петък, 26 октомври 2018 г.

Как действат "паразитите на съзнанието"?

Съществуването на определени същности, наричани "паразити на съзнанието", не се признава от ортодоксалните науки. В езотеричните източници обаче съществуването на различни същности, както приятелски, така и враждебни към хората, не се поставя под въпрос. Много уфолози също така отбелязват, че отношението на различните видове пришълци към човечеството значително варира.
Възможността за съществуването на различни форми на живот, включително и на безтелесни, не противоречи на понятието за многоизмерна вселена. А това означава - сред различните класове от различни същества, може би съществуват и тези, които се наричат "паразити на съзнанието". И те често "замъгляват мозъците" на така наречените "контактьори", преследвайки личните си цели по време на такива "контакти", и по-специално - опитват се напълно да подчинят човека на своята воля.
В архива на руския уфолог В.Ажажа има интересно писмо от някой си Николай Зимин, написано от него през юни 1995 г. В това писмо човекът, въз основа на собствения си опит с такива "контакти" твърди, че тези същности представляват източник на смъртна опасност за хората и разказва за признаците, характерни за този феномен:
"И абсолютно съм убеден, че този източник е изключително агресивен към хората, при по-внимателно разглеждане в процеса на "комуникацията", разбира се, принудена, наложена на даден обект, става ясно, че такова "общуване" всъщност е неразличимо от някакъв вид инфекция, която се пренася в човешкото тяло, както можете да се досетите, от може би все още неизвестни видове жива материя (от астрален тип?).
От къде тази опасност идва, например от космоса, паралелния свят, от дълбините на Земята - нямам отговор на този въпрос. Реших да се обърна към вас, защото почти четири години ми се налагаше да контактувам с такива същества и този опит може да бъде полезен в бъдеще.
Основното заключение, което направих през това време относно естеството на това явление е, че е напълно възможно да бъде квалифицирано чрез методите за повлияване на жертвите му като "паразити на съзнанието", но, разбира се, това е много грубо определение.
Всичко започва обикновено с факта, че чувате странични гласове (мъжки и женски). Подобни невидими събеседници може да се представят като някакви оператори, които са дошли при този човек, за да му помогнат да стане по-добре. Ето например, по този начин: повече да обичаш майка си, баща си, семейството си и да се грижиш за тях, да помагаш по-активно на нуждаещите се, болните и други.
Но трябва да ви предупредя, че всички тези декларации и съвети са само техника, с която започват да обработват жертвата си.
С други думи, те по същност са фалшиви, защото те (операторите) действително изобщо не се интересуват от всичко това, а точно от обратното. В същото време те започват истинска агресия върху съзнанието, емоционалната сфера, различните човешки органи, паметта, опорно-двигателната система и други, т.е. нито една от сферите не остава незасегната от тази агресия, както и хората наоколо са подложени на определени ефекти.
Много скоро препоръките (засега само гласовете) за определена линия на поведение на дадено лице се заменят с нареждащ тон и почти веднага такъв човек (жертва) ще почувства (или най-напред ще му се струва) общо неразположение, влошаване на общото благополучие, лошо настроение. До голяма степен това се внушава на жертвата от така наречените оператори.
Какво наистина се случва? Можем само да гадаем, че например въздействието върху човек (жертва) в началния етап, поне отначало се проявява през определени точки на тялото (изглежда, че те се наричат акупунктура), поради което самочувствието се влошава драматично ...
И въпреки всичко това, трябва да се има предвид, че тези същества (по-скоро паразитите на съзнанието) не могат да засегнат човек подобно на СПИН, т.е. техните възможности са ограничени. През всичките тези години на "комуникация" обръщах внимание на следното обстоятелство: въздействията върху различните човешки органи не са постоянни, те отслабват с течение на времето, а това, което е още по-важно, е, че при елементарно превключване на вниманието болните усещания изчезват или стават по-малко забележими.
Почти всички човешки органи (слух, зрение, сърце, мозък, дихателни пътища, вкусови усещания, чревна работа, затруднено уриниране и т.н.) стават обект на тяхната агресия. И тези много неприятни мигове, свързани със самочувствието, превръщайки се в истински терор срещу дадено лице при определени условия (аз лично съм бил подложен на такава обработка през последните два месеца), се допълват от периодично изразени заплахи, издевателства (въпреки че това се случва и при шизофренията, помня го), въпреки че "паразитите на съзнанието" и различните прояви на шизофренията често са идентични, което, разбира се, затруднява разпознаването на такива "паразити на съзнанието".
Заключение: източникът на несъмнена опасност за здравето и живота на хората е извън човека, въздействието върху човека води до негативни резултати, така нареченото морско свинче постоянно живее в стресова среда (внушение - хипнотичен фактор - съставен елемент на въздействие)".
Как можете да определите, че именно това са "паразитите на съзнанието", които въздействат върху вас? Н.Зимин дава няколко характерни признака на тяхното въздействие:
1) периодично има главоболие с много различна интензивност;
2) главата сякаш е обхваната от железен обръч и това може да трае много дълго време;
3) докато сте в определено положение, може да имате временна скованост в различни части на тялото, особено лицето, врата, ръцете, краката;
4) има треперене на пръстите, което може да започне неочаквано и неочаквано да завърши, като някакви импулси преминават през крайниците и в определени части на тялото, наподобяващи появата на кръвни съсиреци;
5) нарушена е координацията на движенията;
6) периодично има трудности в умствената активност на човека, възпрепятстват се най-елементарните поведенчески реакции на това, което се случва;
7) можете да добавите още и замайване, нарушаване на нормалното дефекиране и много други.
Как да се противопоставим на всичко това? Н. Зимин вече отбеляза, че тези "оператори" изобщо не са всемогъщи и техните заповеди могат да бъдат напълно пренебрегнати. Но най-добрата защита срещу всякакви вредни същества и влияния са чистите мисли, светлата душа и любящото сърце. Когато човек излъчва високочестотни положителни енергии, вредните субекти не проявяват интерес към него като към "жертва" и "храна".




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.