сряда, 17 октомври 2018 г.

Сатанистите от ЦЕРН променят нашата реалност?

Десетки милиарди долари са инвестирани от глобалния паразитен "елит" в изследванията, провеждани в CERN, някои от които са пряко свързани с промяната на миналото чрез създаването на "портали" в пространство-времето. Има ли признаци, че нашето минало е претърпяло промяна в годините, преминали от началото на активната фаза на експериментите в CERN? Всъщност има. И един от тях е феномена, наречен "ефект на Мандела".
Същността на това явление е, че много хора изведнъж откриха, че събитията от миналото, които много добре си спомнят, се промениха. За пръв път този масов феномен бе разкрит по време на погребението на африканския лидер Н. Мандела през декември 2013 г., когато милиони хора заявиха, че ясно си спомнят, че медиите вече са съобщили за смъртта му през юли 1991 г. И това не е единствената промяна, която миналото е претърпяло.
Оказва се, че не само писмените източници, включително текстът на Библията, са се променили, но също и документални и игрални филми, а дори и карикатури за деца. Например, всички по-стари поколения знаят, че Н. Хрушчов чукаше с обувка по време на речта си в ООН през 1960 г. и обеща да покаже на Запада "мишата дупка". Мнозина си спомнят тези кадри. Въпреки това, на документалните кадри, дори качени с този таг на YouTube, вече няма да намерите този епизод. Той дори изчезна в тези видеоклипове, които бяха съхранени в домашните видеотеки. А и в известния съветски анимационен филм за лъвчето и костенурката лъвчето казваше: "Покатай меня большая черепаха", и тази фраза е запазена в много рекламни брошури на филмчето и кориците на дисковете, в заглавията на видеото в YouTube. Но в мултфилма вече няма да намерите тази фраза и лъвчето сега казва: "Покатай  меня, а?"
По някаква причина и "Нью-Васюки" изчезна от речта на Остап Бендер във всички игрални филми и дори в книгите на самия Илф и Петров, превръщайки се просто във "Васюки". Въпреки че много хора добре помнят "Нью-Васюки". А и името се запазва в различни пътища, на знаците на хотели, на кориците на списания, в имената на клубовете по интереси. Спомняте ли си филма "Александър Невски", който бе пуснат през 1941 г.? Помниш ли онези крилати думи, които руският княз казва в него? "Който идва с меч при нас - от меч и ще загине!" А сега отново прегледайте тези кадри и ще откриете, че в тях думата "идва" вече се е променила в думата "влиза". Въпреки, че тази фраза е запомнена от милиони хора. Тя се съхранява и в много статии.
Промените засягат и някои от песните от филмите, където вместо познатите, изведнъж се появиха нови думи. Така в серията "Гости от бъдещето" звучеше песента "Прекрасное далеко", а сега в нея се появи подозрителен куплет, започващ с думите: "Слышу голос из  прекрасного далека,  он зовет меня не в райские края".  Ще кажете - "фалшива памет"? Но защо тогава на запазените концертни кадри на изпълнението на тази песен от други изпълнители, тя звучи правилно, тоест точно както си спомнят милиони хора.
А помните ли известните кадри от убийството на президента Дж. Кенеди в Далас? Помните ли известните снимки по време на изстрелите, които звучат в Далас? Милиони хора помнят, че колата на президента е 4-местна и в нея има само една жена - съпругата на Кенеди. Погледнете отново тези кадри от филма и ще бъдете неприятно изненадани от настъпилите промени. Сега в колата по загадъчен начин се появяват още един ред седалки, а в нея вече пътуват 6 души, от които 2 са жени.
Изследователите на феномена "Мандела" отбелязват, че много подробности вече са изчезнали от реалността, която познавахме отлично през целия си живот. Много популярни фрази от известни филми сега звучат различно, претърпяват известни промени и логотипите на някои известни компании, промени са настъпили дори в платната на великите художници.
Ето какво каза руският изследовател доктор Павел Свиридов за тези странни промени: "Оказа се, че в паметта на милиони хора е налице постоянна празнина за събития, за които се твърди, че не са се случили и това е свързано не само с паметта за преждевременно отишлия си Нелсън Мандела, но и за някои други неща, да речем, за ключови фрази, които хората си спомнят от филмите. Оказва се, че те започнаха да звучат съвсем различно. За някои символи, които са променили образа си буквално през последните години.
И внезапно стана ясно, че това не е само "празнина в паметта", а много истински "физически феномен" ... Това е много трудно да се обясни, защото филмът всъщност е с документален характер, въпреки че действието се е случило пред хиляди хора. На тази тема са посветени научни изследвания. Въпреки това фактът остава: филмът се е променил, определено състояние на света се е променило и това вече е нещо ново ...
Съответно, някой влиза в ключови точки, моменти от историята и изменя реалността. Съответно, светът започва да се движи по различен начин. Тогава обикновените хора започват да чувстват, че зад всички тези малки промени се случва нещо глобално в нашия свят, при което това глобално засяга ежедневието им".
Така че може би странните състояния на влошаване на паметта и общото здраве при почти всички хора също са резултат от намесата на паразитните и сатанински сили в реалността на нашия свят чрез експерименти в CERN? Или всичко това е страничен ефект от експериментите по активирането на "порталите" на време-пространство, с които световният паразитен сатанински "елит" се опитва да изстрелва своите адски господари в нашия свят?
Така че, не е ли време всички ние да спрем тази оргия на сатанинските сили? Не знаете как? Тогава визуализирайте картина, в която самият CERN и неговите собственици изчезват от нашата реалност. И заедно с тях и останалата част от паразитните и сатанински мошеници, а нашият свят се очиства от целия информационен и физически гнилоч и се връща към хармоничен живот - без социални паразити и техните корумпирани слуги. Силата на колективното съзнание все още не е отменена.





По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.