петък, 19 юни 2020 г.

Защо материалите за експедицията на Я. Блюмкин в Тибет бяха интересни за Бнай Брит?

Много ортодоксални учени се съмняват в наличността на важна информация, получена от експедицията на Я. Блюмкин до Тибет, относно артефактите на древните допотопни цивилизации и технологиите, които използват. Освен това, те изразяват съмнение, че повечето материали от тази експедиция, продадени на германското разузнаване от Блюмкин, заедно с информацията, получена от окултния изследователски институт Aненербе са допринесли за значителен пробив в създаването на много нови технологии в нацистка Германия. В края на краищата, само бързото настъпление на съветската армия попречи на нацистите да завършат и използват тези технически новости.
Важността на материалите на експедицията на Блюмкин се доказва например от факта, че по време на управлението на проамериканския режим на Б. Елцин такава секретна окултна организация на световния "елит" като Бнай Брит беше силно заинтересувана от тези материали. И само честността и патриотизмът на службите за сигурност не позволиха тези секретни документи да отидат в чужбина. Защо секретни? Понеже, както изглежда, неслучайно те са били съхранявани десетилетия под гриф „Секретно“ в архивите първо на НКВД, а след това и на КГБ. И очевидно този, който ги е класифицирал, за разлика от ортодоксалните учени е знаел колко важни са те.
Например, ето какво свидетелства известният специалист в областта на геополитиката и военната история, доктор на историческите науки, генерал-полковник Л. Ивашов по време на интервю в телевизионното предаване „Aлгрейт на човека“:  "... Краят на 80-те - началото на 90-те години. Тези двама мошеници - най-лошите от владетелите на Русия за всички времена - Горбачов и Елцин, те просто започнаха да продават страната. И Горбачов изнасяше злато и го продаваше някъде, и Елцин последва този път. Е, естествено, около тях, особено около Елцин, се сформираха група хора, които не искаха да служат на Русия. Те искаха да ограбят и унищожат Русия. Това е най-мощната "пета колона".
И изведнъж приятелите ми от КГБ ми се обадиха и ми казаха, че трябва да се срещнем. И ми казват, че е дошла група хора, сред тях една пълна жена с писмена заповед от Елцин да бъдат допуснати в архивите на КГБ на СССР и да им бъдат предадени определени материали, включително, между другото, резултатите от експедицията на Яков Блюмкин в Тибет 1926-1929 г. По-късно се оказа, че тази група представлява затворена организация, наречена "Бнай Брит".
Е, разбира се, консултирахме се какво да правим. Беше невъзможно да се дават такива материали. А тогава всички, на които им беше позволено да търгуват, търгуваха ... И сега тези, на които им беше позволен достъп до тайните, започнаха да търгуват най-съкровените тайни. Не знам кой залъга Елцин, но честните чекисти трябваше да крият тези материали през нощта. Защото бе невъзможно да се предадат. Там беше петият изследователски център „Ромб“ на КГБ на СССР, там също се съхранява нещо от този списък. Хората от Бнай Брит също идваха там, но служителите направиха същото.
Тези материали бяха извадени тайно и скрити в обикновен гараж. И докато не бяха отписани като активи (уж са прехвърлени), ние ги съхранявахме, изучавахме и проучвахме. Когато му дойде времето, те станаха в основата на материалите на моята книга „Наклонен свят“.
Сега всеки може да прочете тези материали, като прочете книгата на Л. Ивашов. Но изводът, който може да се направи от цялата история е този. че германското разузнаване нямаше да плати на Блюмкин 2 милиона щатски долара преди войната, а НКВД да засекрети материалите на тази експедиция, ако съдържащата се в тях информация за артефакти и технологии на древните допотопни цивилизации не беше достоверна. И, разбира се, ако тези артефакти и технологии бяха само фантазиите на Блюмкин и тибетските лами, те нямаше да предизвикат такъв остър интерес от страна на тайната окултна организация Бнай Брит, дори и след повече от 60 години.
Предвиждайки виковете на някои „борци срещу псевдонауката“ и техните слуги, чиято задача е да прикрият на всяка цена от обикновените хора истинското познание за древните допотопни цивилизации, прилагам фотокопия на фрагменти от някои от тези тайни документи от архивите на КГБ на СССР.



Фотокопията на тези документи могат да бъдат намерени както в книгата на Л. Ивашов, така и чрез линковете: http://stringer-news.com/publication.mhtml?Part=48.&PubID=31047
https://gospodin-pg.blogspot.ru/2011/05/blog-post_6249.html
Както виждаме, от тези документи следва, че една от основните цели на експедицията на Я. Блюмкин до Тибет е била да се търси „градът на боговете“, за да се получи технологията на неизвестни дотогава оръжия. И това за пореден път доказва, че докато учените „сервират“ на обикновени хора “каша“ от митовете на „официалната история“, твърдейки, че никога не е имало предшестващи цивилизации, тайните служби на различни държави и тайните окултни общества ловуват артефакти за тези цивилизации по цял свят.
Това означава, че каквото и да ни лъжат „официалните“ историци по заповеди от техните господари от световния „елит“, истинската история на човечеството е много различна от тази колекция от фантастични творби, известна ни от учебниците по история и в нея могат сляпо да вярват хора, които са неспособни на самостоятелно мислене.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.