понеделник, 1 октомври 2018 г.

Дж. Коулман: Ние реагираме по начина, по който сме програмирани

В теорията на конспирацията може да се вярва или да не се вярва. Вярата е личен въпрос за всеки човек. Въпреки това, независимо от вярата или неверието на някого на нашата планета в продължение на повече от едно хилядолетие има враждебна сила към човечеството, която периодично се намесва в историческите събития. Доста истина за световната паразитна сатанинска система е написана в книгата "Комитет 300" на бившия офицер от разузнаването на САЩ Джон Колман. Какъв е този мистериозен "комитет", който също се нарича "световно правителство"?
Ето какво пише Дж. Колман за него: "Представете си една МОГЪЩА ГРУПА (която не признава никакви национални граници), която включва банкиране, застраховане, добив на въглища, търговия с наркотици, петролна промишленост, чиито членове са единствено отговорни пред участниците в тази група. Това е Комитетът 300 ...
Как конспираторите успяват да задържат за гърлото целия свят, особено Съединените щати и Великобритания? Най-често срещаният въпрос е: "Как една единствена организация може да знае за всичко, което се случва по света по всяко време и как упражнява контрол?" В тази книга ще се опитаме да отговорим на този и на други въпроси. Единственият начин наистина да се противопоставим на успеха на конспираторите е открито да назовем и да отворим дискусия около тайните общества, както и организации, които служат като параван за тези общества, правителствени агенции, банки, застрахователни компании, транснационални корпорации, нефтената индустрия, около стотици хиляди други организации и средства, скрити под различни знаци, но въпреки това подчинени на Комитета 300 - който управлява света поне от сто години ...
Единственият начин да се противопоставим е да разобличим конспираторите и многобройните организации, които служат за тяхното покритие. Нуждаем се от хора с опит, които ще могат да формулират стратегия за защита на безценното ни наследство, което, ако бъде загубено, не може да бъде възстановено. Трябва да изучим методите на конспираторите - да ги изучаваме и да предприемаме контрамерки. Само съкрушителната програма за противодействие ще спре гниенето, което разяжда нашата страна.
Някои едва ли възприемат идеята за глобална конспирация, защото много писатели правят пари от това. Други се съмняват в възможността за успешно реализиране на такива дейности в световен мащаб. Те виждат чудовищната бюрокрация на нашето правителство и казват: "Ами защо да вярваме, че дадено лице може да направи повече, отколкото правителството?" Не взимат предвид факта, че правителството е част от конспирацията. Те искат изрични доказателства, а такива доказателства е трудно да се получат.
Има и такива, които казват: "И какво. Какво ме е грижа за конспирацията, дори не гласувам". Това е реакция, която идва от по-голямата част от населението на Америка. Нашите хора са поразени от апатия и безразличие - това са резултатите от 45-годишната война, която се води срещу нас. Книгата на Курт Левин ясно показва как това се прави, но има ли много хора, които биха предпочели да четат научна книга пред забавна литература? Ние реагираме по начина, по който сме програмирани ... Същността на всичко това е, че британските и американските правителства вече разполагат с механизъм, който да ни води към Новия световен ред без много съпротива от наша страна и този механизъм съществува от 1946 г. насам. Всяка година се добавят само нови подобрения.
Именно Комитет 300 създаде безпрецедентни механизми и контролни мрежи. За да бъдем послушни, ние не се нуждаем от вериги и въжета. Страхът ни от това, което може да се случи, е много по-ефективен от който и да е физически възпиращ ефект. Промиват ни мозъците, за да се откажем от конституционното си право да носим оръжие; да предадем самата конституция; да позволим на ООН да упражнява контрол върху нашата външна политика, а на МВФ да управлява нашата данъчна и парична политика; за да позволим на президента да наруши закона безнаказано, да нахлуе в друга държава и да отвлече държавния глава. Накратко, промили са ни мозъка до такава степен, че ние, като нация, ще погълнем всяко беззаконие, извършено от нашето правителство, почти без да задаваме въпроси ...
Не трябва да си позволяваме да се забъркваме, защото точно това планират за нас онези, които манипулират нашето съзнание, изправяйки ни  пред такива сложни проблеми, на които просто не можем да устоим и се предаваме на всепроникващ натиск и обикновено се отдръпваме от решенията на много важни въпроси ... Това, пред което сме изправени сега, е не само загубата на нашата независимост и самата основа на нашата нация, но много по-лошо е възможността да загубим душите си. Последователното унищожаване на основите, върху които се държи нашата република, създава празнота, която се втурнаха да запълнят с техните духовни сурогати всякакви окултисти и сатанисти. Тази истина е трудна за разбиране и оценяване, защото не се случи ВНЕЗАПНО. Ако бяхме поразени от внезапен шок, културен и религиозен шок, щяхме да се отърсим от нашата апатия.
Но постепенността - и в това е същността на фабианството - не дава възможност да предизвика тревожност. Поради факта, че по-голямата част от американците не могат да видят мотивацията в нещата, които описвам, те не могат да ги възприемат и затова се отнасят към заговора с презрение и често подигравателно. В страната се създаде сложна ситуация чрез ежедневното представяне на стотици възможности на хората, от които те трябва да изберат най-печелившите. Ние стигнахме до такава ситуация, че ако мотивацията не бъде изразена достатъчно ясно, тогава всяка информация ще бъде отхвърлена.
Това е едновременно слаба и силна връзка в конспиративната верига. Повечето хора отхвърлят всичко, което не се поддава на разбираеми мотиви, така че конспираторите се чувстват напълно безопасно и подлагат на подигравки онези, които посочват предстоящата криза в обществения и личния живот. Ако обаче можем да предадем истината на достатъчно голям брой хора, мотивационното блокиране на съзнанието ще стане по-слабо, докато не бъде отхвърлено, тъй като все повече хора ще бъдат приобщени към истината, а общото извинение, че "в Америка това е невъзможно" ще загуби своята сила.
Комитетът 300 разчита на нашата реакция, насочва я към създадените от него събития и няма да бъде разочарован, докато ние като нация не реагираме по същия начин както сега. Трябва да превърнем реакцията си на създадените кризи в AДЕКВАТНИ отговори, като идентифицираме конспираторите и излагаме техните планове, така че всичко да става обществено достояние. "Римският клуб" вече направи прехода към варварство. Вместо да чакаме да бъдем "възнесени на небето", трябва да спрем Комитет 300, преди да достигне целта си да ни превърне в затворници на "Новата тъмна епоха". Не разчитайте на Бога, трябва да разчитате на себе си. Трябва да предприемем необходимите действия ...
Цялата информация, която представям в тази книга, беше получена в резултат на дългогодишни изследвания, основани на безупречни източници на разузнаване. Тук нищо не е преувеличено. Всичко е абсолютно точно и се потвърждава от фактите, така че не се поддавайте на намеците на врага, че всичко това се предполага, че е "дезинформация". През последните две десетилетия представих изключително точна информация, която обясняваше много тайнствени събития. Надявам се, че благодарение на тази книга ще има по-добро, по-ясно и по-широко осъзнаване на конспираторските сили, насочени към тази нация. Тази надежда се реализира, тъй като все повече млади хора започват да задават въпроси и търсят истината за това, което наистина се случва. Трудно е хората да разберат, че тези конспиратори са реални и че имат властта, която аз и много други им приписваме".
Трябва да кажем, че процесите, описани от Джон Колман в неговата книга, са не само в САЩ и Великобритания, но и почти по целия свят и следователно имат глобален характер. Разликата между различните държави се състои само в това, че тези процеси са най-бързи в така наречените държави със "западна демокрация" и точно защото глобалистите имат най-силно влияние там. Но те и в нашата страна, чрез корумпирани "агенти на влияние" от структурите на властта налагат своите антинародни закони, които са част от един общ глобален план за установяване на "нов световен ред". И тези, които се опитват да наложат скептично отношение към теорията на конспирацията, са или пълни идиоти, които не са наясно с реалните процеси, които се случват в нашия свят, или са съзнателни сътрудници на световната паразитна сатанинска система.


По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.