петък, 12 юни 2020 г.

Някои хора са безсъзнателни Наблюдатели, присъстващи на Земята по инструкции на техните цивилизации

Има няколко вида наблюдатели, присъстващи на Земята по инструкции на техните цивилизации. Мнозина просто събират информация за състоянието на нещата, предавайки я в сънища. Мнозина правят това не съвсем съзнателно, защото паметта им се изтрива преди да се събудят, за да не наранят психиката и да не пречат на развитието на земния сценарий. Такива хора често могат да бъдат приспивани през деня, ако се налага да извършват работа извън графика, но в тези случаи паметта се изтрива.
Един от сеансите за регресивна хипноза на сайта „Хрониките на астралното пътуване“ помогна да хвърлим светлина по тази тема. По време на сеанса се разглеждат онези от Наблюдателите, които могат пряко да повлияят на земните събития (Висшите нямат други ръце, освен нашите ...)

Нека да разгледаме сестра ти. Защото тя ти даде разрешение, да я видим. Виж, може би нещо в образа й се откроява, нещо ти се струва важно.
Също космическа същност. От някакъв Съвет, от някакъв орган.
Кой е там освен нея в този Съвет? Какви са тези същества?
Но тя не осъзнава това. Те наблюдават процесите тук, а някои присъстват и тук, чрез самите си проекции.
Наблюдатели ли са, или са активни тук?
Те са като посланици.
Тези, които ги изпратиха, какво влияние оказват на Земята?
Сега се провеждат много важни процеси, много внимание е приковано. Представителите контролират този процес, така че да върви правилно.
Как го контролират? Само гледат, или има някаква намеса от тяхна страна?
Все още не, те нямат санкция да се намесят.
Т.е. сестра ти е такъв посланик, тя гледа и може би предава някаква информация?
Ако е необходимо, те могат да бъдат активирани. Усещането е, че са полузаспали, нямат санкция за действие. По-скоро е като гарант.
Какви действия могат да предприемат? На какво са способни? Откъде са дошли?
Те знаят закона, как това трябва да се случи, какво е възможно и кое не. Те трябва да спазват този закон в това пространство. Те са като представители на прокуратурата, гарантират правилния ход на процеса, грижат се за него. Самите те не се намесват, но ако процесът се обърка, тогава се намесват други.
Каква намеса може да бъде това? Как могат да се намесят?
Те събират Съвета и обсъждат дали има нужда от намеса или дали всичко върви наред.
Как могат да се намесят, ако това е пространство на свободна воля?
Това е част от закона, който са спазили, така че те само наблюдават и не се намесват. Поради което те ясно дават да се разбере, че са нарушени основните закони. Законът за свободната воля е един от законите. И той не е единственият за това пространство, има и други закони, и ако те са нарушени, то чрез  него може да има компромис. Всички зачиствания, между другото, са извършени в нарушение на този закон.
Какви закони позволяват такива зачиствания, какви закони са тези?
Има интереси на Вселената, които са над интересите на една точка. Ако има по-големи интереси, които са нарушени от грешните процеси тук, тогава това може да се коригира. Разликата в мащаба. Но е много важно процесът тук да върви точно.
По отношение на интересите на Вселената?
Това виждам като спънка. Трябва да върви точно, иначе ще се обърка плана.
И как те узнават за интересите на Вселената? Вселената докладва ли им? Или някой, или нещо такова?
Това е структура, йерархия, която на теория трябва да познава интересите на Вселената. Те са толкова властни, мълчаливи. Изглежда са събрани от различни места. Те гарантират, че процесите протичат като еволюционни процеси. За да има развитие и да няма опасност за другите.
Каква опасност може да дойде от Земята?
Е, например военна, или някои процеси ще трябва да бъдат рестартирани. Това е загуба на време. Това не е важно, но трябва да се събират ресурси, за да започнат някои процеси наново.
И могат ли например да вземат решение за зачистване?
Да, могат. Но те все още не са предразположени към това, те искат процесът да протече спокойно.
Можете ли да кажете в кое приблизително измерение живеят всички, в какво измерение? Откъде са дошли?
Това също по някакъв начин е свързано с нас, както изглежда.
Що за ниво е, че те вземат на това ниво решения?
Това е като ръководителите на планетите.
Т.е. те като архитекти на този свят ли са?
Не знам как трябва да изглежда.
Как изглеждат те? Какъв образ идва?
Знаеш ли, имам изображение, подобно на руския синод. Виждам, че имат различни адреси, различни планети.
Това е петата или шестата плътност, откъдето са дошли?
Пета-шеста като минимум, или дори по-висока. Не знам за плътността, но шестата е като начална.
Защо има разбиране, че правят това в интерес на Вселената, а не за някакъв собствен интерес. Може би те просто вярват в това?
Може би. Но като всяка власт те са двусмислени.
Защо имат власт?
Защото никой няма пълно разбиране на еволюционните процеси. Всеки от тях в развитието на цивилизацията е постигнал това сам, чрез огромни грешки, с цената на тежки загуби. И това е най-доброто, до което са стигнали.
Т.е. това така или иначе е компромис?
Да, тъй като пълният план така или иначе не е отворен за тях и те все още само се догаждат. Те имат различни източници на информация, това не е само предишен опит, това са и отивания на други нива, те имат своето изкривяване, собствено разбиране. Виждам, че никой няма пълна картина.
Т.е. в някои случаи лидерите на нашата цивилизация ли са?
Като цяло, да.
Но ето и интересен въпрос - има ли кармично влияние върху действията им?
Думата карма не е изцяло приложима за тях. Това е отговорността. Думата карма се заменя с отговорност.
Добре, но дали са принудени да се въплъщават на Земята?
Не, те самите не са принудени, нямат задължение.
А могат ли да бъдат наречени така - основателите на нашата цивилизация?
Основателите са по-висши, те са свързани с тях. Те вървят заедно с основателите, но са сами по себе си. Те са част. Но виждам движението им отдолу нагоре, те се развиват.
Т.е. развиват ли се така? Управлявайки нашата цивилизация?
Това е етап на развитие, те го достигнаха. Ако разбираме процеса на еволюция като първоначално отделяне, а след това възходящо движение, то те са част от еволюционния процес. Т.е. те преминаха през процеса на растеж, не висят статично. Следователно, те имат различно ниво на разбиране, всички са различни. Те имат различни аспекти на образа на Вселената.
Те имат ли тела?
В някакъв вид - да.
Хуманоиди?
Ами да, виждам хуманоидни, други няма. Но виждам, че това са различни нива на разбиране, различна проекция и мащабиране на себе си. Те имат определено разбиране какво трябва да бъде, как трябва да бъде. Не мога да преценя доколко е правилно.
И ако решат да се намесят, как става това? Чрез тези посланици ли?
Задействат се определени серии от събития. Техните посланици присъстват в точните на напрежение. Има определени природни процеси, които могат да бъдат предизвикани, някои бедствия, но това не са единствените серии от събития на влияние. Т.е. в зависимост от това какво се решава. Можете да създадете фон на енергично, умствено влияние тук. Но към това идва отрицателна реакция, те не я искат. Това са стари методи и те не прибягват до това. Чувствам отричане на това, което беше, но не всеки от тях иска да се държи така.
Съзнанието няма крайна цел, защото крайната цел означава край на играта. Ако играта не стане интересна от гледна точка на натрупване на опит, тя е сведена до минимум, но нашата игра се превърна в изключителна възможност да изпомпва различни нива на съзнание и сега малко хора са заинтересувани от нейното премахване. Ето защо толкова много внимание сега е насочено към Земята.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.