петък, 25 септември 2020 г.

Р.Василишин за бъдещето, което световният „елит“ ни подготвя

 Сега мнозина са чували, че планът за установяване на „нов световен ред“, който се прилага интензивно от глобалния световен „елит“ и неговите корумпирани слуги, планира да намали броя на човечеството до 500 милиона души. И това е открито написано на един от паметниците на глобалистите, известен като „Скрижалите от Джорджия“. В същото време паразитната сатанинска система разполага с много инструменти за намаляване на населението - от войни, революции и тероризъм, до ГМО, кемтрейлс и ваксини, които водят до безплодие.
По тази тема вече е написано много, но може би никой не обяснява всички тези процеси толкова ясно и популярно от гледна точка на психологията на самия световен „елит“, както прави украинският писател Роман Василишин. Много от процесите, протичащи сега в почти всички страни, са много достъпно описани от него в книгата "Свръхнов Завет", където самият процес на намаляване на човечеството е много точно наречен с термина "изкормване", световният елит е наречен с термина "Кабал", а хората - "Гои" и "Говеда". Ето как ги позиционират хибридните нечовеци, съставляващи най-богатите банкови кланове и управляващите династии на Земята.
И ето какво пише в тази книга: „Интригата в наши дни се определя от предстоящото разпадане на епохите и световният „елит“ се готви да установи по-икономични норми за хранене на гоите и да въведе по-усъвършенстван модел на „изкормване“. Днес бързото натрупване на лавина от технически иновации доведе до факта, че пред очите ни, само за едно-две десетилетия, ролята на трудовия фактор в създаването на социално богатство е намаляла няколко пъти.
Световната печалба за Кабала се произвежда от все по-малко и по-малко говеда, а Стадото постепенно се превръща в жертвено мислеща биомаса. Но точно тази биомаса не осъзнава своята безполезност и ненужност в съвременното общество, където целта на разумния живот е да се убиват и потискат себеподобните, безмилостно дъвчене и съвокупление.
Стадото диви и жертвено живеещи говеда продължава да се плоди и размножава с неудържима енергия. Планетарният "елит" обаче поради историческите обстоятелства все още е принуден да похарчи значителна част от богатството си за хранене на милиарди ненужни му разумни животни. По-лошото е, че новите технологии, въпреки усилията на Kaбала да ги забави, продължават да се подобряват допълнително. А броят на добитъка, потенциално необходим за нуждите на "елита", продължава да намалява. Ще минат десетина или повече години и три пъти по-малко хоминиди ще могат да създадат три пъти повече печалба за Кабала, както и да обслужват всички негови извратени искания, отколкото днес.
Управленските и информационните технологии са достигнали такова ниво, че за ефективен контрол над Стадото в планетарен мащаб Кабала вече не се нуждае от „овчари“, които в днешно време са под прикритието на националните „елити“. Националните "елити" са станали ненужни, тъй като техните функции са неумолимо прихванати от високотехнологични устройства, които бързо се интегрират в глобалният цифров хиперинтелект, който скоро ще може, разчитайки на спътници и усъвършенствана електронна периферия, не просто да контролира всеки хоминид на планетата, където и да се намира, но дори да предвижда действията му на етапа на намеренията.
Ако разтегнете въображението си дори малко, тогава е лесно да си представите как Суперкомпютър, получил под свой контрол  безпилотни летателни апарати, флот от безпилотни наземни превозни средства и мислещи „рояци“ от малки по размер роботизирани наблюдатели и роботи-наказвачи, ще може, без каквото и да е участие на хората, ефективно да контролира всеки регион на планетата, наблюдавайки за реда в местата на пребиваване на хоминидите и предотвратявайки нарушения от тях на установените правила за работа и живот. Това означава, че вече не са необходими нито национални държави, нито национални „елити“.
Но националните „овчари“ са и тази биоценоза - „овчарски кучета-интелектуални убийци“, „мъдри лешояди“ и „мислещи червеи“, хранещи се с три гърла. Те, подобно на гоите, са осъдени от Кабала на изтребление, но дори не мислят да предадат доброволно властта си и правото си да „ядат безплатно“ за сметка на хората. Ситуацията е абсурдна и изисква съзнателна глобална „корекция“. Кабал се мотивира с „високата цел“ да очисти планетата от човекоподобна биомаса и на практика не я крие. Добитъкът, докато е жив, е обречен да търси храна за себе си, воден от страх, глад и майчин инстинкт ...
Пред нас е период на разселване на гоите от страна на Кабала в области с малка пригодност за живот, където далеч от любопитни очи могат да бъдат съкращавани с помощта на високи военни и икономически, социални, криминални, информационни и биологични технологии. В същото време ще станем свидетели на масова престъпна самоорганизация на населението и кървавия гняв на обикновените хора в бързо деградиращите национални държави.
Всеки човек има цел на Земята: „изкормване“ на себеподобните. Едната част от човечеството е субект на „изкормване“, а другата е негов обект. Този избор се приписва на всички по принуда и са необходими много усилия, за да се преодолее тази фатална неизбежност".
И така, картината, която Р. Василишин ни е нарисувал въз основа на плановете на световния сатанински „елит“, съвсем не е щастлива. Нещо повече, както намаляването на населението, така и изселването му от земеделски земи в „умни“ градове - „електронни концентрационни лагери“, вече са в разгара си. За тази цел се провокират природни бедствия и мащабни пожари. Например - жители на Калифорния бяха изненадани да открият, че вече не им е позволено да възстановяват къщи и селища, които са изгорели по време на масивни пожари, а вместо това биват принудително премествани в градовете. В Русия те вече започнаха да се въртят около проекта за „умни градове“, тържествено тръбят за това на милиони обикновени хора, които през следващите десетилетия ще станат затворници на тотален електронен контрол. Поне един от пилотните проекти на „Нов световен ред“ се тества  във всяка държава.
Но всички тези корумпирани слуги на глобалистите от националния „елит“ все още не могат да разберат, че приближавайки плановете на своите господари до реалността, те не само обричат милиарди хора на смърт (съкращаване), но и подписват смъртна присъда за себе си, като се има предвид, че тяхната функция като „междинно звено" от глобалното управление скоро ще се извършва от изкуствен интелект, който също се прилага усърдно заедно със системата за цифровизация и електронна идентификация.
Така че не е ли по-добре за всички нас да преодолеем такава „фатална неизбежност“, като изберем много по-оптимална версия на нашето бъдеще, в която няма да има социални паразити от каквото и да е ниво, защото само благодарение на съществуването на световната паразитна система процесът на „изкормване“ на човечеството се осъществява на Земята? Без паразитна система човечеството ще може да се върне към истинската си цел на пребиваване в този свят и ще продължи своята еволюция. Поне онази част от него, която ще може да отхвърли паразитизма и хищническото огромно консуматорство.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.