сряда, 20 юли 2022 г.

ЯСНО ЗА ЧОВЕШКАТА ДУША И ЗАЩО СМЕ ТОЛКОВА ВКУСНИ И ЦЕННИ ЗА ТЕЗИ, КОИТО ПОЗНАВАТ СТОЙНОСТТА

 Прочетено из руските форуми:

"Всички се смеят, но аз отново твърдя, че операционната система, която е заложена в нас, може да се използва и извън нашата Галактика, а не само в Слънчевата система. И често се използва. Не само това, понякога се използва в режим "дуплекс" или "паралелен клонинг", т. е. това е много ценно нещо Операционна система, защото тази операционна система може да инсталира в био тяло (. . като в нашите) силиконова (силициева) вещ или нещо подобно. Основното е да се гарантира, че енергийният ресурс се доставя така, че потокът, който се получава и препредава, да работи в посока на производството и генерирането на етер.

И в този смисъл нашата планета е много ценна, защото в известен смисъл тя е "родилен дом" и "детска ясла" за операционните системи. Това е мястото, където се генерират, комбинират, смесват, създават се своеобразни "детски градини" на операционни системи, така че да имаш тази операционна система, ако разполагаш с определени технологии за изтегляне на тези операционни системи и доставянето им в други части на галактиката или вселената, това е много ценно, така че има много трупане на операционни системи. А операционната система, какво е операционната система?

- Това е нещо, което контролирате и в което можете да създадете живот. А животът е цивилизация. А цивилизацията е свързана с материални ресурси и някои "глезотии", които после могат да бъдат отрязани. От гледна точка на "пастира" това са много необходими неща. . . "

От друга страна, Нестор е толкова пространен, че няма какво да добавя. Препоръчвам ви да гледате и да слушате.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.