сряда, 3 октомври 2018 г.

Онова, което Висшите Плътности НЕ са

Последователите на Светлата полярност искат всеки да вярва, че трябва да се съобразява стриктно с техните стандарти и маниери на говорене, за да премине в по-високите плътности. Тъмната полярност поставя огради от типа това може/това не може да се прави/казва. Зад ограниченията в обществото днес стоят полярностите.

Едната полярност иска да накара хората да се държат добре и да се съобразяват, да бъдат добри, но не ви ли звучи това като намеса отвън с цел подтискане на индивидуалността?

Щом използваш някоя непристойна дума пред тях, те извръщат очи нагоре и казват, че не можеш да правиш това, защото то ги обижда. Ами нека се обиждат тогава. Те искат да създадат впечатлението, че високите плътности са нещо като християнския Рай. Това ДАЛЕЧ не е така.

Ако търсите християнския рай, отидете на ниво 25 от класификацията на Монро. Фактът, че то се намира ПОД ниво 27, на което са Парка/Библиотеката, трябва да ви говори много. В по-висшите плътности не подтискат индивидуалността, а я уважават и насърчават.

Последователите на Светлите[1] държат много на маниерите, а това е отнемане на сила. Възвърнете си силата и спрете да се притеснявате за това какво ще си помислят другите. Всеки е на различно ниво на напредък. Светлите осъждат онези, които не се съобразяват с ТЕХНИТЕ стандарти. Това е поредният камък по пътя, който трябва да преодолеете. Но не се отчайвайте – един ден ЩЕ преодолеете полярностите.

Светлите все претендират, че са „балансирани” и че за да си балансиран, трябва да си обзет от любов и светлина. Глупости! Те не знаят какво е истински баланс. Затова описват баланс, преоблечен в Ню Ейдж одежди. От гледна точка на истинския Баланс, обаче, любовта е нещо съвсем различно, интензивно и истинско, в сравнение с любовта, която описват тези „Светли”. Това ще ви стане ясно, когато напреднете. Тогава то просто ще се разгърне пред вас и един ден ще си кажете „Сега вече знам за какво е говорел”. Само почакайте.

[1] Тук и навсякъде другаде в книгата, където се използва подобна формулировка, под Светли и пр. авторът има предвид тези тъмни, които се правят на светли и така се опитват да ограничават хората. Именно по това те могат да бъдат различавани от истинските Светли и от техните последователи, които за разлика от тях са далеч от подобни стремежи.

Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.