петък, 24 юли 2020 г.

В.Ажажа за астралната роботизация

Известният руски уфолог, кандидат на техническите науки В.Ажажа, преди няколко десетилетия в своите изследвания се доближи до темата за паразитите на съзнанието - инфернални същества, които не само източват различни видове жизнена енергия от хората, но и контролират тяхното съзнание, превръщайки хората в накуцвайщи биороботи. И това е една от причините, защо на Земята от древни времена се вкорени паразитната система и много от хората така лесно приемат паразитните „ценности“ на хищника-потребител. Всъщност, започвайки от представителите на световния "елит" и завършвайки с много обикновени хора, които се покланят на култа към материалните удоволствия, всички те са такива биороботи, контролирани от волята на адски същества.
В. Ажажа нарича този тип отрицателно въздействие на адските създания и образувания „астрална роботизация“. Ето какво пише за нея в книгата си „Внимание: Летящи чинии!“: „Това е вид контактна ситуация, когато се предполага пълно унищожаване на естественото психоенергетично поле на човека с цел окончателното премахване на неговото психическо„ Аз “, превръщайки го в перфектен инструмент за послушание, подчинявайки се на указаните действия на астралните същества, които ги насочват по тяхна преценка, и в крайна сметка - окончателното вмъкване на зла субстанция в астралното тяло на човека.
В началните етапи на такъв контакт субектите на ниския астрал „се прикрепват“ към човека, започват да контролират неговите действия, мисли и желания и по този начин се подхранват от психическа енергия („зла енергия“), получена от човека. Пример от картотеката на нашия институт:
"Веднъж мъж дойде при нас за помощ. Попита за съвет как да се отърве от "жената", която постоянно "седи"на рамото му и насочва действията му. "Тя" го карала да лъже, пие, пуши, да обижда други хора. Той дори чува гласа й. Човекът се обърна към екстрасенси. Някои от тях я виждат, а други я усещат, вдигайки ръка към местоположението й, усещайки силно неприятно изтръпване. И когато екстрасенсите се опитаха да прогонят тази „астрална дама“, тя се концентрира в точка и се скри в ушната мида, довеждайки мъжа до силен дискомфорт и пълно отчаяние“.
Тази ситуация на контакт е на такъв етап, че „жертвата“ на контакта все още има възможност да прояви своето лично психическо „Аз“ и да се бори срещу действията и постъпките, наложени му от „силите на злото“. Но когато отрицателна ситуация достигне етапа на пълно астрално вселяване, тогава човек най-накрая се превръща в контролиран астрален робот".
Знаете ли как да различавате такива биороботи от хора, които все още запазват частичен контрол над съзнанието си? Такива биороботи никога или почти никога не признават грешките, вината си и считат личното си мнение за „крайна истина“ и внимателно го налагат на другите, ожесточено борейки се с всяко несъгласие. Такива биороботи не позволяват на други хора да имат собствено мнение и вярват, че всеки трябва да живее според тяхната лична (всъщност - наложена от паразитите на съзнанието) скала от „ценности“.
Човек, който все още не е попаднал под пълния контрол на паразитите на съзнанието, е способен да осъзнае интервалите от време, когато е бил контролиран от емоционални изблици и експлозии на страсти, чрез които се контролира поведението му. Друг от ефективните инструменти за контрол на съзнанието на хората, които използват паразитните образувания (ларви, демони и т.н.), е „умственият диалог“, описан от известния американски антрополог К. Кастанеда, въз основа на знанията, получени от неговия учител, индианският маг дон Хуан Матус, който от своя страна преподава методи за „спиране“ на този „умствен диалог“.
И точно затова книгите на К. Кастанеда, подобно на много други „забранени знания“, които позволяват на хората да се освободят от силата на паразитите в съзнанието и други хищни същности, са били и продължават да бъдат подлагани на жестока критика и дискредитиране от биороботите, контролирани от паразитната система, които несъмнено са всички тези фанатични „борци срещу псевдонауката“, „борци за чистотата на вярата“ или „борци за демокрация“, както и всички други такива „борци“.
Същностите на тъмнината и техните „подопечни“ винаги се отличават с нетърпимост към всяко несъгласие и пълното пренебрежение към принципа на свободната воля, предписан от Висшите сили за човека. Но тъй като човек има свободна воля и свобода на избора, това означава, че съществува и възможността за освобождаване от властта на паразитите. Само за начало е необходимо да осъзнаем самия факт за съществуването на такива адски сили около нас и тяхното влияние върху действията и поведението на хората. В крайна сметка, всеки начин на изцеление започва с осъзнаването на наличието на самата болест.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.