петък, 2 ноември 2018 г.

Г. Белимов за извънземните "заселници"

Темата за "заселниците" в човешкото тяло е добре известна сред хората, които се занимават с езотеризъм. В религиозната практика от минали векове е добре известно не само за демоничните същества, "заселени" в тялото, но и за завземането от тяхна страна на контрола над физическото тяло, което от древни времена се нарича "обсебване". Новият завет говори за изгонването на демонични същества от Христос и в религиите има известни ритуали за екзорсизъм от човешкото тяло на "бесове", "зли духове", "демони" и други подобни същества от демонични светове.
Но се оказва, че същият феномен на "заселването" е известен и в уфологията. Ето например какво каза руският уфолог Г. Белимов за това явление на ХI Международната конференция за НЛО, която се проведе през октомври 2004 г. в Москва:
"Наскоро преди две или три години научих от чуждестранната уфологична преса за едно ново мистериозно явление, което уфолозите започнаха да срещат в реалната действителност. То е свързано със заселването на чужда информационно-полева матрица, или иначе казано - с чужда душа в тялото на човек. В този случай се случва или замяната на личността на бившия собственик на тялото, или съвместяването им в едно тяло. Често "новата" душа се идентифицира с извънземната същност и си спомня какво е било с нея преди това заселване. Това означава, че тя си спомня своя друг живот.
Българската ясновидка Ванга говори за това преди време, но много малко хора обръщаха внимание. Сега си спомниха. Такива случаи вече са описани в чужбина, някои от тях са впечатляващи с непринудеността си. По-конкретно, Джоел Ахенбах (САЩ) каза, че на конгреса на уфолозите в Лафлин (Невада) той е срещнал група хора, които са убедени: в тялото им има някакви чужди същества. "Заселените" живеят в Лас Вегас и се събират, за да говорят за своите си неща. Вярно е, че не научават нищо и не оспорват нищо. Хората просто обменят впечатления. Информация не разкриват. Но е по-лесно за човека: в края на краищата да знаеш, че не си единствен.
Продължавам своето дългосрочно наблюдение на феноменалната руска жена Татяна Ваничева, която вярва, че тя не е землянка, а е внедрена в обществото на хората от раждането си и според нея изпълнява функциите на наблюдател. Няма обаче доказателства за нейната версия, и тази ситуация трябва да бъде взета под внимание. Нейните контакти с инопланетяни са толкова интересни, че е трудно да се сравняват с други. За нея е написано в няколко книги - мои и на В. Ажажа".
Въз основа на горното можем да заключим, че "заселниците" могат да се отнасят към различни видове ефирни създания. Те могат да бъдат извънземни от други светове или планети, от различни нива на Земята или дори от друго време. При някои случаи, когато човешкото тяло е притежавано от демонично същество или дори от цяла група от такива същества, това ще се отрази отрицателно на потиснатата личност на човека, който губи контрол над тялото си. В други случаи, когато в тялото попадне по-развита еволюционно същност, могат и да не настъпят външни промени в човешкото поведение. Но в същото време роднините могат да забележат промяна в обхвата на интересите или дори проявлението на неизвестни преди това таланти и способности.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.