сряда, 16 септември 2020 г.

Световните "елити" откраднаха космическата програма от останалото човечество?

 Защо след бързото развитие през 1950-1970 г. астронавтиката изведнъж „задряма“? Дали много програми за изследване на Луната и Марс бяха ограничени поради високата им цена, както всички официални власти се опитват да ни обяснят? Защо дори след половин век след първия успешен полет на човек в космоса само единици могат да си позволят такова пътуване?
Интересно мнение по този въпрос изразява бивш служител на НАСА, сега ръководител на независимото изследване „Enterprise Mission“ - Р. Хогланд. И ето какво пише по този въпрос:
„Създавайки Доклада на Брукингс като политическо оправдание за запазване на всички бъдещи големи открития на НАСА в тайна, висшето ръководство на тази тайна окултна йерархия успя да стартира вътрешна програма, внимателно скрита от обществеността и непосветените служители на НАСА.
Тази програма не беше нищо повече от грандиозен технологичен опит за утвърждаване на религиозните вярвания, споделяни от нейните членове, потвърждаването на които може да се намери на повърхността на Луната и други планети, до които те и само те са спечелили правото на изключителен достъп.
Това обяснява защо повече от 30 години след полетите на Аполо - все още няма туристически хотели в орбита; совалки на компанията "Пан-Американ" не извършват редовни полети до лунните бази и няма градове за цивилни ...
Демократичен достъп до космоса все още няма, дори ако новите програми са успешни. С други думи, в изкривената визия на този обреден елит (който, ако сме прави, буквално открадна цялата космическа програма от останалото човечество), пространството е предназначено за единственото притежание на тези с „правилния произход и вид“, но не и за никой от нас.
Отстрани може да изглежда, че франкмасоните, членовете на СС и "магьосниците" имат малко общо помежду си. Всъщност всичко е съвсем различно. Както установихме, масоните считат най-древните богове на Египет - Изида, Озирис, Хор и Сет - и техните сложни кръвосмесителни отношения като крайъгълен камък на космологията и религията, по-стари от самата „цивилизация“, в която те си присвояват доминираща роля“.
Възможно е всички ние да сме част от грандиозно шоу за манипулация на съзнанието, което е внимателно режисирано от световните „елити“ и ни е позволено да знаем само малка част от това, което наистина се случва. И някои неидентифицирани обекти, постоянно летящи между Луната и Земята, както и странни обекти, създадени от човека на повърхността на Луната и Марс (като „биологична станция Алфа“), за нас могат да бъдат само неизвестна, „задкулисна“ част от това шоу. Не е случайно, че те се опитват да ни отвлекат вниманието от реалните наблюдения на звездното небе, в които науката не може да даде официално обяснение на всички открити обекти.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.