сряда, 23 септември 2020 г.

Съвременната технократична цивилизация - неестествено образувание?

 Анализът на процесите, протичащи на нашата планета и източниците, които разкриват истината за истинската ни история, ни позволява да заключим, че съвременната технократична цивилизация и всички нейни текущи проблеми са резултат от намеса в нашата история от страна на някаква външна интелигентна сила, враждебна на човечеството. И точно тази сила стои зад деградацията на съзнанието на хората и превръщането им в хищници-консуматори с полуживотинско ниво на съзнание и паразитни „ценности“ на технократичния свят.
Независима група от уфолози от Владивосток стигна до същото заключение преди около 20 години. Ето текста на писмото им, публикувано от известния руски уфолог, кандидат на техническите науки В. Ажажа в книгата му "Уфологична мистерия":
"Неформална и независима група от млади уфолози и ксенолози от Владивосток ви пише. Ние вярваме, че корените на човешките взаимоотношения с други форми на интелигентен живот трябва да се търсят на Земята, а за да се разбере тяхната дейност, е необходимо да се проучи по определен начин историята на Земята и цивилизациите, паметниците и документите на древни култури, включително тези, които са внимателно скрити или, обратното - фалшифицирани. Струва ни се, че общоприетата картина на света не отговаря на реалността и историята на човечеството също е изкривена и редактирана.
Смятаме, че човечеството винаги е било интегрирано в космическите организационни системи и още повече, винаги е имало контакти. Изненадващо е, че за достатъчно дълъг период от време, това затворено физическо пространство, в което се намира човечеството, то се съдържа практически под формата на „резерв“, а контактите са предимно насочени, приложени. Невъзможно е да се отнасяте към това лошо или добре, тъй като това е даденост, определен факт, с който трябва да се примирите и да се опитате да го разберете. Това ще даде възможност да се разбере откъде е дошло и накъде отива човечеството, какво искат от него. Ето защо е необходима преоценка на ролята на уфологията, това е същата наука, която единствена излезе по тази тема. Сега можем да говорим за формирането на нова наука - ксенологията, стратегическа и по-многостранна дисциплина, занимаваща се с проблемите и въпросите, повдигнати от уфологията.
Разработили сме собствена теория за същността на съвременното взаимодействие на човешкото общество и извънземните структури. Накратко нейната същност. Съвременната човешка техногенна цивилизация е изкуствено неестествено образувание, изключително нестабилно както в организационно, така и в икономическо отношение. Тази система е млада, въпреки че подготовката за нейното създаване се извършвала доста дълго и системно. Въпреки доста задълбочената подготовка се изразходват огромни усилия за поддържане на системата в стабилност. От това можем да заключим, че от самото начало тя е проектирана като временна и с някаква конкретна цел.
Системата е създадена от специфична извънземна нечовешка общност или общности. Най-вероятно тази общност има същите характеристики като системата, формирана на Земята, съответно същите проблеми и противоречия. Тази извънземна общност е доста древна и е отишла достатъчно далеч в еволюционен тупик на своето развитие. Сега човечеството не се различава много от тази извънземна общност, освен може би по възрастта на системата и набора от технологии.
Така се получава естествен извод, че сега Земята се използва, за да се опита да реши проблемите на някой друг ... Очевидно, с общото пренаселеност на космоса като цяло и в частност на Слънчевата система, Земята по някакъв начин заслужава ролята на полигон, резерват-лаборатория. Изглежда, че гореописаният процес няма характер на „изтегляне“ за включване в извънземни общности, както смятат някои уфолози, но все пак е експеримент, провеждан на Земята ... “
Е, младите изследователи са се доближили до решаването на загадката, ако терминът „експеримент“ бъде заменен с термина „окупация“. Ето причината, поради която загина силно развитата цивилизация на „златната епоха“, паметта за която се запази главно само в легендите на различни народи, тъй като слугите на окупаторите се опитаха да фалшифицират историята и да ни отдалечат от истинските знания с помощта на системата за фалшиво образование и средствата за масова дезинформация.
Вярно е също така, че съвременната западна технократична цивилизация е един вид „индигова хартия“ с паразитните си господари, изкормващи недрата на планетата и оставяйки след себе си само пустини. Разбира се, тази сила явно не се проявява лично и контролира човечеството с помощта на група, специално създадени за тази цел в хода на генетичните експерименти хибридни нечовеци, само приличащи повърхностно на хора. От тях се състои т.нар. световен „елит“ - най-богатите банкови кланове и управляващи династии на Земята, които Дж. Колман нарича „Комитет 300“.
В същото време намесата в човешката история от външна нехуманоидна сила започва по време на съществуването на Атлантида и Хиперборея. И именно с нейната дейност е свързана смъртта на тези цивилизации, тъй като първожреците на атлантите са попаднали под пълния контрол на този извънземен интелект, точно както сега върховните жреци на сатанинския егрегор се контролират от него, управляващи западната цивилизация от „центровете на властта“ на „световното правителство“, и стремящи се към пълно световно господство и установяване на „нов световен ред“. Целта на това невидимо правителство е винаги една и съща: да насочи цялото човечество един срещу друг в планетарна разрушителна война и след взаимно самоунищожение да останат единствените господари на планетата. Но броят на човечеството се намалява не само чрез войни. Ето защо е много важно народите на Земята да разберат това, за да не се повтаря тъжният опит на изгубените цивилизации от древността.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.