петък, 23 октомври 2020 г.

Г. Сидоров за истинската роля на мегаполисите

 Вече говорих за последния етап от плана на световния паразитен сатанински „елит“ за поробване и унищожаване на човечеството, който е изложен във футурологичните трудове на илюмината Жак Атали. За всичко това разказва руският пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров в книгата си „Наследството на Белите богове“. Един от съставните елементи на този план е създаването на мегаполиси. С каква цел са създадени и продължават да се създават по целия свят?
Ето каква информация получи Г. Сидоров от представители на цивилизацията на „белите богове“:
- Виж какво пише Атали по-нататък - посочи Рад към екрана. - Наблюдавай как горите на Земята изчезват: всеки час се изсича гора на площ, равна на седем футболни игрища. Как ти се харесва това?
- Ужас!
- И то какъв! Но това е същността на пазара - друг живот. Създаден е с цел организиране на екологична катастрофа на Земята, каквато никога не е имало преди. Целта й е да унищожи вашата цивилизация и човека като вид. Виж какво пишат илюминатите за прясната вода, - Рад обърна страницата. - Оказва се, че към края на 20 век човечеството е използвало осемдесет процента от нейните резерви. В наше време два милиарда и половина души страдат от липсата й. Всяка година двеста милиона души се заразяват с холера поради нейното замърсяване. Двадесет и две хиляди души умират всеки ден поради газове, разтворени във вода. Всичко това на фона на мегаполиси, растящи като гъби ...
Какво представляват мегаполисите? Като цяло, гигантски пазари за различни стоки, хранителни продукти и услуги, които са съсредоточени на относително малка площ. Освен това те са пазари за безвъзмездна работна ръка. Виж колко хитро са подредили. От една страна, мегаполисите са пълни с роби, хора без абсолютно никакви права, изцяло и напълно зависими в икономическо и социално отношение от своите господари. От друга страна, те са потребители на всички онези стоки, които те сами произвеждат, без да броим храната. Древните роби предимно само произвеждали, цената на тяхната поддръжка била ниска. Съвременните роби са от малко по-различен характер. Водачът им не е камшикът, а парите, които те, също като потребители, правят всичко възможно, за да печелят повече.
Но какво ще кажем за възрастните роби, които са престанали да произвеждат? В Рим и демократична Гърция те или биват изгонени, или убивани. В съвременното общество такъв роб не губи напълно функциите си. Защото освен всичко друго той е и консуматор на различни видове неща и най-вече на продуктите на фармацевтичната индустрия. Ето защо на възрастните роби се изплащат пенсии - така че пазарът да не спира. Между другото, от собствения им джоб. Както можеш да видиш, всичко е обмислено до най-малките подробности, дори заминаването на робите към другия свят.
От незапомнени времена хората са били хранени от земята. Ето защо в продължение на хиляди години хората са живели предимно в селските райони и не са се стремили особено да се местят в градовете. Градовете се появяват като места за производство и размяна на стоки. Те се породиха от пазарните отношения. Храната никога не е произвеждана в градовете. По принцип тя се продава в тях, точно както се продава в наше време в различни видове супермаркети, хипермаркети и т.н. Чрез храната започна контрола от страна на собствениците на пазарния ад върху живота на своите роби в мегаполисите. За тази цел хранителните компании започнаха да въвеждат различни химически добавки в нормалната храна: в брашното - дезинтегранти и избелители, в хляба - причиняващи рак термофилни дрожди, в месните продукти - овкусители, оцветители и химически подправки. Огромно количество химия в сладкарството. Но това не беше достатъчно за пазарните магнати, поради което беше решено да се създаде на Земята индустрия за производство на генетично модифицирани хранителни продукти, такава, която не само да убива, но и да превърне човека в послушно преживно животно, унищожавайки висшата нервна система и същевременно органите на възпроизводството.
Накратко ти показах основните функции на въздействието на мегаполисите върху обществото. Има и други. Това е контрол над всеки жител, близост на провинилите се до репресивните органи и т.н. Сега е ясно защо с падението на пазарната икономика мегаполисите с техните супермаркети ще станат безполезни за човечеството. Те ще се превърнат в спирачка по пътя на неговата еволюция. И човек ще трябва да се отърве от това нещастие ... "
Ясно е, че създаването на така наречените „умни градове“ се извършва в рамките на „новия световен ред“, създаван за човечеството, някои елементи от които сега се въвеждат в различни страни по света като пилотни проекти. Същите охранителни камери и системи за електронна идентификация се въвеждат от националните „елити“ не за безопасността на техните народи, а точно за тази цел. 5G мрежите също трябва да станат част от цялостната система за контрол, чиято основна цел не е да се увеличи скоростта на интернет (което може да се постигне с конвенционални оптични линии), а да се управляват „умните неща“, с които ще бъдат оборудвани „умните къщи“ в „умните градове“.
Изглежда, че в това няма нищо лошо? Но факт е, че всички тези „умни неща“ не само ще бъдат оборудвани с функцията „външен контрол“, те ще шпионират своите господари всяка секунда, предавайки цялата видео, аудио и друга налична информация на сървърите за „пълен контрол“. Но това не е всичко. Този проект използва "умен нанопрах" и за неговото управление е необходимо да се осигури мощно микровълново лъчение, което ще идва от ретранслаторните кули, убивайки имунитета, причинявайки рак и значително съкращавайки продължителността на живота на хората. По този начин паразитната система също ще реши и задачата за намаляване на населението на Земята до 500 милиона души. Мощните, създадени от човека полета и радиация, които вече съществуват в мегаполисите, се справят добре с тази задача.
Знаейки за всичко това, струва ли си да се стремите да живеете в мегаполисите? Нека всеки сам направи своя избор, а самите мегаполиси, в съответствие с този избор, ще очистят човешкия генофонд от най-глупавите и безсмислени роби на „новия световен ред“. Освен това, ако самото човечество не се ангажира с разрушаването на тези каменни джунгли по тялото на Земята и като алтернатива - с изграждането на еко насаждения и малки уютни градчета от нов тип, тогава самата планета ще се отърве от този раков тумор на тялото си, заедно с всички нейни обитатели.


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.