вторник, 12 юли 2022 г.

Джорджия напълно унищожава "Паметника на дявола" + коментар

 Частично унищожените скрижали от Джорджия. Цитат от видеото на WYFF 4 TV

Скрижалите в Джорджия са напълно разрушени "от съображения за сигурност", съобщи на 6 юли в Twitter Бюрото за разследване на Джорджия.



Разследващите са публикували и видеозапис от охранителни камери, на който се вижда експлозията, напълно унищожила един от таблетите предишната вечер. На видеото се вижда и как автомобилът напуска мястото на експлозията.



Припомняме, че няколко часа по-рано Бюрото за разследване на Джорджия съобщи, че един от четирите монолита, съставляващи скрижалите на Джорджия, е напълно разрушен.

Скрижалите в Джорджия са поставени на 22 март 1980 г. на частна земя и все още не е известно кой ги е поръчал и платил за тях. Името, посочено в договорите, е псевдоним.

Скрижалите в Джорджия представляват четири 6-метрови гранитни монолита, върху които са гравирани десетте божи заповеди на осем различни езика: арабски, китайски, английски, иврит, суахили, руски, хинди и испански. Консерваторите в САЩ смятат скрижалите за "паметник на дявола", а някои дори призовават за разрушаването им.

Десетте "ръководни принципа", гравирани върху скрижалите, призовават за намаляване на населението до 500 милиона души, за живот в "равновесие с природата". също така предвижда създаването на "нов жив език", на който да говори човечеството, и призовава хората "да не се превръщат в рак на Земята", т. е. да оставят място за природата.

Коментар: просто глобалистите ни предупредиха, че този план, написан на плочи, е остарял. Сега има нов вектор на движение. Старите планове приключиха. Ако погледнете настоящата ситуация, ще се наложи нов "завет". В момента се наблюдава глобална трансформация на света и аз виждам няколко основни момента:

1. Ваксинация. Изглежда тривиално, но. . В този случай действа законът на джунглата: оцеляват най-приспособените. Слабият организъм умира, а тези, които остават живи, губят човешкия си статус и всички свои права и стават собственост на корпорациите за ваксини. Но това се случва само когато ДНК на човека се промени.

Чинда Брандолино: специалист по трудова медицина, съдебна медицина и биоетика. На хората с променена от ковидо-ваксината ДНК може да бъде отказан достъп до основни човешки права, тъй като от правна гледна точка те вече няма да се считат за човешки същества. Такъв човек се превръща в патентован биообект, собственост на корпорациите, произвеждащи въпросното лекарство. Накратко за същността на проблема

- Всички "ваксини" срещу COVID-19 променят човешката ДНК, според официалната информация за принципа им на действие.

- Всички "ваксини" са патентовани от компаниите-производители.

- Човешката ДНК, променена от определена "ваксина", може да бъде патентована и да стане собственост на производителя на това лекарство.

- Хората, ваксинирани с тези ГМО ваксини, могат да бъдат лишени от човешкия си статус и следователно от всички съответни законови права.

През 2013 г. имаше и някои интересни новини Връзка:: Накратко - "Върховният съд на САЩ постанови през 2013 г. : всички ваксинирани по света могат да бъдат третирани като патентоспособни според американското законодателство и вече не са хора. . тялото носител на патентованото вещество на такова лице принадлежи на притежателите на патента От правна гледна точка такова лице вече не е "човек" (не е физическо лице), а трансчовек. " И в този случай той губи всички човешки права. . . ".

Ваксината засяга епифизата, орган на ендокринната система. В много от световните религиозни учения епифизната жлеза се описва като своеобразна антена, която дава възможност за контакт със свръхестественото, за общуване с висшите сили, за научаване на интуицията и за използване на други "свръхспособности".

2. Трансформация на военната сфера.

Ако погледнете днешните събития, на всички отдавна е ясно, че Америка губи силата си, а за глобалистите тя вече е изчерпан материал. Русия е новият хегемон в тази област. Постепенно всички военни съюзи губят силата си, така че може би скоро ще настъпи пълна трансформация и ще се формират нови, по-мощни съюзи.

3. Трансформация на паричната система.

Появата на цифровата валута и унищожаването на хартиените пари. Това е просто. Това е пълен контрол на приходите и разходите.

4. Пълна цифровизация

Цифровизация на всички документи, изкуствен интелект вместо човешки труд, системи за разпознаване на лица, метавселени и други глупости, които "уж ще подобрят живота на хората".

Бил Гейтс е патентовал изключителни права за използване на човешкото тяло като локална безжична мрежа. Връзка

Патент номер 6 754 472 гласи, че Microsoft вече притежава правата върху "методи и апаратура за предаване на енергия и информация с помощта на човешкото тяло". В изявление на компанията се казва, че човешкото тяло е просто интелектуална собственост, която подлежи на лицензиране. Microsoft планира да свърже човешкото тяло с електронни устройства като пейджъри и мобилни телефони.

Всички тези точки са нови заповеди. Контрол на човешкото тяло, на неговите жизнени функции, пълно наблюдение и т. н. Те смятат, че това ще помогне за установяването на нов световен ред или каквото там си мислят. Според мен най-важната цел или заповед е да се унищожи връзката на човека с Бога. Ако това се случи, ще бъде възможно да се контролира всичко. Човекът наистина ще се превърне в биомаса, която лесно може да бъде контролирана.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.