сряда, 10 юни 2020 г.

„Бохемският клуб“ като инструмент за обслужване на световния „елит“ на силите на мрака

Тайните общества, използвани от съвременния световен паразитен „елит“, имат не просто окултно естество, а ясно сатанинско направление. В тези тайни общества видни политици, военни, банкери, представители на специални служби и „творческата бохема” участват в тайни сатанински ритуали с кървави човешки жертвоприношения. Едно от постоянните места за провеждане на подобни ритуали е прочутата Bohemian Grove в Калифорния, където се намира Бохемският клуб.
Ето какво пише експертът от Изборския клуб Т. Антонова за този клуб в работата си ""Свят-пеперуда", "Свят-бутилка", Билдерберг и Бохемската гора" : „Но най-удивителното е, че в САЩ има затворена общност, чието съкращение е идентичен с двойния характер на клуб Билдерберг - това е Бохемският клуб, или Бохемската гора - парцел с площ от 11 квадратни километра с реликтови секвои, принадлежи на Бохемския клуб, който се позиционира като „частен мъжки арт клуб“. Тази структура съществува от 1872 г. и провежда годишни юлски срещи на своите членове и поканени гости в Бохемската гора от 1899г. Бохемският клуб се свързва със създаването на Федералната система на САЩ, с изпълнението на "Проект Манхатън", „психосексуалната революция“ от 60-те години, както и с приемането на много други решения, засягащи по един или друг начин развитието на цялото човечество.
Между другото, думата grove, означаваща „гора“, на английски език има рядко използван синоним coppice, по-древен по произход, а за говорещите нашия език лесно се определя като аналог на думата „капище“, т. е. място на езическото поклонение и жертвоприношения ... И в Бохемската гора при специално направената статуя на сова стават жертвоприношения (както се казва, те са символични, въпреки че теориите на конспирацията понякога говорят за животински и дори човешки жертви). Планините и горите са традиционни места за жертвоприношения в много религии по света, така че връзката между двата добре известни затворени клуба Бохемски (по-"старите") и Билдерберг (по-"младите") като символични гори и планини на един и същ култ на западните "елити" изглежда доста вероятна ...
Защо тогава е целият този дълголетен и дори вековен антураж на тайните общества, без значение как се наричат? Включително - във връзка с икономиката и финансите? Очевидно отговорите на тези въпроси трябва да се търсят не в сферата на мистицизма и религията като такава, а в сферата на социалната психология като специфична функция на "голямата система", в случая човешките общности ... Именно в това отношение представлява интерес вероятната "връзка" между два затворени западни клуба: Билдербергски и Бохемски - като недостатъчни, но все пак наблюдаеми и всъщност доста адекватни и ефективни инструменти за управление на много големи и много сложни (глобални от гледна точка на човечеството) системи, включително военно-политически и финансово-икономически. От установения набор от функции на такова управление можем да заключим за възможното му поставяне на цели (проект), след което въпросът за субекта, за това кой е собственик на съвременната световна икономика, няма да бъде риторичен, а коректен и предполагащ точен съществен отговор ".
Така Т. Антонова разкри не само несъмнената връзка между Билдербергския и Бохемския „клубове“, но и тяхната водеща роля като инструменти за глобално управление на човечеството от глобалния паразитен „елит“. Въпреки това, по-подробното предназначение на тези "клубове" тя не можеше или не искаше да огласи. Но анализ на дейността на тези тайни общества предполага, че клубът Билдерберг наистина е „специализиран“ в управлението на икономиката, финансите и военните акции. А окултната сатанинска ориентация на "Бохемската гора" не оставя никакво съмнение.
Тези нечовеци от световния "елит" са твърде "хванати" както с окултната символика, така и с окултните ритуали, за да ги провеждат чисто "символично". И видът на тези ритуали ни позволява да направим съвсем категоричен извод: на кого точно служи цялата тази паразитна и сатанинска пирамида на властта. Всъщност за всеки човек, който разбира окултизма и езотериката е напълно ясно, че кървавите жертвоприношения не се принасят на Създателя на Вселената, а на демонични същества, едно от които е „принцът на този свят“. И затова в Бохемската гора се планират всички масови човешки жертвоприношения (мащабни терористични атаки, причинени от човека и уж природни бедствия и т.н.), които също се извършват на точно определени окултни дати, когато енергизирането на същностите на тъмнината е най-ефективно.
И ритуалите им в самата Бохемска гора, когато подпалват Христово чучело, хвърлят го в Руската река и викат: „Изгори, разпнат!“. Точно в това се състоят годишните юлски събирания на сатанистите, облечени в държавна и световна власт и които притежават по-голямата част от богатството на Земята. Но те не са истинските господари на нашата планета и нейните жители, а това е самият „принц на този свят“, на когото всички те служат вярно. Надявам се, че сега имате истинска представа за цялата паразитна и сатанинска сила, която се опитва да унищожи много народи, защото те се превърнаха в пречка за установяването на сатанински "нов световен ред". И сега знаете точно кои са всички тези, които обслужват този „порядък“.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.