сряда, 22 юли 2015 г.

Пророчествата

Обикновено такива неща като пророчествата целят да ви попречат да откриете кои наистина сте. Съществуват, разбира се, и свестни пророчества, но трябва да бъдете много внимателни – правителствата също ги използват за своите цели, или пък осмиват пророчества, които пречат на целите им, затова винаги преценявайте източника на пророчеството. Много пророчества използват страха – например „Исус ще дойде и ще накаже онези, които не се подчиняват”. Това са средства, за да ви държат в рамките на оградата и на веригите от преживявания. Ваша е грижата да установите това и да се придвижите отвъд оградата и отвъд веригите от преживявания, които са част от Играта. Как ще направите това се определя от всеки отделен Висш Аз.
Спомняте си, че имаше предсказания, че годината на прехода ще бъде 200-та година. Оказа се, че 2001 имаше по-голяма вероятност да е въпросната година поради събитията 9/11, които американското правителство позволи и подпомогна да се случат, за да може драматично да превърне страната в полицейска държава. Създаден беше външен враг, какъвто им беше необходим.
Много са пророчествата и за 2012, но вие ще се придвижвате в съответствие с плана на вашия Висш Аз. Той знае далеч повече, отколкото вие някога съзнателно ще знаете. Това се дължи на природата на Играта. Затова да развиете доверие в своя Висш Аз и да отхвърлите системите за спасение отвън, е съществено за вашето завършване. Това става все по-очевидно на напредналите етапи и кулминира с вашата Събудена Финална Инкарнация.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.