петък, 18 септември 2020 г.

Д. Айк за общата „върхушка“ на тайните общества

 Темата за тайните общества е специално представена от наетите бърборковци като измислици и фантазии на психично болни хора и затова в този смисъл често се нарича „конспиративна теория“. Самото съществуване на тези общества обаче вече е заговор срещу човечеството. В крайна сметка истинските им цели и задачи са скрити дори от обикновените членове на тези общества и са известни само на техния „връх“. И затова много представители на по-ниските нива могат искрено да вярват, че действат в полза на човечеството, а не изобщо срещу него. Но всъщност всичко е точно обратното.
Ето какво пише за това английският писател и независим изследовател Дейвид Айк в книгата си „Човешката раса - вдигнете се на крака!“: „Глобална мрежа от тайни общества, която включва йезуити, тамплиери, Малтийски рицари, Oпус Деи и франкмасоните на най-високите нива действат като единна организация. „Силовата единица“, която обединява всички основни тайни общества, е известна като „Илюминатите“ или „Озарени“, което означава „просветлени“. Това е поредица от стъпки, за всяка от които други тайни общности поставят своите „избрани“, а достъпът, поне до горните ешелони на пирамидата на илюминатите, е отворен изключително за членове на кръвните линии на династиите.
По-голямата част от членовете на тайни общества дори не знаят за самото съществуване на степените сред илюминатите. Те смятат, че няма нищо повече от върха на собствената им тайна общност. Те също не знаят истинските цели на своята организация, тъй като достъпът им до информация е в лабиринти на строга зависимост от тяхната "степен" (ранг), позиция в ложата и познаване на символите. Достатъчно е да се направи грешка в тълкуването на един символ и да се разбере нещо изобщо невъзможно, а низшите масони също са умишлено объркани, така че визията за общата картина остава изключителна привилегия на елитните семейства.
В тайните общества, корпорации и правителства се нуждаят не само от „собствени хора“, но и от аутсайдери, защото самите те са твърде малко, за да изпълнят плана си за установяване на пълен контрол над човечеството. Те също се нуждаят от тях като параван, особено в тайните общества, където е създадена структура, благодарение на която недостатъчно посветените са напълно невежи за това, което е известно на елита. Илюминатите винаги са криели истината в сложна маса от степени, нива, противоречия, мистицизъм и лъжи. Карл Клоди, изпълнителен секретар на Асоциацията на масонската служба във Вашингтон каза: „Отворете външната обвивка и ще намерите смисъл; разкрийте този смисъл и ще намерите друг; под него, ако ровите достатъчно дълбоко, можете да намерите и трети, и четвърти. Никой не знае колко учения има". Всичко е разделено на части, така че само тесен кръг от хора разбира какво всъщност се случва.
„Илюминати“ е думата, използвана за означаване на фамилната мрежа от кръвни линии, но те самите предпочитат да не използват названието. Това прави тяхното откриване много по-трудно. Много хора бъркат илюминатите и тяхната мрежа от тайни общества, възникнала преди хиляди години, с баварските илюминати, официално създадени през 1776 година. Последните имаха огромно влияние върху много събития в света, включително Френската революция, но баварските илюминати са клетка в мрежата, а не самата мрежа".
И така, илюминатите са самият „връх“ на тайните общества, обединени от единно управление и цели. Истинските цели на този „връх“ са постигане на световна власт в рамките на тотален контрол над човечеството, което е задължителна точка на „новия световен ред“. Оттук произтича тоталната дигитализация и виртуализация на човешкия живот, която трябва да помогне да се превърнат хората в слабоволни и чипирани биороботи, напълно контролирани от волята на тайното „световно правителство“. И това е източникът на всички беди на човечеството и тежкото положение на планетата. Но над него има друго ниво на глобално управление.
Въпреки това, ерата на тоталната власт на паразитната сатанинска сила неизменно свършва и тя ще завърши не с митична „жътва“, измислена от членовете на тайни общества, а с тотално „почистване“ и дезинфекция на нашата планета от най-паразитната „гнилоч“, превърнала се в нейния истински „рак“ ... Бъдещето, както и Ванга прогнозира, е за светли и мили хора, а не за паразитното сатанинско зло и неговите слуги.

 


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.