сряда, 8 юли 2020 г.

Минуси от дистанционното обучение и енергийно въздействие върху децата

Държавите в много страни по света се опитват да прехвърлят децата си на дистанционно обучение, уж в рамките на сигурността и борбата срещу разпространението на известния таралеж, който вече шест месеца не напуска екраните ни. Днес ще поговорим за това какво е дистанционно обучение за децата в енергиен план и какво може да се направи, за да се помогне.
Само по себе си дистанционното обучение не е нещо лошо или добро, неговото качество и въздействие върху развитието на детето зависи от много фактори. Много родители отдавна са прехвърлили децата си в дома си и се справят много добре, а единственият негатив е липсата на пълен контакт с връстниците им, останалото е наред. 
Днес ще говорим за този вид на дистанционното обучение, предлагано от държавите в полузаповеден вариант, чрез интернет.
Трябва да разберете, че самият Интернет е глобална структура, пълна с различни кодировки в енергиен план. Глобалният егрегор на Интернет има маса от дъщерни егрегори, контролирани от държави, корпорации и групи по интереси. Нека ви напомня, че всеки егрегор по същество е неутрален, това е просто инструмент. Ножът също е инструмент, но един човек може да нареже вкусна салата с него, а друг може да го направи инструмент за кръвна вражда. Така са и компютрите и Интернет - първоначално те също са неутрални, докато не седне човек с конкретни намерения за тях. 



Съществуват ли инструменти за промяна на системата на редовното и дистанционното образование, както и самата възможност за настъпващо бъдеще? 
Да, има. 
На първо място, обърнете повече внимание на децата си и се опитайте да преподавате тези предмети, които са им наистина интересни. Поддържайте баланса между логиката, интуицията и креативността у детето, позволявайки му да разкрие своите таланти, а не само аспекти и предмети, които са полезни за социалното оцеляване. Светът ще продължи да се променя бързо, вчерашното образование отдавна е остаряло и в бъдеще просто ще стане безнадеждно. 
Единственото решение може да бъде да се разгърне вътрешният потенциал у всеки човек от ранно детство, така че детето да расте интересувайки се и да е в състояние да пренесе идеите си в живота, интуитивно да измисля решения и да се адаптира към обстоятелствата. Творчеството в точните науки ще бъде също толкова добре дошло, колкото и в изкуството, защото науките също ще се променят бързо, когато новите знания, донесени от новото поколение Земляни, се пренесат в нашия свят. Никакво редовно или дистанционно обучение няма да бъде в състояние да осигури всички тези условия, ако глобалното мислене и подходът към образованието не се променят.
За да се отвори потокът от нови знания, се изисква не само цялостен преглед на образователната система за децата и всички други социални системи, върху които работи нашата цивилизация. Трябва коренно да променим отношението си към свободата на мисълта и творчеството, за да позволим на новите деца да се разкрият в съответствие с индивидуалните планове на техните души.  
Системата се огъва под натиска на бумащината, така че колкото повече граждани я замерят с писма, петиции и искания към нея, толкова по-добре!
Силно се препоръчва не само да декларирате позицията си по удобния за вас метод, но и да разпространявате информация за такава възможност сред любимите си хора. 
Всеки човек оперира върху собствения си слой от реалността. Единият не иска ваксинации, вторият не харесва обучението на децата у дома, третият не се интересува от цялата тази бумащина и матричните игри, а има само желание за свобода на избора и еволюцията на Духа в широкия смисъл.
Вземете възможното решение, което ви подхожда лично или създайте свое по интуиция. 
Декларирайте избора си във форма, удобна за вас лично, ако не искате той да бъде направен за вас от добри чичовци във връзки и униформи! 
Ако сте неактивни, по подразбиране сте съгласни със случващото се и прехвърляте отговорността за живота и бъдещето на вашите деца на когото и да било, но само не на тях и не на себе си.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.