сряда, 22 юли 2020 г.

Окултната същност на глобалистичните организации

Една от основните глобалистични организации на нашата планета е Организацията на обединените нации, външната цел на която е "осигуряване на мир и спокойствие на планетата", както и развитие на сътрудничеството между различни страни. Изглежда целите са доста хуманни и универсални. Основната цел на ООН обаче е да обедини всички народи и държави в единна глобална държава под ръководството на единно световно правителство.
Няма нищо лошо в такава цел. Освен това, самата ООН е външен орган на такова правителство, представляващ всички страни и народи. Но колко войни и агресии бяха предотвратени от ООН? Както ги имаше и преди създаването на тази организация, те продължават и до днес. А това означава, че в никакъв случай самата ООН не „управлява“ планетата, а тази глобална сила в лицето на най-богатите банкови кланове и управляващите династии на Земята, която се позиционира като „световно правителство“.
Именно за да се ускорят процесите на глобализация, от тази сила се провокират кървави конфликти и войни, природни и причинени от човека бедствия, епидемии и икономически кризи. Целта е да се създаде на Земята „контролиран хаос“ и непоносими условия на живот за обикновените хора, така че те сами да помолят „могъщите на този свят“ да установят на планетата „закон и ред“, който ще бъде самият сатанински „нов световен ред“, към който и без друго влачат своите народи националните „елити“, служещи на глобократите.
Защо сатанински? Защото самите слуги на световния "елит" не крият особено това. Всъщност, заедно с единна световна държава, според техните планове, на Земята трябва да се установи единна световна религия, която по своята същност е Църквата на Сатана. Със създаването на тази икуменистка религия се занимава активно друга организация на глобалистите - Ватикана, която е окултно-религиозният „център на силата“ на това т.нар. "световно правителство." И сатанинските символи на Ватикана вече са на показ.
Нещо повече - глобалистичните организации на Ватикана и ООН са свързани помежду си. Наличието на тази връзка в средата на миналия век е открита от кандидата на историческите науки, доцент на МГИМО О. Четверякова. Ето какво можете да прочетете в книгата й „Върколаци или кой стои зад Ватикана“:
„Глобалистичната визия в духа на „световното братство" на Маритен проникна в цялото мислене и изказвания на Павел VI. Така в своята енциклика Populorum progression от 1967 г., говорейки за ролята на ООН, чиито наблюдател става Светия престол от 1964 г., в частност той пише : „Това международно сътрудничество в глобален мащаб изисква институции, които го подготвят, координират и определят, до установяването на общопризнат ред. С цялото си сърце насърчаваме организациите, които са взели това сътрудничество с цел за развитие и желаем техният авторитет да расте. „Вашето призвание - казахме на представителите на Организацията на обединените нации в Ню Йорк, - е да се помирят не отделни нации, а всички народи ... Кой не вижда необходимостта постепенно да постига по този начин установяването на световна власт, способна да действа ефективно както юридически, така и политически?“ 
Нещо повече, той всъщност сакрализира тази власт, което е добре показано в неговото встъпително слово през октомври 1965 г. до ООН: „Смеем да кажем, че ООН е отражение на Божествения план за напредъка на човешкото общество на Земята, отражение, в което виждаме евангелското послание, което от земно трябва да бъде преобразено в небесно".
Посещението на Павел VI на разположената в сградата на ООН, „Стаята за медитация“ - „храмът“ на бога, когото човечеството почита под различни имена, имаше дълбоко символично значение. Създаването на този „храм” се лобира от ню-ейджърската, нео-гностична организация Lucis Trust, основана от последователката на Е. Блаватска Алис Бейли, която привлече участието на Световния съвет на църквите и християнското движение на миряните. Стаята е построена във формата на пресечена пирамида, вътрешността на която е разработена от тогавашния генерален секретар на ООН Дат Хаммарскьолд. Както съдържанието на стенописа, така и магнитният камък, разположен в центъра, имат чисто езотерично значение: последният представлява високото посвещение, кулминацията на „трансмутацията на животинския човек в човешки бог“, която настъпва в резултат на неговото „просветление“ от Луцифер.
В „Стаята за медитация“ два пъти седмично за своите „молитви“ се събирали „Гражданите на планетата“, което всъщност е напредналата чета на движението „Ню Ейдж“. Интересното е, че тогавашният президент на тяхното събрание Доналд Кийс говори за целта на ООН с почти същите думи като папата: „ООН е инструмент на Бога; да бъдеш инструмент Божий означава да бъдеш божествен пратеник, който носи знамето на Божието вътрешно зрение и външно проявление. Някой ден светът ще се възползва от това и с голяма гордост ще почита душата на ООН наистина като своя собствена и по силата на достойнството на тази душа тя ще стане вселюбяща и успокояваща“.
Въпреки че всички тези глобалисти говорят за Бога, те всъщност се покланят на Луцифер. А ООН и другите глобалистични организации са именно инструментът на този „Бог“. Следователно, това изобщо не е изненадващо, че именно Луцифер е обявен за Бог от папа Франциск на 27 април 2014 г., по време на церемония, посветена на папите Йоан Павел I и Йоан Павел II. Както можете да видите, глобалистите дори не крият кой е техният Бог, на когото са принесли в жертва милионите хора, загинали във войни и конфликти, революции и безредици, природни и причинени от човека бедствия, както и  умиращите от глад и епидемии.
Така бившият британски служител на разузнаването Джон Коулман в книгата си „Комитет на 300“ пише за онези, които се налагат на човечеството като „световно правителство“, следното: „Какви са целите на тази тайна елитна група, наследници на илюминатите ("Покоряващият вятър на Мория" - Moriah Conquering Wind), култът към Дионис, култът към Изида, Катарите, Богомилите? Членовете на тази елитна група, които също наричат себе си „Олимпийци“ (те наистина вярват, че по своето положение и сила са равни на легендарните богове на Олимп, които са се поставили, подобно на своя бог Луцифер, над нашия истински Бог) твърдо вярват, че са призвани по божествено право да направят следното:
(1) Създаване на управителен съвет на Единното световно правителство - Новият световен ред с обединена църква и парична система под техен контрол. Малко хора знаят, че Единното световно правителство започва да създава своя собствена „църква“ през 1920-30 г., тъй като признава необходимостта от осигуряване на отдушник за естествената нужда на човечеството от религиозна вяра и затова създаде „църковна“ организация, която да насочва тази вяра към  желателния за себе си канал.
(2) Пълното унищожаване на националната идентичност и националното достойнство.
(3) Унищожаването на религиите и особено на християнството, с едно изключение - създадената от тях религия, спомената по-горе.
(4) Контрол на всеки човек, без изключение, чрез използването на техники за управление на съзнанието, както и чрез това, което Бжежински нарече „технотроника“, което ще създаде хуманоидни роботи и такава система на терор, в сравнение с която терора на Феликс Дзержински ще изглежда като детска игра.
(5) Пълното прекратяване на цялото индустриално развитие и производството на електроенергия в ядрените централи в така нареченото „пост-индустриално общество с нулев растеж“. Изключенията ще са компютърната и обслужващата индустрия. Оцелялата промишленост на Съединените щати ще бъде преместена в страни като Мексико, където робският труд е в изобилие. Безработните, които ще се появят в резултат на унищожаването на индустрията или ще станат наркомани, или ще станат числа в статистиката на процеса на унищожаване, която днес е известна като Global 2000.
(6) Легализация на наркотици и порнография.
(7) Намаляване на населението в големите градове според сценария, разработен от режима на Пот Пот в Камбоджа. Интересно е да се отбележи, че плановете за геноцид на Пол Пот са разработени тук в Съединените щати от един от изследователските центрове на Римския клуб. Интересно е също така, че в момента Комитетът се стреми да върне отново на власт в Камбоджа полпотовските убийци.
(8) Спирането на всички научно-изследователски работи, с изключение на тези, които Комитетът счита за полезни. Основните усилия трябва да бъдат насочени срещу използването на ядрената енергия за мирни цели. Особена омраза предизвикват експериментите върху студения термоядрен синтез, които понастоящем се дискредитират и осмиват от Комитета и подчинената му преса. Създаването на реактори на базата на студен термоядрен синтез не би оставило камък върху камък от концепцията на Комитета за "ограничени природни ресурси". С помощта на такива електроцентрали, когато се използват правилно, можете да създавате всякакви вещества и материали от най-често срещаните скали. Възможностите за използване на реактори за студен термоядрен синтез са наистина неограничени и те могат да донесат такива ползи за човечеството, за които хората все още нямат дори далечна представа.
(9) Чрез ограничени войни в развитите страни и в страните от третия свят - чрез глад и болести до 2000 г. следва да се унищожат 3 милиарда души - онези, които наричат „безполезни ядящи“.
По този въпрос Комитет 300 възложи на Сайръс Ванс да напише доклад за това как най-добре да се осъществи този геноцид. Тази работа излезе под името „Глобален доклад за 2000 г.“ и беше одобрена и приета като ръководство за действие от правителството на САЩ, представлявано от президента Картър, както и държавния департамент на САЩ, представляван от тогавашния държавен секретар Едвин Мъск. Според разпоредбите на Global 2000 населението на САЩ трябва да бъде намалено до 100 милиона души към 2050 г.
(10) Отслабване на морала на нацията и деморализиране на работническата класа чрез създаване на масова безработица. Тъй като съкращението на работните места е резултат от политиката за нулев индустриален растеж на Римския клуб, деморализираните и разочаровани работници ще се пристрастят към алкохола и наркотиците. Младежите на страната чрез рок музика и наркотици ще бъдат насърчавани да се бунтуват срещу съществуващия ред, в резултат на което основите на семейството ще бъдат подкопани и в крайна сметка ще бъдат разрушени. Комитет 300 възложи на Института Тависток да подготви проект за план за постигане на тези цели. Тависток от своя страна повери тази работа на университета в Станфорд, където под ръководството на професор Уилис Хармън е изготвен този план, който по-късно става известен като „Конспирация на ерата на Водолея“.
(11) Препятстване на нациите сами да решават съдбата си, като изкуствено се създават за тази цел различни кризисни ситуации с последващото „управление“ на тези кризи. Това ще отслаби и деморализира населението до такава степен, че в условията на прекалено широк избор маси от хора просто ще изпаднат в апатия. В САЩ вече е създадена специална агенция за управление на кризи. Нарича се Федерална агенция за управление на извънредни ситуации (FEMA), за първи път публично го съобщих през 1980 г. ...
(12) Създаване на нови култове и непрекъсната подкрепа за съществуващите, включително рок гангстери като мръсно изродената група „Ролинг Стоунс“ на Мик Джагър (група, която е много уважавана от европейската Черна аристокрация), както и всички рок групи, създадени от Taвисток, започвайки от Бийтълс. Продължаване на разпространението на култа към християнския фундаментализъм, основан от Дарби, служител на "Британската Източноиндийска компания". Всъщност този култ ще бъде насочен към укрепване на ционистката държава Израел чрез идентифициране на привържениците на култа с евреите чрез мита за „избрания от Бога народ“, както и чрез даване на значителни дарения за това, което привържениците погрешно смятат за добро религиозно дело, насочено към укрепване на християнството.
(14) Насърчаване на разпространението на религиозни култове като Мюсюлманското братство, мюсюлмански фундаменталисти от различни видове, сикхизъм, както и провеждането на експерименти с убийствата, моделирани по образец на "Синовете на Сам" от Джим Джоунс ...
(15) Разпространяване на идеите за „религиозно освобождение“ в целия свят с цел подкопаване на съществуващите религии и особено на християнството ...
(16) Създаване на обща криза в световната икономика и създаване на общ политически хаос.
(17) Поемане на контрол върху цялата външна и вътрешна политики на Съединените щати.
(18) Оказване на пълна подкрепа на наднационални организации като ООН, Международния валутен фонд (МВФ), Банката за международни разплащания, Световния съд и, доколкото е възможно, лишаване на местните институции от влияние, постепенно намалявайки тяхната роля или прехвърлянето им под егидата на ООН.
(19) Въвеждане на подривни агенти във всички правителства и провеждане на дейности, насочени към разрушаване на суверенната цялост на държавите отвътре на тези правителства.
(20) Организиране на глобален терористичен апарат и договаряне с терористи, където има условия да се извършва терористична дейност.
(21) Установяване на контрол върху образованието в Съединените щати с оглед на неговото пълно и окончателно унищожаване".
Както можете да видите, в наше време много точки от този античовешки и сатанински (луцифериански) план за установяване на „нов световен ред“ се прилагат активно по целия свят от слугите на самопровъзгласилото се „световно правителство“, истинската същност на която е видима с просто око. Окултната същност на всички глобалистични организации, създадени от тази сила, включително ООН, е абсолютно същата. И е напълно разбираемо, че при такова „световно правителство“ не може да се говори за никаква социална справедливост и възможност за еволюцията на човечеството.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.