понеделник, 29 юни 2020 г.

Как се държат агресивните демонични същности?

Невидими за нашето ежедневно възприятие, паразитните същности са неразделна част от цялата паразитна система, изпомпвайки жизнената енергия на хората. За тези същества нашата жизнена енергия е „храната“, чрез която те съществуват, тъй като не са в състояние сами да произвеждат жизнена енергия. Така че те използват хората като "дойни крави", като използват факта, че съзнанието на повечето хора не е в състояние да възприеме техните манипулации.
В същото време основната задача на такива същности е да предизвикат прилив на емоции у човек, по време на който той излъчва енергията си в заобикалящото пространство. Затова много често изпитваме пристъпи, които са необясними по отношение на логиката на гняв, омраза, униние, завист или панически страх и ужас. Всички тези енергии са един вид „деликатес“ за паразитните демонични същности. Но най-примитивните от тези създания често просто умишлено плашат хората, за да ги провокират към емоции на страх.
Ето например типичен случай, който описва в своята книга "Внимание: летящи чинии!" известният руски уфолог, кандидат на техническите науки В.Ажажа: „Всичко започва с факта, че младоженците се настаниха в къщата на родителите си, където никой не е живял дълго време. Една нощ Ирина се събуди от тежки стъпки под прозореца и последвало чукане на вратата.
„Съпругът ми дойде от нощната смяна" - помислила си тя и отиде да отвори. Без да пита кой е там, тя отворила вратата. Див, несравним панически страх завладява Ира, преди тя да разбере, че зад вратата няма никой. Затръшнала вратата и възстановила се малко, Ира се изненадва: от кого се страхува толкова? Оттогава започват нощни "посещения", които ужасяват младо семейство. И така - почти всяка вечер, точно в три часа и тридесет минути, те се събуждаха от звуците: първо стъпки под прозорците, а след това почукване на прозореца или вратата.
Разбира се, те не отворили на „посетителя“, но след минута ТО вече обикаля стаята, чуваха се стъпки, скърцане на дъски и ТО вече било близо до леглото. Ира била скована от див страх, който парализирал тялото, движенията, разума, а съпругът й започнал да се тресе, сякаш ударен от ток.
„Гостът“ стоял, гледал и се усмихвал накриво. А съпругът и съпругата описват това НЕЩО като мъж изцяло в черно, на около четиридесет, със зли очи. Не го виждат визуално, но знаят какъв е той. Само веднъж съпругът визуално видял силуета на мъжа и очите му, осветени от лунна светлина. При една от тези „визити“ Ира чува „глас в главата си“: „Когато искам, тогава ще ви събудя. Няма къде да се скриете от мен“.
Младите хора започнали да оставят светлините през нощта, но щом пристигало ТО, светлината угасва. Запалвали свещи, светлината отново гаснела. Младоженците биват доведени до такова психическо състояние, че нощите не спят. И през деня се чувствали некомфортно, сякаш някой неотстъпно наблюдава всички. Котката, доведена в къщата мощно мяукала, удряла по вратата и прозорците, докато не била пусната на улицата, но така и не се върнала. В крайна сметка психиката на младите хора се разстроила, особено на Ира, те не можели да спят, да си почиват, докато били в къщата".
Тук е много показателно, че демоничната същност провокира атаки на страх у хората, използвайки го като храна. Каква е била тази същност? Мъртъв човек или самоубиец, заседнал в нашия свят? Черен магьосник или „човек в черно“? Или просто демонично същество от друг свят? Това може само да се предположи. Но основното е, че такива паразитно-вампирски същности наистина съществуват и дори съставляват цяла йерархия на планетарната паразитна система.
Това, което е изненадващо в тази история, е, че младоженците дори не са използвали стандартни защитни мерки. Въпреки че дори фактът, че пламъкът на свещта неутрализира паранормалните способности на тази същност, вече говори много. Както и пряката й връзка със същностите на тъмнината.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.