сряда, 30 септември 2020 г.

Римският клуб „осъди“ античовешките планове на световните сатанисти

 

Известно е, че такава добре позната организация, която предсказва бъдещето в интерес на световния паразитен сатанински „елит“ като „Римския клуб“, е работила в продължение на много години за изпълнение на античовешкия план за „нов световен ред“ с необходимостта от намаляване на населението и намаляване на икономическия растеж, оправдавайки такива явления като войни, революции, епидемии и други катаклизми, водещи до масови загуби на живот. И по същество, тласкайки световния „елит“ да финансира и провокира всички тези явления.
Изглежда обаче, че не всички представители на световните „елити“ са напълно деградирали същества, не осъзнаващи задънената улица на този път, водещ до самоунищожение на цялото човечество. Със сигурност не очаквах от такава структура на глобокрацията да чуя думи за необходимостта от изграждане на нов хармоничен и социално справедлив свят. Независимо от това, подобно изявление беше направено, въпреки че остана незабелязано, като се има предвид, че всички водещи световни медии се контролират от световните кланове на социално деградиращите паразити. Какво беше толкова интересно в това изказване, след като е толкова усърдно скрито от „силните на този свят“ от обикновените хора?
Всъщност съпредседателят на Римския клуб А. Уикман каза, че 2020 г. е последната година на старата паразитна сатанинска система, тласкаща човечеството към „нов световен ред“. Тази система е обречена и задачата на човечеството е да не позволи да бъде унищожено заедно с тази система. Следователно светът трябва да приеме нов път на развитие, основан на обща справедливост и хармония на обществото, икономиката и природата. В противен случай човечеството очаква пълна гибел. По същество това твърдение е присъда над всички социални паразити и техните слуги, и или човечеството ще се отърве от тях (не непременно чрез унищожаване, но и чрез принуда към обществено полезен труд), или ще загине заедно с тях.
Всичко това предполага, че ако по-рано "Римският клуб" стоеше на позициите на ортодоксалния либерализъм, то през последните години по-голямата част от членовете му претърпяха радикална промяна във възгледите си. Това е разбираемо, най-адекватната част от световния „елит“ най-накрая осъзна, че може да се върне в „златната ера“ само заедно с останалата част от човечеството, а не със стадо микрочипирани биороботи, съкратени до 1 милиард или 500 милиона индивида.
В подкрепа на това още през февруари 2018 г. беше публикуван докладът на Римския клуб под заглавие "Старият свят е обречен. Новият свят е неизбежен!", в който водещите експерти на тази организация стигнаха до заключението, че радикалната промяна в парадигмата за развитие на нашата цивилизация е неизбежна. В този доклад капиталистическото потребителско общество и финансовата паразитна система на лихвените заеми бяха подложени на най-тежка критика. Експертите призоваха за изоставяне на материализма и опростено разбиране за света, призоваха за развитие на алтернативна икономика и енергия, ново просветление, основано на духовен и морален мироглед.
През 2020 г. А. Уикман призова лидерите на държави и международни организации спешно да приемат правилата на нова хармонична планетарна цивилизация, основана не на политически, а на природно-социален, духовен мироглед. Т.е., всъщност беше предложено да се върнем към единна ведическа цивилизация на „златната ера“, както беше преди разделянето на единното човечество на отделни нации, държави, партии и религии, извършено в нашето минало от паразитната сатанинска сила, която се намеси в развитието на човечеството.
И ето петте основни точки, които той изрази като основни решения на тези предстоящи трансформации:  
1. Динамичен преход от моноструктурна капиталистическа система - към универсална природна и социална структура и Програма за развитие, която отчита интересите и реализира силата на всички групи на социално взаимодействие - в постоянен режим.
2. Създаване на алтернативна икономика, която отчита фактически съществуващите икономически интереси на всички социални групи + нови финансови правила за тяхното взаимодействие и развитие.
3. Премахване на забраната за използване на генериращи устройства, работещи с т.нар. „свободна енергия“, както и всички други пробивни технологии - във всички сфери на социалното развитие.
4. Преформатиране на някои международни организации, и на първо място ООН и ЮНЕСКО - от функционално-държавни - в общественаи. Защото такива трябва да изразяват волята и интересите на самите граждани, а не на длъжностни лица и политици.
5. Преходът от отделни примитивни култови традиции и религиозни конфесии - към научно-ведически синтез - разбирането на живите форми на мироустройството, законите на човешкото взаимодействие и духовните принципи на развитието на цялата Вселена.
По този начин „Римският клуб“ предложи реална алтернатива на паразитния сатанински „нов световен ред“, чиито планове за изграждане все още се спазват от мнозинството представители на различни „елити“. И това е основната им грешка, която може да им струва скъпо. Всички, които продължават да ни налагат "тотален електронен концентрационен лагер" и превръщат хората в стадо микрочипирани биороботи, трябва сериозно да се замислят за много скорошната наказателна отговорност за всичките им престъпления срещу човечеството.
По същество тези точки предлагат да се върнем към принципите на допотопната единна ведическа цивилизация от „златната ера“, от която човечеството е било лишено поради намесата в миналото на външна враждебна сила. Но сега, тъй като на Земята и близо до нея присъства приятелска към човечеството сила, тя изрази изискванията към глобалния „елит“ да върне човечеството по пътя на свободното развитие и истинската еволюция на съзнанието. В противен случай планетата ще бъде изправена пред тотална „дезинфекция“ от всякакви форми на паразитизъм, като крайна мярка за спасяване на нейната биосфера.
Разбира се, много от социалните паразити (олигарси, банкери, представители на сатанинските секти, корумпирани чиновници, религиозни "лидери" и т.н.) ще се противопоставят на такива трансформации, от страх от отговорност за престъпленията си, ако загубят финансова, политическа или религиозна власт и лично материално благополучие. Именно тази група социални паразити (Сорос, Ротшилд и др.) финансира всички размирици и терористични атаки по целия свят, с цел нанасяне на опустошения и разрушения и забавяне на положителните промени в нашия свят.  
Но, както изглежда, властта на паразитната сатанинска система, на представителите на която беше обявен „ултиматум“, остава много малко време да съществува. И всички представители на "елита" и техните слуги, които няма да приемат новия път на преход към хармонична реалност, в зависимост от тяхната вина в престъпления срещу човечеството, те или ще бъдат „зачистени“, или ще бъдат принудени към обществено полезни дейности в полза на човечеството още през следващата 2021 година. Между другото, тази информация се потвърждава и от други независими източници, за някои от които вече говорих по-рано. Само че всички тези източници, за разлика от изявленията на експертите от Римския клуб, са неофициални.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.