събота, 11 юли 2015 г.

Наблюденията и американския двоен стандарт

В САЩ съществува страх от това нещата да бъдат наричани с истинските им имена, защото в противен случай американците ще трябва да предприемат нещо по съответния въпрос. Днес стъклената къща на САЩ е построена върху основи от лъжи и параноя. Тяхното превъзходство прилича много на превъзходството на Германия (и на японците) от миналия век, което довежда до Втората световна война.
Друг признак на двойния стандарт са думи като „екстремисти” и „радикали” до основаните на религията групи, които не се кланят на Вашингтон. Но във връзка с американските религиозни екстремисти се използват думите „религиозно право”, „християнски консерватори” и др. Това е чиста пропаганда в действие и програмиране на обществеността. Към това прибавете и понятието „реформатори” – за онези, които искат да либерализират своите страни по начин, който Вашингтон одобрява. А на реформаторите в Америка им викат „анти-американци” и „либерали” и ги смятат за отрицателни, защото не козируват със зиг хайл пред американските фашисти.
В държавите, в които има хора, които се обявяват против правителството и се кланят на Вашингтон, на тези реформатори им викат „терористи”.
Вярно е, че мнозина от управниците на планетата СА последователни инкарнации, които насочват Земята встрани от пътя на Едновременните инкарнации, но има и много такива, които просто искат да бъдат там, където е силата – те са от ниските или средно-напредналите нива. Помнете – за техния Висш Аз имат значение само преживяванията. Много Напредналите и особено Финалните Инкарнации наблюдават целия този цирк. Гледайте как действат тъмната и светла полярности докато са още в Играта. Щом приключите Играта, вашите перспективи ще бъдат доста по-различни. Пълно е с фанатици снабдени с извънземни технологии още от Атлантида насам.
А какво ще „направите” ВИЕ във връзка с тези типични за края на Играта събития? Изцяло ли ще участвате в тях, или частично? Невъзможно е да не вземете поне някакво участие в тях. Помнете, че няма „добро” или „лошо”, независимо от това какво ви казват от Вашингтон. Основната линия за всеки висш Аз е преживяването. Хората ще продължат да остават личната си сила на онези, които имат за цел да им я отнемат. Очаквайте още драматични събития от типа 9/11. От вас се очаква да се съобразявате и да станете „последователна” планета и хора.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.