понеделник, 6 юли 2020 г.

Звездното небе е огромна холограма

Замислих се за троичността, за която говори Библията и за скрижалите на Тот и реших да огледам внимателно света. Всичко, което не гледате, е троично (или триизмерно), всичко има дължина, ширина и височина. Имаме и три неразривно свързани физически величини скорост, пространство, време.
Ако говорим за времето, то също е триизмерно, има минало, настояще и бъдеще. И ако си припомним неразривната връзка на пространството с времето, тогава можем да кажем, че пространството също е триизмерно. Но аз не видях троичността в две неща, това са математиката и човешката ДНК. Но първо за математиката. Не видях триединство в никоя от познатите координатни системи и тогава реших да се върна към началото, тоест към декартовата координатна система. Успях да видя нейната непълнота.
Ето какво направих:
Необходимо е да създадете кръг от точката на свързване на осите X'X и YY‘ с компас. В това изображение виждаме три кръга, разположени в три равнини, т.е., ние имаме графично изображение на сфера. Какво следва от това? Това, че точка А, която се счита за нанесена на равнината, всъщност се намира в пространството.
От това следва също, че изчисленията на математиците, свързани с всички видове координатни системи са неправилни, а също така следва, че разговорите на много учени за многоизмерността на пространството е бълнуване.
Искам да ви кажа как да използвате декартовата координатна система за изчисляване на точка в пространството. Факт е, че не сме обърнали внимание на един много важен детайл. От точката на пресичане на осите xx' и yy', оста zz' гледа към вас и откъм вас, тоест имаме триизмерен математически модел, който идеално се вписва в перфектен геометричен модел, сфера.
За да разберете как да го използвате, просто трябва мислено да се върнете в детството, в училище, да си спомните основите на чертането. Начертайте координатна система в горния ляв ъгъл на листа и маркирайте осите. Нанесете точка А. Създайте проекция на координатната система в десния ъгъл на листа, ще получите осите yy' и zz', създайте проекция на точка A и я обозначете 1А. Създайте нова проекция в долния ляв ъгъл, ще получите осите xx' и zz '. Създайте проекция на точка A и я обозначете 2А. Сега вместо една точка А имаме три точки, точно разположени в пространството. След това създайте нова координатна система в долния десен ъгъл. Хванете оста на y с пръсти и я завъртете на 45 градуса по посока на часовниковата стрелка (като въртящ се връх), ще получите 6 оси, разположени под ъгъл 45 градуса една спрямо друга. Обозначете ги, като започнете от горната ос по посока на часовниковата стрелка - Y; X '; Z; Y '; X; Z'; Прехвърлете три точки към нея, като помните положителните и отрицателните свойства на числата (вижте статията ми "Алгоритъм"). Завършете изчисленията. Както можете да видите, изчисленията от висшата математика са се превърнали в геометрията от училищната програма.
Това е доказателство, че звездното небе е огромна холограма. Бих искал да попитам кой е създал това чудо.
Владимир Гутче

Тайният живот на небесните учители

- Кой прави холограмните планети?
- Има специални системи, които са специализирани в холограми от различни видове.
- Разработен ли е специфичен технологичен процес за създаването им?
- Да. Но можем да кажем, че това е типично механично производство. Разбира се, нашите устройства, които създават холограми, не могат да се сравняват с вашите, те са толкова сложни за вас. Но за човек дори тези холограми, които са създадени на Земята, са трудни за възприемане. Затова трябва да разберете - колко по-сложно е устройството и цялата технология, пресъздаваща холограми с космически пропорции. Всяка холограма също трябва да отчита средата, в която е поставена, в противен случай изображението няма да работи. А нашите инсталации създават холограми за различни светове. В този случай материалът на холограмата трябва напълно да съответства на материята на света, в който е поставена.
- Но всички тези процеси при създаването на холограми се контролират от Висшите същности на Духовната система или на Материалната?
- Същности от Йерархията.
- Стоят ли над нивото на основателя?
- Много по-високо. Това са много висши личности. Те са отговорни за структурата на големи обеми, за структурата на Моите вселени, тоест само за онези части от тях, които са свързани с изграждането на холограми. В различните светове ги има много.
- А Материалните системи се занимават с изграждането на холограми?
- Да, холограмите също се използват от тях и затова имат своя собствена технология за конструирането им. В материалните светове най-често се осъществява сътрудничеството между Висшите материални системи и Духовните за създаване на материални холограми. Духовните поставят цели, Материалните ги обличат в плът. В йерархичните светове, където се използват и холограми, Материалните системи вече не участват.
- Холограмните планети се обитават от живи същества или от холограмни същества?
- Холограмни същества. Живите върху тях няма да могат да живеят. Например, физически човек с душа не може да съществува на материална планета-холограма.
- По каква причина те не могат да живеят там?
- Е, изкопайте сами тази причина. Това вече е по силите ви.
- По-рано казахте, че холограмите не са изградени от атоми. Тогава въпросът е от какво са направени холограмите на планетите? Това са по-малки частици или специални лъчи?
- Това е енергия. Всичко в нас е изградено от енергии. А какво е фината енергия, човек би трябвало да знае вече. Но той се отклони от планираното развитие към технократизма. Крайно време е да преминем от познанието за грубите енергии към фините.
- Какви са енергиите, които съставят холограмата на материално физическо ниво? Нуждаем се от някаква аналогия, за да имаме някаква обща представа за тях.
- За холограмите се използва енергията на различни светлинни нюанси. Така например, когато човек трябва да рисува картина, той прилага бои с различни цветове. Така е и тук. Когато искате да създадете някаква холограма за материалния свят, се вземат енергии с различни цветове.
- Хората на Земята понякога виждали образа на Света Богородица. Това ли е този тип холограма?
- Да. Подобни картини във вашия свят са много просто създадени чрез използването на цветове на енергии. Но като цяло, всяка холограма задължително взема предвид цветовите нюанси. А цветът в нея е избран специално комплексно.

Холограми на звезди, планети

- Казахте, че звездите също имат холограми?
- Да. Всяко космическо тяло може да има своя холограма. С помощта на холограми можете да изградите всичко, което искате.
- За какви цели се изграждат холограми на звездите?
- Холограмите на звездите се използват за различни цели. Например в някакъв свят е необходимо да се изобрази звездно небе. Това е необходимо и за естетически цели, тъй като пълният мрак предизвиква страх у съществата, потиска ги, а също и за енергийни цели, за да насочи необходимата енергия към някакво място в пространството. В небето ви има и холограми от звезди. И може да се каже, че имате много от тях.
- А за какво се използват холограми на звезди на нашето небе? Показват ли някакви пространствени промени или чрез тях изпращат нова енергия на Земята?
- Те балансират енергийната маса на целия ви свят, тоест неговите положителни и отрицателни състояния. Някъде във вашия свят нещо липсва, някакъв вид енергия и ние го добавяме с помощта на холограми от звезди. В новата ера на златната раса звездното небе ще се промени и то вече започна да променя конфигурацията си. Всички промени са свързани с преструктурирането на енергийното състояние на Земята и преминаването й към нова орбитала. Земята ще се нуждае от по-интензивна циркулация на енергия, следователно ще се изискват допълнителни източници, участващи в предаването на енергия и събирането й в колекторите на енергия.
- Каква е разликата между холограмите на звездите и холограмите на планетите? Вероятно са изградени от различни видове енергия?
- Естествено, при изграждането на холограми на звезди се използват по-тънки и по-мощни енергии, тоест енергии от по-висок ред от тези, които се използват за изграждане на холограми на планетите. Звездите са с по-високо ниво на развитие от планетите, по-мощни и затова е необходимо при изграждане на техните холограми да изразходвате повече енергия с характеристики на висока мощност. През холограмата на звездите ще се транслират по-мощни енергии, отколкото през холограмите на планетите, следователно структурата на холограмата трябва да издържа на по-сложни процеси.
- А техническите устройства, които създават холограмите на звездите, вероятно също стоят над устройствата, възпроизвеждащи холограми на планети?
- Разбира се, по-високо. Тази зависимост винаги се наблюдава. По-висшата техника и технологии създават обекти от по-висок ред.
- В нашия свят холограмите се използват само за възпроизвеждането на някои звезди и слънчевата система, или има и други обекти?
- Във вашия Космос има много от тях и дали човек ги вижда или не, няма значение. Холограмите изпълняват задачите си и могат да се променят периодично. Но обикновено, колкото по-ниско е светът по отношение на развитието, толкова повече холографски конструкции има в него, и следователно толкова по-далеч е той от реалните творения на Вселената. А колкото по-висш е светът, толкова по-малко холограми има в него и толкова той е по-близо до истинските конструкции на Вселената.
- Какво дават холограмите освен енергия на самия човек?
- Те допринасят за развитието на неговото мислене, въображение, естетически чувства. Всяка холограма изпълнява не само технически задачи, но и други.
- Какви функции, които все още не са ни известни, тя възпроизвежда?
- Всичко зависи от вида на самите холограми. Някои носят защитни функции.
- Използват ли се холограми на нивата на йерархията за някои цели, например за създаване на околна среда?
- Да, в йерархичните светове се създават специални холограми, за всяко ниво - свои. Те придават специфичен нюанс на някои ситуации, действия, за да предизвикат развитието на чувствителност в енергийното ниво на някаква група Същности или на една Същност. Когато душата вече е в Йерархията на едно от нейните Нива, тогава нейното развитие протича чрез използването на холограми. Следователно, те са от голямо значение за прогреса на душите. Холограмите са изградени при взаимодействието на Същностите и основната им цел е да допринесат за прогреса на душата.
- Дяволът използва ли холограми в своята Йерархия?
- Да. На него също са му необходими за развитието на своите Същности. Но холограмите Му са по-различни, отколкото в Моите светове, защото образованието на Същностите има различна ориентация. Принципът на конструиране на холограми е един и същ, но вътрешната им ориентация е различна. А всеки свят има своя холограма.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.