сряда, 21 ноември 2018 г.

Кол Сандерсън за чипизацията на човечеството

Чипизацията на човечеството е една от задължителните точки за прилагане на плана на глобалните паразити за установяване на "нов световен ред". И ние виждаме как бавно, но сигурно слугите на глобалистите навлизат в територията на държавите с анти-човешки закони, които напълно се съобразяват с този план. Разказват ни истории за "прогресивността" на изкуствения интелект, за ползите от масовата автоматизация и роботизацията, както и цифровизацията на всички аспекти на нашия живот. Убеждават ни, че чипизацията ще направи успешно търсенето на отвлечени и изгубени хора, както и лечението на болестите. Те обаче крият истинската обратна страна на тази ярка опаковка от лъжи: всичко това не е необходимо за удобството и ползата на обикновените хора, а за създаване на пълен електронен контрол върху населението.
Разбира се, псевдо-скептиците незабавно ще започнат да се усмихват дълбокомислено и да направят "разбиращо" лице, един вид - отново "конспирация", без дори да се замислят какво означава целта на паразитните слуги чрез медиите и информационните портали да предложат на безсловесния човек на улицата мисълта, че "теорията на конспирацията" - това са някакви измислици на маргинализирани и истерични хора, страдащи от мания за преследване. Разбира се, на "овчарите" им е нужно безразсъдното "стадо" да продължава да спи. Точно в такова полусънно състояние те се надяват да го закарат в строя на "новия световен ред".
Но нека за конкретика се обърнем към специалисти, които лично са ангажирани в създаването на микрочипове, които да контролират волята на хората. Например - ето какво каза инженерът-конструктор в областта на компютърните чипове Кол Сандерсън по време на речта му в американския град Слохан през 1993 г., т.е. преди 25 години: "Като инженер по компютърни чипове с голяма група от специалисти имах възможността да участвам в разработването на един проект във Финикс, Аризона.
Успоредно с това, работата по този проект се осъществява и в други държави. Извършихме експерименти с една парализирана жена, в чиито гръбначен мозък бяха зашити няколко микрочипа с радиосигнали. Преди това тя била неподвижна, тъй като всички функции на тялото й били нарушени. След нашата намеса, ръцете и краката й започнаха да се движат, но само с помощта на компютърни манипулации мускулите й стават управляеми. Самата тя не контролираше процеса. Продължихме да работим за подобряването на чиповете и успяхме да получим контрол над поведението на жената.
Трябва да отбележа, че не съм медик, а инженер, а задачата ми е да създавам микрочипове, а не влияние върху тялото й - други правят това. Извършихме експерименти със затворници. Постепенно микрочипът стана плосък, готов за имплантиране, т.е. за въвеждане в организма. Но трябваше да създадем много малък чип, който да се впише в епидемиологичната игла, което в крайна сметка направихме, превръщайки чипа в предмет, приличащ на оризово зърно.
Тестването на този чип се извършваше в градовете Сакраменто и Лос Анджелис, Калифорния, на много животни. Милиони долари бяха похарчени, за да се определи точката на тялото, където е необходимо да се имплантира микрочипът, състоящ се от 250 000 елемента. Трябваше да решим проблема с презареждането, което изисква промяна в телесната температура. Така наречените "биологични батерии". Необходимо бе да се намери място в човешкото тяло, където температурата се променя бързо. Установени са две такива места: челото и дясната ръка на човек.
Много хора работеха по проекта и те не бяха посветени в крайната му цел, а често не знаеха какво правят другите. Работих върху ресурса на батерията, т.е. над зареждането и презареждането на захранването на микрочипа ... В процеса на работа по проекта се разглеждаше и главната цел - да се чипират всички хора, живеещи на планетата.
В детските заведения във Флорида вече има деца, на които са въвели тези чипове. Разработените през последните години нови видове биочипове, в допълнение към медицинските и идентификационните функции, могат да изпълняват и други - промяна в поведението на имплантираните хора и контрол върху техните емоции чрез увеличаване или намаляване на производството на определени хормони.
Така с увеличаването на производството на адреналин - хормоните на агресията, биочиповете ще помогнат например на войниците да постигнат пълно безстрашие. Естрадиол - женският полов хормон - напротив, ще направи мъжката популация мързелива и безразлична към всичко ... "
Както виждаме, преди 25 години имаше технологии за контролиране на поведението на хората с помощта на микрочипове, които бяха въведени в тялото под прикритието на ваксинацията. Но след толкова години тези технологии не са тъпкали на едно място, а непрестанно се подобряват. Включително за развитието на нанотехнологиите. Следователно чипизацията на населението не е измислен мит, а реалност, която паразитите и техните слуги подготвят за нас, създавайки "общ електронен концентрационен лагер". И той ще бъде напълно контролиран от изкуствен интелект. Със същата цел (и изобщо не за борба с тероризма и престъпността), системите за пълно наблюдение и автоматична идентификация на индивида се въвеждат активно.
Именно поради тази причина аз не споделям прасешкия възторг на някои безмозъчни обикновени хора относно развитието на този изкуствен интелект и продължаващата дигитализация на нашия живот. Но може би някой хитроумен компютърен вирус или пълен срив на системата ще унищожи всички анти-човешки планове на паразитите? Наистина, нарастващата зависимост от компютърните мрежи прави самата глобална паразитна система все по-уязвима към различни фактори, независими от нейната воля.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.