четвъртък, 7 юли 2022 г.

Даниел - Време и времеви линии - 5

 Илюзията за реалност

В разговор с Дейвид Уилкок той казва:

"Двама различни инсайдера ни казаха, че реалността, която преживяваме, е споразумение, сключено в различна степен от нашето възприятие и мислене. Те обясниха, че това е най-голямата тайна - огледалата и лупите могат да пробият. Например можем да видим призрак в огледалото, въпреки че нашето възприятие не би позволило той да е там, ако го видим директно пред нас. Друг вътрешен източник добавя, че когато поставим двете огледала едно срещу друго, нещата стават още по-интересни и че това е "много, много секретна информация".

Не бива да забравяте, че повечето "вътрешни хора" не знаят, защото експертите, от които черпят информация, също не знаят. Коментарът на Делен за репортерите от новините се отнася за това: "Това, което знаете, не го разбирате. Това, което не знаете, го измисляте". [17]

Аз също не "знаех", докато не станах външен човек и докато няколко бивши вътрешни хора не започнаха да си сравняват бележките и да възкликват: "Какво, по дяволите?" Трябваха десетилетия на изследвания, преди да имаме реален модел на случващото се.

Концепцията за паралелни вселени или времеви линии е свързана с много обърквания. Въз основа на това, което сме открили, по-добър израз би бил "потенциални вселени", които се създават от един вид консенсусна реалност. Но трябва да разберете, че това не е споразумение в обичайния смисъл на думата, а изисква познания за функционирането на биоенергията и някои от концепциите, изложени от Франц Месмер[18] в края на 1700 г. Ако хората вярват в реалността, те затвърждават този модел. Ето защо днес "социалните норми" се смятат за толкова важни - за постигане на консенсус. Ако хората мислеха самостоятелно, потенциалните реалности щяха да бъдат унищожени.

Що се отнася до огледалата, тези техники са свързани с фееричните камъни (магически камъни, които ви позволяват да изпълнявате набор от команди), а в случая с огледалата всичко зависи до голяма степен от състава. Отразяващата повърхност трябва да е от тежък метал, например антични огледала в сребърна рамка. Съвременните алуминиеви огледала (много по-евтини) не работят. По-тежкият изотоп на среброто съдържа голям брой уловени неутрино, които в заредено състояние могат да отразяват част от координатната времева структура в координатното пространство. [19] Можете да поставите две огледала едно срещу друго, едното с пълно отражение, а другото с частично отражение, и да получите "лазерен призрак", при който моделът е подложен на "светлинно увеличение" между двете огледала, както при старите лазерни установки. Ако хората имаха ясна представа за "живота след смъртта", управляващите щяха да загубят контрола, основан на страха!

[17] От филмовата поредица "Вавилон 5" - "Деконструиране на падащи звезди".

[18] Всички трудове за хипнотизма и етерологията са развенчани, защото те работят твърде добре като начин за манипулиране на масите. Елитът искаше да ги запази за себе си. За по-широк преглед вижте James Stanley Grimes (1850) Ephyrology, phrenophilosophy of mesmerism and magical eloquence, including a new philosophy of sleep and consciousness with consideration of the claims of phrenomagnetism, electrobiology and so on.

[19] Истинското разбиране за това как работи това би изисквало разбиране на модела на Ларсън на атома, както и изследването на Пере за четириполюсния заряд на неутриното.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.