понеделник, 20 юли 2020 г.

М. Величко за същността на „библейския проект“

Все повече и повече съвременни изследователи и учени започват да се замислят за същността на „библейския проект“ и целите, които той преследва във връзка с човечеството като инструмент за поробване на съзнанието на хората. Какви сили го инициират? Какви конкретни цели преследват? Подробни въпроси вече започват да се задават от все повече и по-мислещи хора. Един от такива съвременни учени е кандидатът по икономически науки, доцент на катедрата по социология, политически науки, история на Икономическия университет в Санкт Петербург Михаил Величко, който разказа следното за „библейския проект“:
"Като цяло, в зависимост от това коя хронология се използва, но според традиционната хронология, преди около 3500 години, египтяните престават да бъдат "справедливи и човеколюбиви". Това се отнася за афоризма на Козма Прутков: "Египтяните бяха справедливи и човеколюбиви по своето време". По това време жречеството на Древен Египет е „отегчено“ и стартира глобален проект за подчиняване на останалата част от човечеството от името на Бог. Резултатът от това е „библейската“ култура.
Тази библейска култура е двустепенна, когато се гледа отвън. Когато се вгледате отвътре, се появява друго езотерично ниво, което не засяга представителите на публичния живот на обществото. Това е скрита информация за това как да се манипулират всички останали. А в аспекта на публичността последователите на юдаизма имат две мисии. Това е покупка на цялата планета с всичките й жители и тяхното имущество въз основа на монополите и лихварството. И втората мисия е да се контролира развитието на науката и технологиите, т.е. да решават какво е „истина“ и кое е „лъжливо“, независимо дали определени „истини“ и „лъжи“ се потвърждават от принципа на практиката на критерия за истинност.
Защо? Защото във всяка концепция за живота на обществото науката решава определени и специфични проблеми. Тя служи за управление именно на тази концепция. И ако нещо е неприемливо за тази концепция, тогава независимо дали е вярно или не, то се обявява за „лъжа“. Има научна йерархия, която е "авторитетна" и нейната задача е да прави точно това.
Така наречената традиционна християнска култура във всичките й разновидности е подчинена система, защото за всяка теза на юдаизма има ответна теза на християнството и тя е с подчинен характер. Учението на Римокатолическата църква като първоначално учение и учението на други църкви, кръстени на Христос, по някакъв начин се основава на Никейско-картагенския символ на вярата, в който по известни причини няма нито една фраза, изречена от Христос, които са в Евангелието ...
Символът не съдържа нищо, което е казано от Христос. Но ако познавателният и творческият потенциал на културата е блокиран и вероучението е издигнато до ранга на „безспорна истина“, тогава пред обикновения човек не изниква въпрос за това как вероучение, исторически развито в християнството и юдаизма, се различава от това, на което са учели основателите на световните религии. И следователно, въпреки че всичко това присъства в текста, разпръснато на порции спрямо обема на този текст, то минава покрай съзнанието на повечето хора и не ги задължава към никаква дейност нито по отношение на себе си, нито към обществото. Следователно „библейският проект“ като доктрина за закупуването на света действа през цялата паметна история“.
Казаното от М. Величко разкрива истината за „библейския проект“ като изобретението на тъмните жреци на Амон-Сет, които първо измислили концепцията за „избраните от Бог хора“, за да зомбират евреите и да ги подчинят на техните цели, а след това измислили „филиалите“ на юдаизма като религия за "гоите" - роби, които са подканени смирено да приемат всяка воля на "избраните от Бога" и техните господари. И разбира се, християнството като религия има малко общо с учението на самия Христос и по същество е юдеохристиянство, тъй като признава еврейския „Стар завет“, с който Христос се бори, предлагайки вместо „Стария“ своя „Нов завет“, който значително се различава от паразитната същност на юдаизма.
 Именно Ватиканът стана тайната резиденция на първожреците на Амон-Сет-Яхве-Йехова-Сатана и това обяснява много. Например тоталната фалшификация на историята, проведена от Ватикана, както и налагането на еврейски догми върху други направления на християнството и желанието да ги подчинят. Това обяснява и разрушаването от Ватикана по време на инквизицията на представители на ведическия светоглед под предлог, че се борят срещу „магьосничеството“, а за представители на други клонове на християнството - под предлог, че се борят с „еретиците“. Това обяснява и факта, че Ватикана благославя „кръстоносните походи” на обединена Европа срещу страната ни почти всеки век, въпреки факта, че основната религия на руския народ в продължение на много векове е християнството.
Но защо? Защото св. Сергий Радонежки провежда реформа, която свързва и съгласува източното християнство с ведическото православие на Древна Русия. Това даде възможност да се спре дългогодишната междуособна гражданска война на територията на Русия и в същото време да се неутрализира същността на източното византийско християнство, подчинено на юдаизма. Ето защо Ватиканът смята нашето християнство за "неистинско". Да, защото въпреки реформите на Никон, които разделиха нашата църква, той, по указанието на Ватикана, никога не успя да превърне руското източно християнство в истинско юдеохристиянство. Независимо от това, през 19-ти век, заговорниците успяват да наложат „Стария завет“ на руските християни чрез измама и хитрост.
Но когато през 1943 г. по инициатива на И. Сталин руската християнска църква се възражда, която едва от този момент започва да се нарича „православна“, основното условие, което патриарсите трябва да изпълнят е непризнаването на Стария завет за свещено писание. Въпреки това, с убийството на И. Сталин и възхода на властта на ционисткия Перлмутер-Хрушчов, Руската православна църква беше принудена не само да признае Стария Завет, но и да се свърже с Ватикана, чието учение в Русия винаги се е смятало за "ерес". И днешните контакти между „върховете“ на Ватикана и Руската православна църква ясно ни казват, че е започнала активната фаза на създаване на икуменистка религия, основана на юдаизма, същността на която е много добре описана от Дж. Коулман в книгата си „Комитет 300“. И това е една от задължителните точки в плана за слугите на тъмнината на Земята да установят сатанински „нов световен ред“.
М. Величко също добре обяснява изненадващия факт, че по-голямата част от представителите на „избраните от Бога” хора са сред научния „елит” и особено сред членовете на псевдонаучните комисии, които защитават интересите на своите господари и в никакъв случай не разкриват истината и лъжливостта на различни открития и изобретения. По същия начин повечето представители на избраните от Бога хора присъстват и в банковите кланове. А задачата да се „купи всичко“ просто се състои във финансирането на плана за установяване на „нов световен ред“ и превръщането на останалото човечество в безсилни роби, които ще са прогонени в тотален „електронен концлагер“.
Но най-важното е, че истинските господари на заговорниците са извън човечеството и следователно те са върховните тъмни жреци и членове на тайни окултни общества, контролирани от тях, и "върхушката" на църквите на "библейския проект", и банковите кланове, и "богоизбраният" народ само ги използват в играта си, чиято основна цел е пълното унищожаване на човечеството, включително на техните тайни или явни лоялни слуги, които им служат. Именно за тази цел върховните жреци на Амон-Сет бяха вдъхновени от основите на плана на „библейския проект“, а сега с помощта на своите слуги те налагат „нов световен ред“ на човечеството. И като приближават реализирането на този античовешки план, слугите на тъмнината също се приближават до своята гибел, защото слугата, който е изпълнил мисията си, вече няма да е нужен на господаря. Е, всички останали хора също трябва сериозно да помислят дали си струва като „стадо безмозъчни овце” да влязат покорно в приготвената за тях кошара на „новия световен ред”, което е междинна стъпка преди пълното унищожаване на човечеството.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.