сряда, 7 октомври 2020 г.

Как се програмира нашето подсъзнание?

 Съществуващите информационни технологии имат доста широк спектър на въздействие върху нашето съзнание и подсъзнание и се използват активно от паразитната сатанинска система за програмиране на поведението на хората в рамките на наложените им деградационни ценности. Вече е писано много за въздействието върху нашето съзнание на деградиращото изкуство, литература и кино. Същевременно обаче съществуват технологии за въздействие върху нашето подсъзнание, които могат да бъдат скрити под слоеве външно благоприличие.
За какво става въпрос? И в живописта, и в киното, и в анимацията, и дори в обикновеното съобщаване на новини, освен външния слой на определена информация, може да има и други информационни слоеве, скрити от нашето съзнание, но неусетно засягащи подсъзнанието. И това не е само добре познатият „25-ти кадър“. Ето какво разказа един от сибирските отшелници на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров за такова „слоесто програмиране“, диалогът с когото е описан в неговата книга „Наследството на белите богове“:
"- Замислял ли си се защо всички средновековни картини и платна на Ренесанса не са рисувани наведнъж? И една напълно завършена творба е в основата на друга? На едно платно са написани две или дори три картини, но хората виждат само сюжета, който е отгоре.
- Честно казано, за първи път чувам за това.
- Ясно е, че те се опитват да не разпространяват такава информация.
- Как става така, че върху завършената картина е нарисувана друга?
- Този шахер махер е толкова прост, колкото табуретката - старецът посочи къса, самотна пейка. - Нека си спомним върху какви теми са рисувани картините през Средновековието и в епохата на Ренесанса?
- Основно върху библейската, а в края на Ренесанса античната митология става на мода.
- Е, в онези дни основният клиент на изобразителните изкуства беше църквата, по-точно Ватикана. И тя се нуждаеше от картини на известни майстори за масовото програмиране на подсъзнанието на вярващите. По онова време нямаше радио или телевизия, както знаеш, така че зомби програмите бяха забивани в подсъзнанието на хората с помощта на ръкописни книги, по-късно чрез печата и изобразителното изкуство. И така, за да направи програмирането по-ефективно, един сюжет, веднага щом работата по него приключвала, веднага се променял към друг. Естествено, на майсторите е било платено изцяло за готовата работа, така че не е имало разногласия между художниците и църквата. Така възникнаха многослойни шедьоври за комплексното програмиране на подсъзнанието на вярващите.
- Възможно ли е това, което се нарича подсъзнание, да е в състояние да прочете такава манипулация?
- Лесно е! Нещо повече, долните картини попадат в него, заобикаляйки контрола от страна на съзнанието. Това е опасното, момче. Колко слоя може да прочете нашето подсъзнание? Колкото си хареса! Поне хиляда. И то за милионна част от секундата.
- Значи затова имаме толкова много реклами по телевизията и на различни плакати по улиците на градовете в Русия - предположих. - Сигурно цялата е на слоеве. И какви информационни екскременти попадат в нашето подсъзнание, само Бог знае!
- И по дяволите - измърмори Чердинцев. - Но днес не говорим за това какви технологии използват тъмните. Всички те са безброй. Това са многослоести филми, неморални представления в нашите театри и много други.
- Какви са тези слоести филми? - бях изненадан. - Възможно ли е това?
- Защо си изненадан? Например, дете гледа карикатура за познатата Чебурашка, но на съвсем различна честота, която човешкото око не може да улови, а на същия екран има някакъв садистичен филм, в който брат убива сестра си или внучка изгаря баба си жива. И тогава родителите се чудят какво се е случило с детето им, защо то обича да убива някого? Но все пак е добре, ако „постелките“ на филм за Чебурашка или Мечо Пух са просто садистични. Може да има и нещо по-лошо.
- Чудя се какво имаш предвид?
- Различни видове порно, младежо, като се започне с деца и се завърши с всякакви сексуални извращения.
- И какво, може да има няколко подобни филма, само че всеки ще се излъчва на собствена честота?
- Те могат да бъдат толкова, колкото си искат, така че незрялото детско съзнание напълно да се срине. Според теб откъде идват нашите сексуално загрижени деца? Възрастните вярват, че вината е в откровените сцени във филма. Но сексуалните отношения на героите от филмите са фалшива цел. Много по-опасни са техните карикатури с двойно или тройно дъно".
Мисля, че същността на метода на „слоестото програмиране“ на подсъзнанието в този пасаж е описана съвсем ясно. Следователно тези, които се хвалят, че „не гледат зомби-кутията“, може да не бъдат излишно надути с чувство за собствена важност, тъй като са направили недостъпен само един от подсъзнателните програмни канали. Всичко това може да се случи чрез филми, картини и дори обикновени рекламни плакати. Освен това понякога ми става смешно от някои изявления на такива хора (относно факта, че те не са гледали телевизия в продължение на много години), които по някаква причина решиха, че седейки в продължение на много часове на екрана на компютъра вместо телевизора или непрекъснато „залепвайки“ върху така обичаните сега „джаджи“, те стават по-„събудени“ и „съзнателни“ от самия факт, че не гледат телевизия.
Не си струва да се заблуждавате в това отношение и да се надувате с важност. Паразитната система за програмиране на подсъзнанието на хората има доста широк спектър от различни технологии, което осигурява възможност за въздействие върху различни слоеве от населението. И истинските „събудените“ и „осъзнатите“ не използват компютри и джаджи и не висят в социалните мрежи и на различни сайтове. Те просто нямат нужда от това. Следователно, ако някой започне да ви „залива“ в мрежата за неговите „будност“ и „осъзнаване“, трябва да знаете, че пред вас е или измамник, представящ се за „гуру“, или искрено заблудил се по отношение на своите способности човек, не успял да надскочи зависимостта от чувството за собствена значимост. Всеки, който наистина е събудил суперсили, вече не се нуждае от всякакви технически „патерици“ и „играчки“ и няма желание за виртуална реалност.
Какво да направите, за да затворите подсъзнанието си от това скрито „слоесто“ програмиране? Като начало трябва да осъзнаете самия факт, че въпреки всичките ви трикове (като отказ за гледане на телевизия), това програмиране продължава с помощта на други информационни канали. И ще бъде още по-жестоко, ако не спрем разпространението на технологиите за "пълен електронен контрол". След това трябва да анализирате наличието на такива информационни канали, чрез които такова въздействие се извършва върху нас. Всяко ваше "умно" оборудване е не само перфектното шпионско устройство, но и инструмент за контрол на ума. В същото време то също може неусетно да повлияе на подсъзнанието.
Няма да можем да изключим контакт с всички подобни информационни канали, дори ако избягаме в гората. Например за същата 5G технология се предвижда създаването на групировка от 20 хиляди сателита от слугите на паразитите, които ще „доставят“ на хората от космоса на онези места и райони, където няма да е възможно да се монтират кули.
И така, необходимо е да осъзнаем, че не само нашето съзнание, но и подсъзнанието се нуждае от защита от цялото това влияние. За да се изгради такава система за защита, е необходимо да се програмира подсъзнанието, за да се отхвърли всяка фалшива информация. Е, ще говорим за това как да се опитаме да направим това в една от следващите публикации. Нещо повече, най-нетърпеливите могат сами да прочетат тази книга на Г. Сидоров.

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.