петък, 16 октомври 2020 г.

Съществували ли са „Империята на дракона“ и „Земята на белите богове“ в древни времена?

 Легендите на много народи разказват за древните "богове, слезли от небето", които са властвали над тях в продължение на много години, давайки различни знания. Всичко това може да служи като косвен знак за палеоконтакти - посещения на нашата Земя от извънземни цивилизации. И е много вероятно, че нашата планета е била посетена от представители на различни цивилизации, които са контактували с древни народи в различни части на света.
Характерно е, че по някаква причина змиите и драконите се считат за свещени в Югоизточна Азия и Централна Америка, но в Европа и на територията на Древна Русия тези същества винаги са били считани за коварни и злонамерени и затова именно с тях приказни и митологични герои са се били и побеждавали в древните епоси, сказания и легенди.
И така, може би проблемът е в това, че говорим за въздействието върху културата на земляните от различни извънземни раси, някои от които се борили помежду си за сфери на влияние на нашата планета? Така легендите и митовете на Русия и Северна Европа ясно ни разказват за „белите богове“ - предците на хората от бялата раса. И, може би, неслучайно славяните са се считали за внуци на тези богове.


 

Езотеричните знания ни разказват и за „звездния“ произход на човечеството, в създаването на който са участвали различни извънземни цивилизации. И това е, което обяснява расовите различия между самото човечество. И така, според авестийските текстове, предците на съвременните хора от бялата (сега наричана кавказка) раса - арийците - са дошли на Земята от звездите на Голямата мечка. По това време на Земята вече живеят представители на четири други раси: синя, жълта, черна и червена.
П. Глоба, базирайки се на авестийската традиция, отбелязва, че всяка от тези раси е заемала един от континентите, съществували по това далечно време, имала е собствена цивилизация и е развивала свои собствени традиции. И всяка от тези древни раси е допринесла за общата култура на човечеството.
Според тази традиция хората от синята раса са живели в Антарктида, тогава свободна от ледената обвивка. Представители на жълтата раса са живели в Тихия океан (сега несъществуващ континент в Тихия океан). Черната раса заема континенталната част на Лемурия в Индийския океан (между Мадагаскар и Цейлон). Хората от червената раса са живели в Атлантида (континентът, потънал на дъното на Атлантическия океан). Арийците, представители на бялата раса, създадоха своята цивилизация в Арктида (континента, който преди съществуваше в Северния, тогава още не ледовит океан).
Сега става ясно защо някои изследователи твърдят, че рептилоидната раса е съществувала на Земята много преди пристигането на "белите богове". И така, защо драконът е толкова почитан сред жълтата раса? Дали защото някаква извънземна цивилизация, например, от съзвездието Дракон, е била неин създател?
Легендите на Древен Китай ни разказват за някакви „богове“, които са летели с „летящи дракони“ и са управлявали този народ в древността. Например, ето какво разказва германски археолог за легендарния "жълт император" Хуанг Ди и други първи императори на Китай, базирано на древна китайска митология:
"Според легендата през двадесетата година от царуването му на небесата се появил необичаен знак. Появили се многоцветни облаци и областта на небето в близост до тях се оцветила отчасти в пламтящи червени тонове, отчасти в също така пламтящи зелени тонове. В средата на пламтящата червена област се виждали две звезди; там от друга страна, където блестяло зеленикаво, напротив, могло да се види само една. Този феномен бил наречен „искрящи звезди“. Легендата разказва, че те блестяли великолепно в ясното сутрешно небе.
Нашите познания за тези и много други подробни детайли от далечното минало се дължат на една типично имперска традиция в Китай - Имперската ритуална служба, която неизменно отбелязвала всички необичайни случки и събития, случили се в гигантската империя.
И преди да завърша историята, отбелязвам, че легендарните първи императори, най-първият от които беше споменатият Хуанг Ди, категорично подчертават, че те не идват от земни предци, а от „синовете на Небето“, които са долетели на Земята от космоса на огнени метални дракони. И така, те не са се появили в нашия свят по естествен начин, раждайки се тук. Освен това те управлявали неестествено дълго време за „обикновени“ владетели - повечето от тях за няколкостотин години“.
Характерно е, че такива небесни "божествени династии" са управлявали древните шумери и египтяни, за които разказват писмените източници на тези народи. И е характерно, че в древната египетска символика често се използва символът на змията.


 

Подобна символика има и при шумерите и вавилонците. В същото време шумерските митове обикновено говорят за определена извънземна раса на анунаките, които са долетели на Земята и са създавали хора, които да работят в златни мини. Характерно е, че както шумерите, така и вавилонците активно използват изображения на рептили.


 

Подобни изображения не са необичайни в Централна Америка, където митът за „пернатата змия“ е бил добре познат сред древните народи.


 

Така че може би в древността е имало определена „Империя на драконите“, водена от имигранти от непозната рептилианска цивилизация? Територията, на която е съществувала тази империя, може да бъде грубо изчислена по влечуговата символика на древните народи и почитането сред тях на символите на змии и дракони.
По същия начин можете приблизително да изчислите територията на „Страната на белите богове“, която вероятно е била във вражда с рептилоидната цивилизация. Ето защо в митологията на народите, населявали тази територия, древните богове и герои винаги са се биели с дракони, а отношението към влечугите винаги е било отрицателно. И неслучайно в приказките, епосите и легендите древните руски герои винаги са били противници на Змей-Горинич, а европейските рицари са се биели с дракони.
Има и много косвени доказателства за древна термоядрена война на повърхността на нашата планета. Това било ли е последица от войната между „Империята на драконите“ и „Земята на белите богове“? Това не е известно със сигурност, но фактът, че бойниците на „Великата китайска стена“ са разположени на юг, а не на север, сериозно кара да се мисли в този контекст.
И така, имало ли е война в древността между влечугоподобни и хуманоидни извънземни цивилизации и народи, живеещи в териториите под техен контрол? Политическите събития на нашето време отражение ли са на древната борба на тези две цивилизации за господство над нашата планета?
На чия страна в тази борба са силите, които се опитват да унищожат „бялата“ цивилизация чрез налагане на хомосексуалност, наркомания, алкохолизъм, ваксинации и други инструменти за намаляване на раждаемостта? Над всички тези въпроси ви предлагам да помислите сами и да се опитате да намерите отговори на тях.





Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.