сряда, 24 октомври 2018 г.

НЛО и неутринни лъчи

Има хипотеза, че поне някои от изкуствено създадените НЛО са оборудвани с антигравитационни системи, използващи неутрино. Във всеки случай, част от уфологичните източници се отнасят до някои физици, на които им е позволено да изучават апарати, които са се разбивали, а и са присъствали по време на експериментите, извършени в някои тайни хангари.
От уфологичната литература е известна "зона 51", разположена в Съединените щати. Въпреки това се твърди, че подобни тайни хангари за изучаване на НЛО са били разположени и на територията на СССР. За една от тези съветски изследователски бази, където антигравитационните устройства на извънземните aпарати са били изследвани, можете да прочетете в книгата "Реални истории и срещи с паранормалното" (съставена от С. Ретов).
И ето какво е написано там: "Може би най-голямата лаборатория на територията на бившия СССР, в която се провеждат изследвания на извънземни технологии, е бил таен хангар, намиращ се на тестовото летище Раменское, където почти три десетилетия са били доставени неидентифицирани обекти, намирани в различни региони на страната, чието технологично ниво порази въображението на съветските учени.
Станало е възможно е да се установи, че материалите, от които се произвеждат НЛО, имат сложен химичен състав, включващ почти всички елементи на периодичната таблица. Стоманата на корпуса е много издръжлива и се поддава само на диамантения нож. Фактът, че силицият, който се намира в много вътрешни устройства, се магнетизира, което е невъзможно при земните условия, беше учудващ.
За изследователите били доста необичайни устройства, които като че ли играят ролята на бордови компютър, чийто принцип на работа никога не е бил разкрит. В допълнение, учените установиха, че апаратите имат няколко телескопични конструкции за кацане, обикновено две спускащи се рампи и от две до шест системи за задвижване с антигравитационно и реактивно действие, което придава на извънземните апарати извънредна маневреност. Според редица съветски физици, които имат достъп до тайни обекти, НЛО двигателите в своята работа използват неутрино лъчи, които са разрушителни за хората.
През пролетта на 1983 г. в района на град Орджоникидзе претърпява катастрофа апарат с форма на диск, който два месеца по-късно бе открит в гората от гъбари - една двойка на средна възраст. Осмелявайки се, човекът с фотоапарат се качил на купола на НЛО и направил няколко снимки. По-късно те били иззети от военните, които извършили евакуация на разрушения обект. През следващите пет години беше установено, че повече от половината от специалистите, участвали в инспекцията и транспортирането на НЛО, са загинали от различни онкологични заболявания. През 1988 г. починаха от левкемия и гъбарите, проявили опасно любопитство. Според неофициални данни почти всички случаи на контакт с подобни, даже повредени обекти са изключително опасни за хората".
Въздействието на неутриното вероятно е объркано с неутроните, а неутронните флуиди наистина имат тежки последици за живите организми. Известно е също така, че НЛО често имат отрицателно въздействие върху наблюдателите. Не е ясно само защо се твърди, че за това са виновни именно неутрино лъчите. Също така не е напълно ясно каква е връзката им с антигравитационния ефект или в крайна сметка това е някакъв страничен ефект. Във всеки случай, по-добре е да не се доближавате до паднали неидентифицирани апарати, тъй като те могат да се окажат фрагменти от ядрен шпионски спътник. А повишената радиация, както е известно, не само не е от полза за здравето, но също така значително намалява продължителността на живота.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.