понеделник, 22 октомври 2018 г.

"Пробуждаш ли се" или оставаш "стадо"?

Често се поддаваме на натиска на социалната среда, позволяваме на себе си да бъдат наложени гледищата на заобикалящата ни реалност, предварително подготвени за нас, като на бездушна механична машина, в която ние сами сме безсмислени винтчета, изпълняващи волята на Пирамидата на властта.
Но някога сте се опитали да помислите за действителната истина на готови догми и идеи за Вселената, която ни заобикаля? Кой има полза, за да се почувстваме като "Божии роби", "винтчета на системата" и подобни безволеви същества, послушно даряващи лостовете за контрол върху тяхната съдба на организации и структури, които използват тези възможности за собствените си егоистични цели?
Елементите зад тази пирамида на властта са изчислили всичко правилно. В края на краищата, ако доброволно се откажем от свободата си (макар и с помощта на измама) и се съгласяваме с нашата роля на роби в порочната система, съществуваща на нашата планета (въз основа на култовете на златния телец, насилие, съмнителни удоволствия и т.н.) и на "дойни крави" за същностите, стоящи зад тази планетарна пирамида на властта, тогава събитията, които се случват с нас, ще бъдат естественият резултат от нашата свободна воля.
Ние ще бъдем използвани като "пушечно месо" във войните и революциите, организирани от задкулисието, и ще бъдем "разкъсани" по време на изкуствено създадени финансови и икономически кризи, както и за финансиране на проекти на "борбата" с различни страхови истории. като например "глобалното затопляне", "астероидната опасност" или "извънземната инвазия".
Ще продължат да се опитват да премахват конституционните права и свободи под претекст за "борба с тероризма". Ще ни разкажат за "предимствата и удобството" на чипа и ще се опитат да заменят напълно истинските пари с електронни. Нашият брой ще бъде намален по различни начини, така че на Земята да няма повече от 1 милиард.
И всичко това няма да се направи от грижи за нас или в името на опазването на планетата. Всичко това ще бъде направено, за да стане възможно най-лесно за световните елити да изпълнят плана за създаване на нашата планета на "нов световен ред" в рамките на формирането на единна световна тоталитарно-полицейска държава, в която съдбата на обикновените граждани ще бъде незавидна, тъй като тяхното препитание ще бъде напълно контролирано от тези т. нар. "собственици на Земята".
Но нима създателят на Вселената я създаде именно за това? Не е ли време да престанем да халюцинираме с наложеното върху нас помрачение и да накараме съзнанието ни да се "събуди"? Просто се опитвайте да не вярвате сляпо във всичко, което медиите ви казват, учебниците пишат,  "авторитетите" твърдят ...
Опитайте се да преценявате всякаква такава информация критично и да проверите нейната автентичност, да се научите да мислите самостоятелно, да развивате аналитични умения. С течение на времето ще започнете да забелязвате многобройни "несъответствия" в информацията, с помощта на които те се опитват да ви лишат от възможността за пряко възприемане на реалността. Осъзнайте факта, че вашето съзнание е старателно манипулирано с помощта на древни и съвременни технологии.
Често се отнасяйте до вашата интуиция, към по-висшето си "аз", тъй като способностите му далеч надхвърлят дори възможностите на обикновеното аналитично мислене. Ще забележите също как ще се промени вашата представа за реалността.
Само вие можете да решите собствената си съдба. Но като продължавате да седите пасивно в "клетките-квартири" с покорно поглъщане на информация, която медиите внимателно свалят в съзнанието ви, или отивате в различни "виртуални" (игри и т.н.) реалности, вие помагате на "елитите" да ви закарат в строя на "новия световен ред". Вие им помагате да създадат удобна за тях, а не за вас реалност на околния свят.
Ние сме в състояние да превърнем нашия свят в истинска хармонична реалност за цялото човечество и дори за цялата биосфера. Не знаем много от нашите способности, чието съществуване е внимателно скрито от нас. И за да направите първата стъпка към тази реалност, трябва поне да искате да "събудите" вашето съзнание.
Всяко съзнание, което се "събужда", ще допринесе за създадената колективна реалност от самия факт на неговото съществуване, докато "ефектът на стотната маймуна" не събуди всички останали. От това се страхуват "господарите на Земята". Но и точно това ще се случи рано или късно. В края на краищата, не всеки от нас все още иска да остане покорно и глупаво "стадо" на порочната пирамида на властта?


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.