понеделник, 29 октомври 2018 г.

Глобалистите започнаха да "зачистват" националните "елити"

Вътрешната същност на много процеси, които сега се провеждат в съвременния свят, е скрита от нас зад завесата на информационната "мъгла", която се създава от световните медии, контролирани от глобалните паразити (глобалисти). И така, в сърцето на много съвременни конфликти, икономическите и информационни войни лежи войната на транснационалните корпорации срещу националните държави и техните национални "елити", които стават ненужна междинна връзка на управлението при изграждането на глобална тоталитарно-полицейска държава от "новия световен ред", упражняваща пълен електронен контрол.
Р. Василишин пише в своята книга "Свръхновият завет" за същността на тези процеси, скрити от обикновения човек на улицата: "Новата матрица на посткризисния свят предполага унищожаването на националната държава като концептуална категория. Контролът върху населението, осъществяван чрез ръцете на националните елити, ще бъде заменен от пряк цифров контрол, използващ способностите на изкуствения интелект.
Националните елити на Русия и Украйна са първите, които са на ред за грабеж и физическо унищожение. Украйна и неутралната Руска федерация са де факто "полигон" за разработване на алгоритмите на новия цифров ред. Сега процесът е на етап дискредитиране на местните "пастири" с подготовката на общественото съзнание за тяхното отчуждаване и изолация. В това отношение все още е важно да се спомене следното: невъзможно е да не забележите колко бързо се развива управленската наука в света, с какви умопомрачителни технологии за глобални координации разполагат транснационалните корпорации, специалните служби и криминалните синдикати от различни страни.
ТНК (транснационалните корпорации) подчиняват човечеството и поради факта, че те вече са се превърнали в един вид организационен свръхразум, интегриран с изкуствен интелект. Но в системата на управление на държавите ние лично наблюдаваме обратното. Там животът изглежда замръзнал и в продължение на няколко столетия не се наблюдаваше развитие, въпреки че академици и докторанти защитиха хиляди дисертации в тази област.
Във всички страни корумпирани президенти, псевдоизбрани парламенти, правителствени крадци и корумпирани съдилища седят на гърба на население от смъртоносно разлагащи се трупове. Тази система на управление е най-безмозъчната от безмозъчните, призната за целия свят като канонична, демократична и непогрешима. Всеки опит за преосмисляне или подобряване на това е обявен за престъпен, а управляващите и политиците, които търсят начини за повишаване на ефективността на държавното управление в своите страни, са обявени за "популисти" и "диктатори - узурпатори".
Разбира се, едновременното увеличаване на ефективността на корпоративните управленски технологии и насилствената карикатуризация и влошаването на качеството на държавното управление са съзнателно и целенасочено действие на глобокрацията. Нейната цел е транснационалните корпорации да заемат мястото на безнадеждно губещите ефективност държави - организационното оръжие на Кагала (глобалното управление).
Стратегическата цел на Кагала в Украйна и Русия е да роботизира "изкормването", значително увеличавайки производителността му. Но този процес е сложен и изисква известно време, за да се превърне в реалност. Въпреки това, при запазване на настоящите тенденции, много скоро плановете на Кагала ще бъдат включени в инфраструктурата за "изкормване" от нов тип.
Докато Русия и Украйна "мигат", Кагала прави всичко възможно, за да запази стабилността на своя собствен гешефт. Печалбата от грабежа на Русия и Украйна от международния криминален синдикат не трябва да намалява по време на преходния период. За да се гарантира това, глобокрацията изисква от руския и украинския елит да увеличат производителността на труда в "изкормването" на подведомствените територии. В същото време Кагала възнамерява едновременно да извърши тотално "прочистване" на местния елит на Русия и Украйна и това ще бъде направено главно с ръцете на същия този "елит".
Т.е., президентите на Украйна и Руската федерация, без значение кои са те, ще бъдат едновременно начело на щабовете както за отчуждаване на съучастниците си в местните "горни етажи", така и за принуждаването на същите тези "върхове" да извършат още по-сериозна експлоатация на "стадото" в Украйна и в неутралната Руска федерация. Машината работи безпроблемно като автомат до момента, докато териториите на Русия и Украйна напълно преминат под пряк контрол на Кагала.
Въз основа на такова тълкуване на момента е необходимо отново да се очертае положението на територията на Украйна и неутралната Руска федерация в светлината на новото разбиране за истинската структура на контролната класа.
1. Целта на Kагала: непрекъснато "изкормване" на националните ресурси. Транснационалният синдикат - условният "Запад", няма други цели в Украйна и Руската федерация, освен грабеж.
2. Задачата на момента: да не се позволи неконтролирано разпадане на Русия и Украйна или силно противодействие отвътре - от елита и обществото на Русия и Украйна, както и да се предотврати сключването от страна на Украйна и Руската федерация на алтернативни междудържавни съюзи, които предвиждат свои собствени проекти.
3. Метод: Кагала ще "разчупи" Русия и Украйна с ръцете на местния криминално-политически "елит".
4. Инструмент: Върхушките в Москва и Киев разчитат в своята дейност на регионалната и ведомствената мафия и нямат суверенни цели. "Елитът" на Русия и Украйна не решава никакви задачи, освен изпълнението на мисията на Кагала - "изкормването" и унищожаването на собствените й граждани.
5. Институционализация на процеса: Кагала изкуствено поддържа постоянна враждебност сред политиците на Русия и Украйна, като по този начин търси критичното им отслабване и пълен контрол над тях. Освен това войната между фракциите в украинския и руския "елити", както и поетапната война между украинския и руския "елити", може да бъде или проекция на войната между клановете на Kaгалa, или изкуствено провокиран външен конфликт, където Kaгала действа като единствен субект на манипулация.
6. Народите-стада са само обект на изкормване и не играят друга роля в живота на Русия и Украйна. Контра-елит в една нация може да се появи само ако е създаден, подхранван и изхранван отвън. Населението на Украйна и Русия не разполага със средствата за самостоятелно създаване и култивиране в себе си на влиятелна конкурентна сила за противодействие на плановете на Кагала. Това важи за повечето от останалите държавни формации на планетата".
Е, може би по отношение на пълната липса на сила, способна да се противопостави на Кагала в неговите криминални планове по отношение на Русия и целия свят, няма да се съглася. Тъй като Р. Василишин не взема под внимание тайната институция на пазителите на древното познание на цивилизациите от "златния век". Тези тайни мъдреци са способни да станат новия елит на Русия и Украйна, вместо загнилите национални корупционни "елити". Освен това, сред самите тези "елити" със сигурност ще има и такива, които ще осъзнаят, че чрез изпълнение на заповедта на Кагала за увеличение на експлоатацията и ограбването на собствения си народ, те също се приближават до своето "прочистване" от силите на Кагала.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.