сряда, 31 октомври 2018 г.

Най-древният нацизъм

В наше време, по някаква причина е прието нацистите да се свързват най-вече с хитлеристите или с бандеровците, а в краен случай - с нацистките гангстери от украинското правителство. Но всъщност нацизмът е на повече от хиляда години и не произхожда от Германия през миналия век. Има дори официална религиозна конфесия, базата на която е истинският нацизъм, основан на постулатите на превъзходството на един "избран от Бога" народ над всички останали народи по света. Според това понятие за "Божиите избрани хора", цялата собственост на гоите трябва да принадлежи на "избрания от Бога" народ, чиито представители трябва да управляват останалата част от човечеството.
Какво е това, ако не е истинската "нация на господа" или дори "нация на царете"? Не е ли това най-истинският нацизъм, основан на експлоатацията, потискането и поробването на всички други народи? Ето например какво за това понятие може да се намери в книгата на издателство "Концептуал", озаглавена "Как и за какво писанията се правят "свещени"?"
"Юдаизмът твърди, че юдеите-евреи са Божият избран народ, чиято мисия е да управлява целия свят и да води човечеството към съдния ден. Всички останали нации имат право да съществуват само под ръководството на избрания от Бога народ и тези, които не искат да служат на Божия избран народ, ще загинат. Според Тора (Старият Завет), монополът над транснационалното лихварство е в основата на властта на юдеите по света.
"Не заемай с лихва на брат си (в контекста на племето на юдеите) нито сребро, нито хляб, нито нещо друго, което може да се заеме с лихва; на чужденеца (т.е. на не-евреин) заемай с лихва, така че твоят господар (дяволът, ако съвестно гледате на същността на лихварския паразитизъм: затова думите "Господ" и "Бог" в написаната от нас тематична подборка не са написани с главни букви) да те благослови във всичко, което се извършва от твоите ръце на земята, която отиваш да завладееш" - Второзаконие 23:19, 20.
"... и ще дадеш заеми на много народи, но ти няма да вземаш заеми; и ти ще властваш над много народи, а те няма да властват над теб. Господ (твоят бог) ще те направи глава, а не опашка, и ще бъдеш само на високо, а няма да бъдеш долу, ако изпълняваш заповедите на твоя господ, които ти заповядвам да пазиш и изпълняваш, и няма да отстъпиш от всичките думи, с които ти заповядвам днес, нито в дясно, нито в ляво, за да следваш други богове и да им служиш" Второзаконие 28: 12-14.
" Чужденците ще съградят стените ти, И царете им ще ти служат; Защото в гнева Си те поразих, Но в благоволението Си ти показах милост.      Портите ти ще бъдат винаги отворени, Не ще се затворят ни денем ни нощем, За да се внася в тебе имота на народите, И да се докарват царете им. Защото оня народ и царство, Които не би ти служили, ще загинат; Ония народи дори съвсем ще се съсипят." Исая 60: 10-12
Както можете да видите перфектно от горните редове на еврейските писания, тази доктрина носи откровено нацистки характер. И единствената най-голяма античност, за която евреите могат да претендират на сто процента - това е изобретеният от техните патриарси най-древен нацизъм на земята. Също така, разбира се, евреите са имали пръст в създаването на глобална паразитна финансова система, основана на лихвения заем и поробване на цялото човечество.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.