петък, 2 октомври 2020 г.

Кой стои зад отвличанията на хора от НЛО?

 Темата за отвличанията от екипажи на НЛО в уфологията съвсем не е нова и се обсъжда активно в продължение на много десетилетия. Въпреки многото описани случаи, налични в литературата за НЛО, няма сигурност, че това явление е свързано конкретно с „извънземни“ и не е някаква глобална мистификация, извършена от определени сили на глобално ниво. Независимо от това, по-голямата част от уфолозите се придържат към традиционната версия на обяснението на това явление.
Ето например какво пише за него известният руски уфолог В. Ажажа в книгата си „Внимавайте: летящи чинии!“. "Абдукцията -похищаване на човек, по правило е на борда на НЛО или в друго скрито място, по замисъл на пришълци или на ръководена от тях Система. Има разграничаване на абдукция без връщане и абдукция с връщане на отвлечения (ротационно отвличане или повтарящо се отвличане).
Най-често НЛО отвличания (абдукции) на хора се случват в къща или кола, обикновено по безлюдни пътища или просто на безлюдни места. Първите признаци на предстоящо отвличане са появата на странна синьо-бяла светлина, влизаща в стаята, обикновено спалня, неприятен звук - жужене или звънене, необяснима тревога, усещането за присъствие на непознати в стаята.
Отвличането обикновено се случва през нощта или в ранните часове на сутринта. Отначало на човек му се струва, че сънува. После той осъзнава, че не спи или е буден. Тогава някаква сила го изнася от спалнята и по-нататък през стените на къщата навън. По правило хората се изненадват, че проникват толкова лесно през стените или затворените прозорци, усещайки само леки вибрации.
Човек е придружен на НЛО от един-два или повече хуманоида. В началото на отвличането хуманоидът обездвижва човека, като го докосва с ръка или някакво устройство. Цялото тяло, с изключение на шията, е парализирано. Ако няма групово отвличане, тогава хората, останали в къщата през целия период на отвличането, са потопени от хуманоидите в дълбок сън, след който те не помнят какво се е случило.
В резултат на своето изследване на отвличанията на стотици хора, Джон Мак формулира 5 основни аспекта, които определят информационния статус на съобщенията за отвличането:
1) висока степен на последователност и съвпадение на подробности в историите за отвличане, споделени в състояние на дълбоко вълнение, съответстващо на преживените събития;
2) отсъствието на психични заболявания или други очевидни психологически или емоционални фактори, които биха могли да обяснят произхода на историята;
3) физически промени и травми, настъпващи при човек и неотговарящи на общоприетите психодинамични модели;
4) връзката на отвличанията с НЛО, наблюдавани независимо от трети страни, при което самият отвлечен може да не види НЛО;
5) съобщения за отвличане от деца на възраст от две до три години".
Този феномен, с оглед на разпространението му по целия свят, би могъл да бъде признат за признак на масова истерия, ако не бяха очертани някои от чертите на неговото проявление, които са споменати по-горе. Независими медицински изследвания потвърдиха, че много от хората, които съобщават за отвличания, са напълно здрави по отношение на психичното си здраве. И те си спомняли много подробности за своите отвличания само под въздействието на хипноза. В същото време подробностите за описанието на отвличанията на борда на НЛО от напълно непознати хора, живеещи в различни части на Земята, подозрително съвпадат дори в най-малките подробности. Освен това има данни и от независими наблюдатели, които са наблюдавали отвличанията на други хора.
Освен това при много от жертвите на подобни отвличания лекарите са открили в тялото чужди тела - импланти, чиято цел не е напълно известна, обаче подозрително съвпада с обявените планове на световния паразитен „елит“ за общото чипиране на световното население. Така че, може би всъщност имаме работа не с извънземни от далечни светове, а с някои тайни окултни групи, използващи както съвременни технологии, скрити от хората (НЛО и т.н.), така и създадените от тях биороботи, които отвлечените възприемат като "хуманоиди" или други форми на "извънземен" живот?
Тогава е вероятно всички тези отвличания на НЛО всъщност да са репетиции на общото чипиране на човечеството, по време на които се извършва подобряването и усъвършенстването на чипиращите технологии. И става съвсем ясно защо доста определени сили се възползват от „популяризирането“ на версията „извънземни“, която попътно може да се използва за изпълнението на проекта за имитация на нашествието на извънземни „син лъч“.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.