събота, 16 юли 2022 г.

Даниел - Време и времеви линии - 8

 Двадесет години по-късно

Както често съм споменавал, хората, работещи по проекта "Феникс III", не знаеха какво правят. Това е обичайният метод на "пробите и грешките", предимно грешки. Те разполагаха с усъвършенствани технологии, които се наричаха "чужди технологии", за да ви накарат да мислите, че са руски или китайски, но руските и китайските технологии се основаваха на същите принципи, които се изучават в училище. Тези устройства правеха неща, които не принадлежаха на "този свят", но очевидно го правеха. Когато започнаха да говорят за "чужди технологии", тези в дъното на класацията просто се спогледаха с изражението "да, каквото кажеш". Никой от нас нямаше представа за цялостната картина, тъй като работехме само по определени части от проектите. Но благодарение на цялата информация от онова време беше възможно да се сглоби общата картина от фрагментите.

Установихме, че използваме два различни вида "технологии". Електромагнитната технология, която използваме днес, идва както от рептилоидите, така и от LM или Малките хора. [29] Те притежават механична технология, подобна на "физиката на вибрациите", а според някои учени - и на теорията за етера, особено в изследването на Джон Уоръл Кили. [30] Двете технологии са склонни да се отменят взаимно; едната спира да работи в присъствието на другата.

Освен това имаше огромни предизвикателства при работата с технологията LM, тъй като хората нямат физическите сетива, за да взаимодействат правилно с нея. Можете да вземете камък и да кажете: "Тежи около 800 грама". Представител на LM ще вземе същия камък и ще каже: "Това е плоскост Б". Техните сетива работят по различен начин от нашите. Физическите ни сетива са по-скоро съобразени с линиите на расата, с която имаме генетична прилика - рептилоидите. Лесно използваме рептилоидната технология, а LM технологията е по-подходяща за певци и музиканти, тъй като се занимава с аспекта "пространство/координатно време". Рептилоидната технология е чисто пространствена и затова се превърна в предпочитана технология в проектите на Феникс.

За да разберем тези технологии, първо трябва да се запознаем с концепциите за триизмерното координатно време, създаващо своята вселена, и да осъзнаем, че тази вселена съществува едновременно с нашата триизмерна сфера на координатно пространство. Това не е паралелна реалност и не се крие някъде в далечен ъгъл на Вселената. Тя е тук, точно сега, просто е изместена във фазата на нашата пространствена реалност, така че не я откриваме с физическите си сетива. Въпреки това нашите нефизически сетива могат да я открият и да работят в нея. Това е така наречената "психична" способност.

● Предвидливостта не е нищо повече от това да видиш нещо от разстояние в един времеви пейзаж.

● Телепатия е, когато двама души стоят един до друг във времето и разговарят помежду си, независимо колко далеч са един от друг в пространството.

● Телекинезата е манипулиране на времевата компонента на даден обект с помощта на времева ръка и наблюдение на това как "времето променя пространството".

● Ясновидството е част от времевите бинокли.

● Ясночуването е повикване навън към някого във времевия пейзаж.

● Ясна комуникация - барбекю със съседа по време

След като осъзнаете, че съществувате едновременно в две различни сфери - пространствена, материална за тялото, и времева, космическа за душата,[31] всички психични способности са лесно разбираеми. [32] Забавното е, че те всъщност изобщо не са "психични", магически или метафизични - просто естествено следствие от биологичния живот, което ние избираме да изучаваме или да игнорираме.

В заключение ще ви разкрия една малка тайна. Върнете се към часовете по математика в гимназията и си спомнете едно доста досадно понятие, известно като въображаемо число. Число, което действа като ротация и не съществува никъде в пространството като величина. От гледна точка на ученика въображаемите числа са по-трудни за работа от дробта!

От наша гледна точка времето е полярна сфера - естествено въртене. Материалният и космическият сектор се описват най-добре като сложни връзки помежду си,[33] така че пространството е реално, а времето е въображаемо, но не в смисъл на "вяра", а в смисъл на въображаемо число. Разберете сложното число, комбинацията от реални и въображаеми числа, и ще разберете връзката между пространство и време, ян и ин, тяло и душа.

Тъй като знаете, че координатното време не е въображаемо, забавните малки въображаеми числа всъщност демонстрират взаимодействието между физическото и метафизическото. . по един крак и в двете реалности. Това отваря вратата към онова, което е отвъд пространството и времето.

[29] ЛМ са друг интелигентен вид, естествен за Земята. Легендите и митологията изобилстват от елфи, духове и феи, датиращи от времето на ламерианците (не лемурийците. Ламерианци е френска дума за морски хора) - деца на водата на западния бряг на Америка или на ноксите в Скандинавия (във филма "Старгейт" ноксите са раса от мирни извънземни, значително подобни на ЛМ).

[30] Кийли се бори да накара технологията да работи, защото я създава по време на индустриална революция и в среда на несъвместими технологии. Освен това голяма част от днешните изследвания на физиката на вибрациите се основават на погрешната предпоставка, спомената в предишната статия - разглеждане на нещата наобратно! Повечето от настройките, необходими за вибрационното устройство, неутрализират вибрациите, а не ги създават. Подобно на Kийли, технологията LM се основава на неутрален център.

[31] Хората познават душата под различни имена: понякога ум, етерно/астрално тяло или дух. Изследователите в научния ъндърграунд правят ясно разграничение, определяйки душата като космическо тяло, съвкупност от космически атоми, които не са видими за половината от единицата живот - със същия размер и сложност като пространственото физическо тяло. Духът е "отвъд пространството и времето".

[32] Дюи Ларсън. Отвъд пространството и времето, различни глави.

[33] Ларсън смята, че секторите са обратни, но през 80-те години на миналия век професор Неру доказва, че е по-добре те да бъдат описани като връзки с цел поддържане на пространствени отношения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.