петък, 9 ноември 2018 г.

Историческата наука е заключена в митове, чрез които илюминатите умело манипулират

Интересно мнение за официалната история бе чуто от пътешественика, биолога, антрополога Г. Сидоров в едно от северните селища от жена, която е завършила Ленинградския държавен университет и е професионален историк. И ето как тя обяснява решението си да напусне науката:
"Аз съм историк по образование ... Преди време завърших Ленинградския държавен университет и веднага напуснах науката. И знаеш ли защо си тръгнах? Защото историята като наука не съществува. Отидох си от това, което го няма ... Ако нещо спре своето движение напред, тогава то умира.
Как се развиват другите науки? Остарялата теория е заменена от нова, по-модерна. Което не може да се каже за историческата наука. През цялата епоха на нейното формиране не се е появила нито една нова теория. Забележете, нито една! Артефактите, които могат да бъдат скрити, са скрити в музеите и масонските складове.
А за това, което не може да се скрие, се премълчава. В китайската равнина има десетки пирамиди, а някои от тях далеч надхвърлят Голямата египетска, но историците не ги интересува. Има пирамиди в Урал, в северната част на Западен Сибир, в Източен Сибир, в планините на Таймир, сред планините в Якутия, в Чукотка и Камчатка, но нашите учени не ги виждат изобщо. Те дори не виждат стотици руини на градовете, изгубени на север, и гигантските обрасли кургани ...
Такава е нашата съвременна историческа наука ... Тя е затворена в себе си, а по-точно в мита, който илюминатите и други (подобни на тях) умело манипулират. Митът е пряко продължение на библейските, но има и обвивка от наукообразие. Ако науката е заета да пази умствените екскременти на тайните общества, ние вече не сме наука ... И е време да признаем това".
И между другото, подобно мнение, че официалната история не е наука, а е цяло изкуство за измама на хората - далеч не е единственото. А много други археологически артефакти, премълчани и скрити от обикновените хора, които очевидно противоречат на тази версия на историята, са още едно доказателство за това.
Ето защо честните историци изоставят такава наука: не им е позволено да разказват истината, а те не искат да мамят народите си. Но само честен човек, който не е продал съвестта си на управляващия елит и най-богатите финансови и олигархични кланове, може да бъде истински учен. И, благодаря на Бога, че истинските учени на нашата Земя все още не са изчезнали. Може би благодарение на тях текущата наука ще може да се превърне в истинска наука, насочена към разбирането на света около нас, а не към защита на интересите на "елитите" и техните господари.




По материали от Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.