петък, 9 октомври 2020 г.

Г. Сидоров на последния етап от плана на паразитите за поробване на човечеството

 Някои независими изследователи, като С. Сал, вече са забелязали, че паразитният сатанински „елит“ често прикрива елементите на своя план за поробване на човечеството под различни видове „пророчества“ или футурологични „прогнози“. Според техния план в „края на времето“ трябва да се проведе глобална разрушителна световна война, в която да умрат до 90% от човечеството. Излишно е да казвам, че това вече се е случвало в историята на земните цивилизации неведнъж. Именно така в крайна сметка загинаха много високо развити цивилизации от миналото.
Защо се публикуват такива "пророчества"? Първо, мислейки за реалността на този план на паразитите, самите хора със собственото си съзнание увеличават вероятността за неговото въплъщение в реалността. Второ - в съответствие с принципа на свободната воля, те са длъжни да разкажат на хората за своите планове. Следователно, маскирайки плановете си като пророчества и футурологични прогнози и публикувайки ги в тази форма, паразитите формално изпълняват това изискване на Висшите сили.
Имайки предвид потенциалните възможности на нашето Съзнание, знайте, че вярвайки в неизбежността на гибелта на човечеството, вие не само правите своя избор на бъдещия вариант, но и допринасяте за неговото проявяване за другите. Но също така трябва да се помни, че всеки човек има право да избере бъдеща алтернатива на подобни престъпни планове на паразитите. Не забравяйте това, когато четете всякакви „плашила“ и „истории на ужасите“ на слугите на паразитите. Те трябва да се третират не като неизбежно и алтернативно бъдеще, а като планове, знаейки за тях, ние можем да им попречим.
Именно в този аспект трябва да се разгледат следващите подобни „пророчества“, които през следващите години се планира да бъдат публикувани в следващата книга на един от видните илюминати Жак Атали - известен либерал и глобалист, автор на концепцията за „нов световен ред“, член на Билдербергския клуб.
В книгата си "Наследството на Белите богове" руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров разказва за някои от елементите на последния етап от този план за поробване (и в крайна сметка унищожаване) на човечеството. Ето какво пише той за тази нова книга на Атали: „Трябва да кажа, че още от първите редове на писанието на илюмината бях запленен. Неговата цинична, безупречна логика просто обезоръжаваше. За първи път в живота си научих, че пазарът и демокрацията са единни, взаимосвързани процеси, че политическата свобода и човешките желания се стремят само към материално обогатяване. Оказва се, че от век на век нещастни селяни отиват в градовете, а пазарните демократи се обединяват в огромен пазар, който е концентриран около търговското сърце на града на мегаполиса. Този център трябва да може да създава банкови институции. С други думи, владетелите му трябва непременно да бъдат толерантни към избрания от Бога народ, на когото религията позволява да участва в лихварство.
В допълнение, такъв център трябва да контролира в политическо, социално, културно и военно отношение враждебно настроени малцинства, комуникации и източници на суровини. Разбрах, че Лос Анджелис се оказа „деветото сърце“ на пазарните отношения. Преди него са Брюж, Венеция, Антверпен, Генуа, Амстердам, Лондон, Бостън, Ню Йорк. Според автора след определен брой години „деветото сърце“ на пазарните отношения ще изчерпи ресурсите си. Но това ще бъде по-късно, а в началото на XXI век САЩ, след като са превърнали по-голямата част от планетата в свое владение, ще процъфтяват. До около 2030 г. доларът ще остане най-доброто икономическо, политическо и финансово прикритие. През цялото това време американските университети непрекъснато ще попълват творческия клас на страната с най-добрите студенти от света, които завинаги ще останат в САЩ ...
Аз ... прочетох, че икономическият растеж ще помогне за разпространението на демокрацията и нито един авторитарен режим няма да може да устои дълго време на материалното изобилие.
"Той, този Атали, смята ли всички хора за идиоти? Какво общо има тук авторитаризмът? Напротив, интелигентен и далновиден диктатор е много по-полезен за икономическото развитие от всяка прехвалена демокрация. Пример за това е Сталин. При него СССР преодолява икономически път за десет години, който страните с пазарна икономика изминаха за повече от сто години. Авторът спомена Франко, Сухарто и Пиночет, но по някаква причина забрави за Сталин. Тогава Жак Атали започва да описва Европейския съюз. Според него той трябва да бъде добре защитен. От кого? - Чудех се. - Авторът не пише за това. Оказва се, че от нас, от Русия! Докога нещастните европейци могат да бъдат сплашвани с руската заплаха? Най-интересното е - защо? Това означава, че според Атали Русия все още няма да бъде разбита. Тя ще намери сили да устои на глобализацията!"
И се чувствах горд от родината си.
„Авторът пише за средата на XXI век, което означава, че всичко не е толкова лошо, ако илюминатите отредят на Русия мястото на врага на Европейския съюз“.
После научих, че Брюксел трябва да се превърне в окръг без държавна собственост.
„Кой ще го управлява? Разбирам, чичко отвъд океана. Добре измислено. Изглежда, че след Белгия всички останали държави от ЕС ще станат филиал на САЩ. Най-вероятно американците ще използват метода на постепенно, поетапно поглъщане - стара надеждна технология. А какво следва?"
По-долу Жак Атали пише за английския език, който според него ще се превърне в езика на световната комуникация.
„Това е разбираемо - разсъждавах аз. - Примитивното общество на човекоядците трябва да говори същия примитивен жестомимичен език. Всичко е според Закона за подобието".
На следващата страница прочетох, че всички индустриални предприятия в Евразия, Съединените щати и Латинска Америка ще принадлежат на банковите къщи на транснационалните компании. Естествено, последните вече няма да имат нужда от държави, тяхната ера ще приключи. Банкерите ще назначават директори в своите предприятия и ще ги отстраняват, ако последните не ги задоволят с нещо.
„Оказва се, че това е начинът да се измести държавният контрол над индустрията, - почесах се по тила. - Просто е. Банките не просто ще станат банки, те ще заменят както индустриалците, така и държавата. И какво ще стане с основния ресурс на пазара - хората? - мислех аз. - Как ще живеят? В какво се трансформират техните семейства?"
След като пропуснах няколко реда за растежа на индустрията, открих нещо, което ме заинтересува. Тъй като центровете на мегаполисите ще бъдат заети от банки и търговски центрове, населението на „каменната джунгла“ ще бъде изтласкано в покрайнините им. Доброволните роби ще бъдат снабдени с малки, евтини, като приюти, апартаменти, където хората ще живеят усамотен, тих, безрадостен живот. Семействата в САЩ, Европа и някои азиатски страни трябва да останат в миналото до 2030 г. Жените ще раждат деца не от любов, а по заповед от мъже, които ще им бъдат предоставени.
Вдигнах поглед от текста и усетих как студена пот се стича по тялото ми.
„Ето го, финалът на по-голямата част от човечеството - самотен живот в дрешници. Без любов, без радост от семейство, където те очакват и обичат, без неописуемото щастие от раждането и радостта от отглеждането на децата ти. Ужас! Атали не пише за хората, той цинично описва структурата на демокрацията и пазара, където човек е просто неин компонент. Авторът компетентно разказва как институцията на демокрацията и пазара ще отнеме от човека правото на любов, правото да живее заобиколен от хора, които го обичат, правото да има семейство и да се грижи за него, правото просто да бъде човек. Както мъжете, така и жените, според закона за демокрацията и пазара, ще бъдат вкарани не само в социално робство, но и в сексуално робство, където и двамата ще бъдат командвани от своите господари. Момичетата и младите жени, когато дойде време, като крави или прасета, ще бъдат подтиквани да се чифтосват. И когато се раждат деца, те ще бъдат отвеждани, за да бъдат отглеждани в специални институции. Ясно е, че израстващите красиви момичета и момчета от такива интернати ще бъдат отведени на оргиите на всякакви демократични перверзници. За тази цел традиционните семейства вече се унищожават. В семейството детето - било то лошо или добро, но е защитено. В пансиона то не е просто беззащитно, а ще има преструктуриране на съзнанието му. Децата ще бъдат подготвени за живота, който лидерите на демокрацията ще им наложат. Някои деца ще бъдат превърнати в сексуални роби, други - в роби от друг ред"...
Когато се потопих в проекта на илюминатите, научих, че два вида индустрии ще доминират в световната икономика: застраховане и развлечения. Всички застрахователни компании ще поникнат от банките. Банкерите ще управляват и развлекателната индустрия.
"Банки навсякъде, - помислих си. - Нито дума за ролята на държавите“.
После прочетох за тоталния контрол. Авторът пише за специални телефони, чието движение ще бъде наблюдавано от проследяващи станции, разположени по целия свят. Той го нарече хипер-наблюдение на движението на хора и чипирани товари. По-долу научих, че освободената жена на бъдещето ще спре да ражда. Ще се стигне дотам, че възпроизводството на населението става невъзможно. Планетата ще бъде завладяна, на фона на намаляването на населението, от застаряването на нациите ...
По-долу научих, че населението на Земята постепенно ще се превърне в номади. Вълните от мигранти от Африка ще се втурнат към Европа, докато пенсионерите от Европа, напротив, ще се преместят в Африка и Южна Америка. Миграционните потоци ще смесят всички етнически групи на Земята. Ще дойде ера на етнически хаос и глобално генетично смесване. От това, което прочетох, отново ми стана горещо.
„Китайските имигранти скоро трябва да се придвижат към Сибир“, пише авторът. Според него, в началото на 21 век много сибирски градове, като Владивосток и Хабаровск, ще бъдат населени от китайци. Оказва се, че китайците населяват Красноярск, Новосибирск и Урал, където местните власти са поканили китайски селяни да разработят свободни земи. Освен това, Жак Атали пише за руско-китайските бракове, за разпадането на руския народ във вълните от китайски мигранти ...
Според Жак Атали, първата вълна на демокрация и на пазара ще завърши с колапса на американското сърце на световната икономика. Лос Анджелис - деветият център на пазарната система - ще престане да задоволява собствениците. Според плана на масоните и илюминатите Йерусалим ще стане десетото сърце на световния пазар. Под неговия протекторат ще дойде ерата на хипер-наблюдението ... Ерата на хипер-наблюдението, когато компютърните системи ще наблюдават всеки човек. Говорим за общото чипиране на населението. Освен това миграционният процес и движението на работещото население от място на място ще се засилят. В ерата на десетия пазарен център ще се случи разширяването на и без това гигантските градове. Огромна мрежа от мегаполиси ще се появи в Китай, Индия, Тайланд, Индонезия, Латинска Америка ...
Според илюминатите нарастването на населението се стабилизира в Русия. Ще бъде около сто двадесет милиона. Но Русия никога няма да влезе в напредналите страни, използвайки най-новите технологии. Тя трябва да остане суровинен придатък не само на Запада, но и на Изтока. И едните, и другите ще изпомпват нефт и газ от нея, ще изнасят руда от територията й, ще изсичат горите и ще изпомпват водата на Байкал, Ладога, Онега и други чисти реки и езера по тръбопроводи ...
... десетият пазарен център ще се занимава с разработването на находища в Африка. Така че не всичко е лошо. Атали обвърза пълната глобализация с господството на десетия пазарен център ... Начело на демокрацията и пазара не е ясно защо ще се издигне Йерусалим. И точно в ерата на неговото политическо и икономическо господство на Земята ще надделее общата глобализация. Йерусалим ще бъде на върха на пирамидата на робовладелския пазар ...
После ще дойде ерата на третата пазарна вълна. И четвъртата. Но забележете, сърцето на пазарната икономика ще остане същото. Пазарните отношения просто ще се задълбочат и населението ще бъде поробено и деградирано още повече. В края на четвъртата вълна на самоунищожение, когато природните ресурси на планетата приключат, пазарът вече няма да се нуждае от демокрация като прикритие. По това време институцията на държавата ще изчезне на Земята като ненужна, само пазарните отношения ще останат непоклатими ...
Деградацията ще си свърши работата. Земята ще бъде обитавана от двуноги, полумаймуни, които непрекъснато си чатят за пари и вещи. Личността и пазарът са несъвместими категории. Пазарните отношения ще се разправят не само с личността, но и с индивидуалните качества на човека. Атали цинично прогнозира, че пазарът ще превърне остатъците от земното общество в стадо, контролирано от материални средства".
И така, плановете на глобалистките паразити са ни напълно ясни и те вече са ги публикували неведнъж в книгите с футурологична насока. Част от посоченото вече се прилага от тях. Например, стъпката за признаване от правителството на САЩ и някои други страни на Йерусалим за столица на Израел става съвсем разбираема. Нараства въвеждането на тотален контрол и генетично смесване на нациите. Но всичко това е само защото по-голямата част от човечеството продължава да участва в игрите на паразитите и прилежно се лута в руслото на подготвения от тях „нов световен ред“.
Но всички, които не искат такова бъдеще за себе си и своите потомци, трябва да направят своя избор към алтернативна версия на бъдещето: бъдеще без паразити, техните слуги и паразитен сатанински "нов световен ред". Бъдещето е на хармоничните с природната среда и социално справедливите общества, които вече са съществували през „златната ера“. И затова те крият от нас истината за миналото на човечеството, скрита зад псевдоисторическите митове в учебниците „за общо ползване“. Следователно разкриването на истинската ни история и хронология е неразделна част от изграждането на ново хармонично бъдеще, алтернативно на „новия световен ред“.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.