петък, 4 септември 2020 г.

Б. Кейсинг: Това беше евтина измама за по-нататъшно опияняване на масите

 Гледайки как световният хегемон намалява и се „издухва“ понастоящем, разбирате, че всички тези разрушителни процеси в тази държава не са били стартирани случайно и са съвсем логично кармично възмездие за множество военни интервенции и организирани „цветни революции“ и преврати по целия свят. Но тоталните лъжи също изиграха важна роля за формирането на това кармично възмездие. И не само пропагандната лъжа на политиците, но и фалшифицирането на научните постижения.
Имам предвид на първо място тоталната измама на човечеството в хода на лунната афера на НАСА. Неслучайно американският специалист Б. Кейсинг, който участва в програмата за създаване на двигатели за Аполо от тази „лунна мисия“, в книгата си „Никога не сме били на Луната“ честно признава:
"След края на Втората световна война, когато САЩ бяха доминиращата сила в света, САЩ се стремят да запазят тези позиции. За да бъдете наистина първи, трябва да сте първи във всичко: в стандарта на живот, здравето, броя на колите и телевизорите, в науката и техника, при производството на памперси, торбички от "Trix", използвани на ден от нещастни деца на 9 години.
Така че, когато Кенеди направи това прочуто съобщение, то стана фатален ангажимент за Съединените щати, тоест обещахме да изпратим човек на Луната преди края на това десетилетие на трепереща, пясъчна основа за НАСА и нейните алчни пришълци от Германия ...
Ето една подходяща аналогия: малко момче се кара със съседите си и обещава на тези съседи неприятности, обявява, че баща му може да победи съседите. За съжаление той не си прави труда да разкаже това на баща си, който е далеч или е зает с други неща. Когато настъпва денят за разбор, бащата има няколко възможности:
1. Той може да се опита да победи съседите, жителите на квартала, които обидиха момчето му и да изпълни обещанието, и да получи цицини и синини от тях.
2. Той може да се откаже.
3. Той може по някакъв начин да отвлече вниманието от неразумното обещание и заплаха от сина си.
Във връзка с това затруднение в САЩ след 1961 г. виждаме следното:
1. Очевидно никой в правителството не е искал да бъде бит, въпреки че по онова време нямаше признак, че там е имало истинска „лунна надпревара“.
2. Нямаше начин САЩ да излязат напред.
3. Да се направи каквото е възможно и за останалото да се преструват, да се фалшифицират „полети“, това е единственият начин, по който САЩ могат да си спасят лицето.
И това, разбира се, е нашето състояние. Въпреки че бюджетът за проекта "Аполо" беше висок и вероятно дори по-висок, отколкото го признават, всичко е ясно: това беше евтина измама за по-нататъшно опиянение масите по света, за да насадят в съзнанието на масите митичното превъзходство на САЩ във всички области...
Когато се пое ангажимента на Кенеди, че американците трябва да отидат на Луната, обществеността беше основателно убедена, че начинанието е научно и печелившо. С други думи, ако хората наистина реално кацнат на Луната, обществеността ще отчете парите, изразходвани за полети, по уважителна причина.
Ако обаче на земята нямаше повече смъртни случаи, нямаше проблеми с двигатели, които нямат декларираните характеристики, двигателите със стъпала се потопяват в океана (a la Grissom), ще има проблем как да платим всички сметки. Този проблем няма да включва разходите на НАСА, но всички политици, които изпълняват задачи за НАСА и свързаните с нея институции, ще попаднат в сферата на този финансов проблем, ще отидат по дяволите!
Всъщност нямаше нито един шанс действително да се извършат такива полети, мисията беше твърде рискована, за да бъде изпълнена в действителност, просто трябваше да бъде моделирана, за да оправдае огромните разходи.
Освен това моделирането, което със сигурност беше много по-малко рисковано по това време, трябваше да бъде перфектно. Но както видяхме, това е далеч по-малко проблематично, тъй като имаше много пари за закупуване на мълчанието на мнозинството от участниците. От друга страна, десет милиарда долара не биха закупили отварянето или затварянето на един критичен контролен клапан, ако LM действително кацне на лунната повърхност.
В крайна сметка трябва да се признае, че симулацията е била успешна и фалшификацията е била подкрепена от неограничен бюджет. Неизвестни, огромни суми отидоха в допълнение към успоредното, основно, официално финансиране на програмата Аполо. Тези суми вероятно никога няма да бъдат известни. Тайното финансиране остава без отбелязване, както всички тайни проекти на нашето тайно правителство ... "
И така, дори хората, пряко свързани с тази „лунна програма“ на НАСА не вярват, че по това време са били възможни полети с пилоти до Луната. Подобна възможност все още е под сериозен въпрос. Е, а да повярват, че американците са успели да изпълняват почти двуседмични лунни мисии на консервени кутии, без истински надеждни двигатели, без защита от радиацията на пояса на Ван Алън, без имитация на магнитното поле на Земята и без тоалетни, са в състояние само онези, които не само нямат и най-малкото техническо образование, но и опита от живот в продължение на много дни в ограничено и тясно пространство.

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.