вторник, 16 юни 2020 г.

Г. Сидоров: познанието за Бога се заменя с фанатична вяра, че той съществува

Характерна особеност на почти всички съвременни религии е фанатична вяра в различни богове, без да осъзнават истинската им същност. За разлика от древния ведически светоглед на цивилизациите от Златния век, познаването на Законите на Вселената и тяхното спазване сега са заменени от сляпа вяра и обслужване интересите на църквите, чиито догми често нямат много общо със Законите на Вселената.
И неслучайно сляпата вяра в догмите на религиите е поставена на преден план. Колко хора, които са такива „вярващи“, изпълняват заветите на Учителите, дадени в древността? По принцип ние виждаме или фарисейското показно „благочестие“, или безсмислено придържане към каноните на религиите, съчетано с омразата към несъгласните и желанието да се преформатират умовете на всички останали хора към догмата на техния мироглед. Но църквите и Създателят не са едно и също нещо. Служейки на онези, които са се обявили за „посредници между хората и Бога“, ние се лишаваме от пряка връзка с Твореца и сами често служим на интересите на силите, които всъщност се противопоставят на Законите на Вселената и волята на нейната Висша интелигентна сила, т.е. са в опозиция срещу Твореца. В крайна сметка, всички догми на религиите, на които хората служат, са измислени от самите хора.
Ето какво можете да прочетете в книгата на руския пътешественик, биолог, антрополог Г. Сидоров, „Наследството на белите богове“: „Значи, трябва да се превърна във философ, - мислех си за бъдещето си. - С други думи, да разбера законите, които са подчинени на идващите от Твореца потоци, да разбера полевата механика на Вселената. Как някой от законите на Вселената се различава от законите, измислени от хората? По това, че те не могат да бъдат забранени. Познавате ли ги или не познавате, няма значение, те все пак действат. И ако ги нарушите, тогава ставате в опозиция срещу Твореца. И какво прави той в такъв случай? Всичко е правилно: отървава се от теб, с други думи - отвежда те до ново въплъщение. Ето защо съвременните хора умират като мухи. Защото по-голямата част от съвременното човечество не знае нищо за общите закони на Вселената".
И тогава до мен стигна защо е необходима вяра в непонятен Бог на Земята. Евреите и християните вярват в старозаветния Йехова Яхве, мюсюлманите - в Аллах, индусите - във Вишну, Шива, Брахма и др., будистите вярват в Абсолюта. И всички те не познават Твореца. Познанието на Бога в душите им се заменя с фанатична вяра, че той съществува.
„До теб стигна, момче, че общите единни закони, по които се развива всичко във вселената, включително и човека, са знанието на Създателя“, познат глас прозвуча в дълбините на ума ми.
"Чак сега те стигна".
„Ще считаме, че урокът ни е започнал. Разбрал си главното: законите на Вселената - това е „ТОЙ“, или по-скоро неговата осезаема полева структура, действаща в целия многоизмерен мащаб ... "
Разбира се, много хора все още не са узрели за осъзнаването на смисъла на тази информация. Ето защо глобалните паразитни структури подготвят човечеството в рамките на „новия световен ред“ за нова икуменистка религия, чиято основна същност е истинският и вече непокрит с хитроумни догми сатанизъм. Характерните признаци на този сатанизъм вече се виждат от много „пробудени“. И такива хора ще стават все повече и повече. Ето защо слугите на паразитната система „потръпваха“, измисляйки нови капани, за да ограничат нашата свобода и да ни примамят в системата на „тоталния електронен концентрационен лагер“. Но на нашата планета и в близост до нея има сили, приятелски настроени към човечеството, и затова всички усилия на слугите на мрака са обречени на провал и няма да попречат на идващото тотално "очистване" на планетата от паразитните зли духове и деградиралия "гнилоч", който им служи.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.