петък, 11 септември 2020 г.

Как създадохa икономическата основа на паразитната система?

 Много от проблемите на съвременната човешка цивилизация идват от глобалния "елит" - 300-те най-богати управляващи семейства и банкови кланове на Земята, както и от техните господари, използвайки плана за изграждане на "нов световен ред" за собствени античовешки цели. Няма нищо лошо в самата идея за обединяване на човечеството в една държава. Но само в случая, когато тази (както и всички останали) държава ще се управлява от достойни хора, а не от всички социални паразити, генерирани от световната паразитна система.
В рамките на съществуването на тази система е обезпечено идването на власт на различни нечовешки деграданти, които са слуги на хибридните нечовеци от световния "елит". И само в много редки случаи системата може да „оскверни“, когато кандидат не от редовете на глобокрацията може да дойде на власт. В този случай глобалистите-сатанисти организират истинска информационна война срещу подобни политици и дори опити за физическо унищожение.
А фактът, че световният „елит“ упорито се вмъква в ролята на „световно правителство“ и че е именно паразитен и сатанински, е несъмнен. Тяхната икуменистка религия, в която искат да обединят всички останали религии, е истинският сатанизъм с неговите кървави човешки жертвоприношения. Представители на световния и на някои национални "елити" вече участват в тези ритуали, като използват за тази цел католическите църкви и дори самия Ватикан. А в Калифорния (САЩ) те се събират със същата цел в Бохемската горичка.
Но днес нашата история не е за сатанизма на световния "елит", а за неговия паразитизъм. Много независими изследователи вече са разбрали, че създаването на глобалната финансова система изисква въвеждането на паразитния "лихвен процент", дошъл от юдаизма заедно с лихварите-банкери на еврейските кланове. И за да заблудят човечеството, терминът "лихварство" беше заменен с термина "кредитиране".
Ето какво можете да прочетете за това в книгата на издателство „Концептуал“, озаглавена „Според вашата вяра да бъде за вас ...“: „Известният термин„ глобализация “се отнася до един от многото обективни процеси, които в крайна сметка се свеждат до формирането на нова култура, обхващаща и обединяваща всички съществуващи регионални цивилизации на планетата. В процеса на глобализация има промяна в икономическите отношения в обществото към интегриране на производителните сили в единна икономическа система на човечеството - това също е обективен процес, но концентрацията на интеграцията е субективно обусловено социално явление, освен това не е предварително определено недвусмислено и без алтернатива.
В някакъв исторически момент се намери група от хора, които разглеждаха тази глобализация като обективна реалност и формираха своя собствена концепция за постигане на определени цели във връзка с този обективен процес. В исторически план беше разработен истински проект за поробването на света от името на Бог въз основа на международен монопол върху кредитните и финансови дейности.
Но изглежда тук няма нищо ново, защото историята познава многобройни случаи на използване на лихварството от определени корпорации, което сега интелигентно се нарича „кредит под процент“, за да се овладее контрола над държавата или дори над цели регионални цивилизации, за да се постигне господство над тях и всъщност да се обогатят за тяхна сметка.
Някои оракули, църковни ордени - например ордена на тамплиерите, а дори манастири съгрешиха с това, но краят винаги беше един и същ: забрана за лихварска дейност, произтичаща или от църквата, или от владетеля на държавата, като по този начин се изразява волята на хората. Коранът забраняваше лихварските дейности, многократни забранителни постановления бяха издадени от християнските църкви, значителни ограничения върху тази дейност бяха наложени от царе и императори. А евро-американската цивилизация през XX век за да не привлече вниманието към проблема, премахна термина „лихварство“ от употреба, като го замени с термина „кредит“, с което остави в сянка лихвата по заема и всички бедствия, които той поражда в живота на националните общества и човечеството като цяло.
Самата кредитна и финансова система е на първо място инструмент за сглобяване на макроикономически системи, а не непременно средство за обогатяване на малцинството за сметка на мнозинството, от което мнозина искат да се възползват, влизайки в конкуренция. Но за да сте сигурни, че ще надминете конкуренцията, се нуждаете от метод, който осигурява предимство пред останалите. Този метод се превърна в монопол върху международните лихварски дейности. Създаването на такъв метод е по силите само на тези, които имат дълбоки познания за света, за обективните процеси в обществото и разбират как да ги използват за собствените си цели ... "
И така, има всички признаци за конспирация срещу човечеството. Но кой би могъл да измисли подобно нещо - да поробва човечеството икономически и интелектуално? Очевидно е сила, враждебна на самото човечество. Именно тя стои зад създаването на проекта на първия етап от поробването, а и на втория - пълното унищожаване на човечеството, заедно с хибридните слуги, които стават ненужни (след изпълнение на тяхната мисия). И всички тези представители на световния "елит" са точно такива слуги на нечовешката цивилизация на своите господари.
Именно на господарите на световния „елит“ принадлежи плана за унищожаването на човечеството от ръцете на самото човечество, но „библейският проект“, както и „новият световен ред“ са само отделни части от този единен план. По-скоро дори първата част от него, за прилагането на която Анунаките се нуждаят от хибриди, създадени в хода на генетични експерименти, само външно подобни на хората, но в същото време частично носещи генетиката на техните господари, за да изпълнят мисията си.

 

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.