сряда, 17 юни 2020 г.

В. Бухарин за робите на адските паразити

По-голямата част от хората са под постоянен контрол на адски паразитни образувания - ларви, които са свързани с полето и съзнанието на човек през целия му живот. Една от най-ефективните „куки“, на която те хващат жертвите си, е усещането за собствена важност и неговата обратна страна - чувството за самосъжаление. Чувството на жалост към другите хора обаче е и реакция, вдъхновена от адските паразити, с помощта на която те се хранят от енергията, излъчвана от нас. Да не говорим за различните емоционални изблици, базирани на негативни чувства.
Такъв човек, в зависимост от чувството си за собствена значимост, се свежда до нивото на роб и "дойна крава" от адските паразити. Между другото, за това бе предупреден американският антрополог К. Кастанеда от неговия учител, индианският маг дон Хуан Матус. Това посочват и много съвременни изследователи на езотеричното познание. Ето какво може да се прочете по този въпрос в интересната книга на В. Бухарин „Ларвоведение. Как да се противопоставим на адските паразити“:
"Какво може да се каже за човек, когато е роб? Това е ограничен човек, който няма власт над собствената си съдба, обречен е да съществува в строго определени граници, прикован към материалните си пристрастия. Той не може да се разходи, да ги изостави и да види какво има отвъд тези граници. Той дори няма време, тъй като животът му е строго обозначен от робовладелеца (в случая - от неговата собствена, или по-точно - гордостта) за всеки момент от времето.
Ако робът наруши възложените му правила, той се наказва със страдание до състояние на унищожение. Естественото състояние на роба е омразата, раздразнението от безсилието и в резултат гняв. Гняв към робовладелца, тъй като човек мисли, че определен бог го кара да страда, както и към същите роби, а и към себе си. За да потуши по някакъв начин тази омраза, той се опитва да подчини по-слабите, да почувства поне някаква власт над някого, да стане господар на душата на всяка цена и да отмъсти на Бог за такъв начин на живот.
За разлика от злия собственик на роби, Духът дава възможност на всеки, който иска да се докаже. Човек получава изпитание и като правило не се справя. Но ако човек не се е отпуснал, тогава Духът отново дава изпитание и отново го изпитва, което един тесногръд човек тълкува като многобройни пакости от страна на света. И когато ние, виждайки поредица от проблеми, преследващи човек, казваме, съжалявайки: „Такъв добър човек. А защо трябва да получава такива наказания?“, тогава не сме на себе си. Това е точно твърдение, защото в този момент ние сме в ума на ларвата, а не в нашето Аз.
Духът е избрал човека и го изпитва, за да може да докаже своята стойност по пътя на духовното развитие. А другият роб, виждайки това, го съжалява и е готов да излезе от кожата си, за да му помогне да провали този изпит. И не е изненадващо, че точно това се случва. Виждайки подобни заплахи, ларвата се плаши: сякаш не са я изоставили. И си мисли: „Ето друг мой брат от хранилката“ и на глас си казва, тоест мисловно: "Е, ние все още живеем добре, хората живеят много лошо, така че слава Богу". И човекът вече на висок глас - още една ларва на своята близка: "Е, ние все още живеем добре ..." И ларвата при събрата се съгласява замислено, добре запозната с последствията от подобни изпитания.
Повечето роби от този вид живеят живота си сравнително спокойно. Вътрешните конфликти някак се уреждат, по някакъв начин и външните, и според моите наблюдения методично се отървават от съвестта, избирайки егоцентризма като надеждно средство за балансиране. И като ограничител на своите действия те избират превъзходящата сила на друг човек или заплахите на обществото за отмъщение. Гнусни по природа, те само ще усещат, че няма да стане нищо заради тяхната гадост - и тогава те крадат, мамят, преследват  по-слабите. Такъв човек може да бъде сплашен само от по-силен или по-опасен човек или от представители на властите, но е малко вероятно да се вразуми. Разбира се, съвестта също не може да бъде изхвърлена от съществото, тя от време на време избухва и причинява на роба големи проблеми заради психически стрес, самонараняване и, по правило, смъртоносни болести. Съотношенията на съвестта и гордостта са различни, така че обикновен човек по принцип е в едната крайност, после в другата.
Така човек може да разбере откъде всъщност идват социалните паразити. Това са самите роби на адските същности, чието съзнание и поведение са напълно контролирани от ларви и други паразитни образувания, което може да доведе до истинско обсебване. Именно тези същности подчиняват на себе си волята на хората и извършват всички гнусни дела и античовешки престъпления. Затова впоследствие хората казват, че са сполетени от някакво „затъмнение“. И за да се ограничи силата на адските същности над своята воля, е необходимо да се отървете от всички онези „куки“, с които те се привързват към хората.
И най-добре е да започнете с отхвърлянето на силата на чувството за собствена важност. Ефективните методи на такава практика са доста ясно описани в книгите на К. Кастанеда, В. Бухарин, А. Свияш, В. Зеланд, Б. Сервест и някои други автори. И ако можете да отговорите на грубостта и другите провокации на робите на адските същности с шега и смях, можете сами да се убедите колко силно паразитиращата система е шокирана от такова "нестандартно" поведение на потенциална "жертва". Но основното е винаги и навсякъде да се опитвате да не губите емоционален баланс, особено ако сте наясно, че сте специално провокирани да бъдете използвани като „храна”. Трябва също така да се разбере, че външните „провокатори“ правят това не по собствена свободна воля, а поради пълното й отсъствие, бидейки роби на паразитни същности. И дори да се поддадете на такава провокация, можете, осъзнавайки какво се случва, да промените отношението си към ситуацията, оставяйки паразитите „капо“ и дори да си върнете жизнената енергия, изтеглена от вас чрез измама.




Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.