понеделник, 13 юли 2020 г.

Коварните "капани" на магьосниците

Освен паразитните инфернални същности, черните магьосници също ловуват за нашата жизнена енергия, като я използват, за да увеличат продължителността на живота си, да подобрят физическото здраве, както и за магически практики и обреди на магьосничество. Често магьосниците задават различни "капани" чрез захвърлени неща. Ето защо, преди да съберете парите и различните неща, намерени на пътя или кръстовището, трябва да помислите за това, каква цена можете да платите за такава находка.
За по-ясно разбиране на използването на тази техника от магьосниците ще дам фрагмент от книгата на изследователя на езотеричните знания Н. Ковалева „Друга реалност“. И ето какво пише тя: „Н. К. Рьорих пише в очерците си за страните от Изтока за дейността на една древна религия в Тибет, наречена„ бон-по “. Големият руски мислител и пътешественик особено предупреждаваше за опасностите, породени от магическата практика на някои (но не всички!) насоки и секти от тази религия.
По планинските пътеки на Тибет пътешествениците често могат да намерят „заклети предмети“ - сребърни монети, лежащи, по правило, в купчина от някакви парчета плат, а понякога дори и сребърни бижута. Но местните жители, въпреки бедността си, никога няма да вдигнат тези бижута и да ги докоснат. Те добре знаят, че съблазнителните находки не са нищо друго, освен капани, подготвени за несведущи хора от тибетски магьосници - дуг-па. Всеки, който докосне тези предмети, ще бъде парализиран от силната отрицателна енергия, съдържаща се в тях и скоро ще умре от въздействието й.
Понякога дуг-па измислят още по-коварни неща: те слагат по тесните планински пътеки, минаващи покрай скали или пропасти, парцали от плат, подхранвани от смъртоносния заряд от негативна психическа енергия. Пътешественикът, който върви привечер по пътека над пропастта, често просто не забелязва парцалите под краката си и стъпва по тях. В този момент мълния пронизва тялото му: мощен заряд от енергия парализира аурата на човек - той губи съзнание и пада в бездната, пребивайки се до смърт.
Защо тибетските магьосници убиват случайни хора? Факт е, че в момента на смъртта на човек огромно количество жизнена енергия се освобождава в космоса. Магьосниците се нуждаят от това. Заради нейното извличане те не подбират средствата ... "
Трябва да се каже, че и други магьосници действат по приблизително същия начин. Техните методи могат да варират, но целта винаги е една и съща и тя е идентифицирана. Надявам се сега, след като прочетете този пост, ще помислите дали си струва да се радвате на подобни открития, или въпреки това е по-добре да ги игнорирате.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.