гладните за власт орионци и сирианци, свързани със Земята. Тези „богове“ вселяват вярата, че Вселената се управлява от капризен и непредсказуем Бог - всемогъщ субект, строго наказващ греховете и изискващ съвършенство и смирение. Много гурута са се превърнали във външни отражения на този образ на Бог. Те са събрали такова богатство и сила, получени от техните ученици, че твърдят, че са свързани с Бог или са получили сила и енергия директно от Бог.
Защо тези "богове" имат толкова неутолимо желание? Защото те са забравили истинската си божественост и са принудени да „заемат“ сила и енергия от другите, така че всичко да остане същото. Дълбоко в себе си те вярват, че са отделени от останалата част на Вселената и не искат да признаят за своите самота и отчаяние - чувства, които те така грижливо са крили в продължение на еони времена. През цялата история те са поробвали човечеството или адамическата раса, като са насаждали тези вярвания. Те искаха да изтръгнат душите от Конфедерацията и да ги накарат да повярват в дуалността.
"Боговете" на двойствеността често създават бедствия на Земята и след това съблазняват членовете на Конфедерацията да дойдат и да спасят страдащите души, като по този начин ги заплитат в тези раздори и войни. Когато им е изгодно, "боговете" на илюминатите влизат в съюзи с други групи. Те са в съюз със Зетите в момента. За да оцелеят като вид, Зетите се нуждаят от биологичния материал на Земята, а Илюминатите имат нужда от Зета технология, за да задържат властта си на Земята. Един от начините, по които илюминатите остават на власт, е чрез потискане на опитите на други групи да се обединят и да работят заедно за общото благо. Това става чрез провокиране на конфликти между фракциите на Земята. В резултат на налагането на ексклузивни религии („нашият път е единственият път към спасението“), хората ще продължат да се борят, намалявайки способността да се противопоставят на илюминатите.
Това обяснява защо илюминатите работят в толкова строга тайна. Те са тихата сила зад всеки конфликт. Като държат хората на тъмно, илюминатите могат да продължат да злоупотребяват с властта си ...
Единственият начин да се освободите от хватката на илюминатите е чрез истински духовни учения, достъпни за широката публика. В допълнение към старите конвенционални вярвания, основните препятствия са страхът и вината, насадени в хората от повечето религии на илюминатите ...".
Така че, очевидно, това е самата сила, която е организирала запечатването в миналото на истинското знание и пълното фалшифициране на историята, замествайки всичко това със смесица от щателно смесени истина и лъжи, сега записани в учебници и реформирани „свещени писания“. В същото време истината там не е толкова много, като се има предвид, че по-голямата част от знанията бяха обявени за „забранени“ за човечеството. Следователно разкриването на истината за нашите минали и реални научни и изследователски програми, както и за технологиите за безплатна енергия е задача на всички прогресивни сили, противопоставящи се на паразитния сатанински „нов световен ред“, наложен от илюминатите и техните слуги.
Можете също така да знаете със сигурност кой ви сплашва с редовни „истории на ужасите“ и ви внушава комплекс за вина за действия, които не сте извършили. Сега в мрежата има много новоизпечечени „гурута“, които обвиняват самите хора за всичките им проблеми. До известна степен това е вярно, защото всеки човек сам е създател на собствената си съдба. Но това е в потенциала, който за повечето хора остава неразкрит поради влиянието на системата от паразитни ценности и фалшиви знания, както и липсата на съзнателен свободен избор. И в края на краищата, самите хора ли са скрили истинските знания от себе си и са се принудили сляпо да вярват на написаното в учебниците, което им е внушено от цяла система наемни "бърборковци"? Те ли са тези, които са създали паразитната финансова система на „лихвения процент“ и са привлекли в това робство лековерните глупаци? Дали самите хора с помощта на рекламни и други психотехники на НЛП са наложили на човечеството начина на живот на хищниците-консуматори?
Помислете, не е ли в идеологията на социалните паразити да казват, че хората са виновни за всичко? Еха! Оказва се, че ако някой бъде убит, ограбен, измамен, тогава уж самите "жертви" са виновни. А те, тези паразити са такива „бели овце“ и дори нямат нищо общо с това. Но кой тогава ги кара да се стремят към абсолютна власт и абсолютно богатство? Отново хората, измамени и ограбени от тях?
И ако наистина сте повярвали в цялата тази пропаганда на слугите на илюминатите и другите паразити, че именно вие сте виновни за влошаването на околната среда, варварското използване на недрата на Земята, постоянните войни и конфликти, значи вече сте преминали теста за безмозъчно и послушно „стадо“. Ще продължите да бъдете превръщани в тъпи животни, като се грижите само за нуждите на тялото си. Именно при такива жертвени "агнета" и "овце", "оградата" на тоталния електронен концентрационен лагер се създава от паразитите и техните слуги, от който няма да има изход.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.