сряда, 1 юли 2020 г.

Къде ще се преместят паразитите и техните слуги?

Замисляли ли сте се защо паразитната система чрез медиите усърдно ни „зарежда“ не само с отрицателни, а с всякакви „плашила“ като следващия „край на света“? Разбира се, ясно е, че енергията на страха се използва като храна от паразитните демонични същности, които контролират съзнанието на своите слуги, живеещи в нашия свят от световните и националните „елити“. Но не е само това. Никога ли не сте чували в различни псевдо-езотерични сайтове и форуми за „пророчеството“, че Земята неизбежно ще загине и следователно трябва да „попаднете“ в друг свят?
Точно така, паразитите и слугите им се подготвят за предстоящата си „евакуация“ в друг свят. Но тъй като паразитите не могат да оцелеят без стадо, много обикновени хора са подложени на определена обработка на съзнанието, вдъхновявайки ги с идеята, че този свят не може да бъде спасен и че неизбежно ще умре. Ето защо „добрите чичовци и лелки“ предлагат на някои „напреднали“ и на хора, от които се нуждаят, да бъдат „спасени“. Ласкавостта, страхът и други инструменти за манипулиране на поведението на хората се използват за набиране на колкото се може повече такива лековерни „овце”, които в другия свят също могат да бъдат „остригани”, така както са „остригани” тук.
Всъщност „новият световен ред“ е чисто доброволно нещо и за нарушаването на свободната воля неизбежно ще последва разплата. Ето защо много лъжи и трикове се използват, за да примамят колкото се може повече „агнета“ и „овце“ в тази „кошара“, приготвена от паразитите. Но тя може да бъде реализирана вече не в нашия свят, а само със свободното съгласие на онези, които желаят да бъдат спасени. Работата е там, че веднага след като приключи процесът на "отделяне на плявата от зърното", само тези, които решат да продължат еволюцията на Съзнанието и да възстановят хармонията на света като алтернатива на „новия световен ред“, ще останат на тази планета. Всички, които нямат време да се „събудят“, според закона за „мълчаливото съгласие“ ще бъдат преместени до мястото, където може да се приложи този „порядък“. Заедно с всички автори и вдъхновители и изпълнители на този античовешки проект.
Защо това ще се случи, Сал Ракели, многоизмерен изследовател на езотеричните знания, обяснява добре в книгата си „Човек многоизмерен“: "...Няма нужда да продължаваме да говорим за парникови газове, изчерпване на озоновия слой, обезлесяване и т.н. Достатъчно е да кажем, че Майката Земя чувства съществуването на заплаха за Нейния живот и предприема всички необходими мерки за Себе си и за съществата, които живеят върху Нея, които биха искали да живеят в хармония с Нея.
От нейната гледна точка има смисъл да премахнете натрапниците и да ги преместите някъде другаде, където те могат да продължат да играят агресивни драми, без да нарушават волята на тези, които искат мир. Други планети вече са създадени, за да получават входящи души, които желаят да продължат агресивните действия. Тези планети се съгласиха да приемат души, докато не са готови да се развият до по-високо разбиране.
Сега е време да се възползвате от училищната аналогия. Представете си, че живеете в малък град, в който има само една класна стая. Всички класове, започвайки от детската градина и завършвайки с гимназията, са претъпкани всеки ден в една класна стая. Ако градът расте, става много трудно да се получи образование. Учениците от гимназията срещат трудности при схващането на алгебрата. Децата в детските градини страдат от липса на внимание. Учениците в напреднала възраст са принудени да седят на скучни уроци, а изоставащите ученици се чувстват изгубени и дезориентирани.
Един ден кметът и общинският съвет се събират и решават да построят ново училище с няколко класни стаи. Освен това всяка стая е проектирана за отделен клас. Тогава учениците от началното училище ще изучават предметите си, а по-напредналите ще се движат напред. Администрацията решава да задели сградата с една стая за напредналите ученици, а всички останали ще се преместят в нова сграда.
Всяка душа прави съзнателен или несъзнателен избор: да остане или да си тръгне. И въпреки че училищната сграда (планета) ще бъде разпределена за всяко ниво, администрацията (Бог) решава, изборът на подходящия клас зависи от всеки ученик (душа). Някои ще вземат решения съзнателно, но повечето - несъзнателно ... "
Съзнателно човек може да избере паразитиращия сатанински „нов световен ред“ или друга, по-хармонична реалност, която ще бъде изградена от тези, които остават да възстановят планетата. Но паразитите със сигурност ще вземат цялото си „стадо“ със себе си: всички онези, които са се продали на паразитната сатанинска система, приели са нейните хищническо-потребителски „ценности“ и съзнателно й служат. Всички онези, чието съзнание все още не е готово да живеят в хармонична реалност, ще бъдат преместени от Висшите сили към други светове и планети, съответстващи на вътрешната им същност. И за тях условията на живот ще останат същите. Разбирате ли защо нашето време се нарича време на „отделяне на плявата от зърното“? И ако разбирате, тогава направете съзнателен избор, докато паразитите и техните слуги не го направят вместо вас, използвайки мълчаливото ви съгласие.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.