сряда, 15 юли 2015 г.

Тъмните шамани и халюциногените

Вземането на халюциногени, за да се постигне излизане извън тялото, е опасно. Няма да останете без преживявания, а обратното – има МНОГО същества от ниския Астрал и Тъмни същности, които само чакат неинициираните да навлязат в тяхната обител. Те са експерти по подвеждането и измамите. Те ще ви кажат онова, които искате да чуете и ще ви покажат онова, което чувстват, че искате да видите. Ще ви кажат истини подплатени с лъжи и манипулации.
Докато ме обучаваха за шаман узнах, че истинските шамани не използват халюциногени. Способностите за да пътуваш като шаман трябва да се развиват естествено, когато духът стане готов. Отнема години обучение и практика и ако не сте се посветили на това, няма да станете шаман. Определено съществуват опасности, обаче, ако се правите на „турист” в Астрала.
Днес хората искат незабавна награда с малко или никакви усилия. Тъмните шамани знаят това, особено в Южна Америка. „Светлите” търсачи на вълнения ходят на места като Бразилия, която е рай за Тъмните шамани и халюциногена, наречен айяхуаска. Наричат тази дрога „растението на боговете”. Читателите на Матрицата 5 знаят, че щом се използват думи като „боговете”, обикновено става дума за извънземното присъствие. В Бразилия се провеждат семинари, на които „Светлите” се събират – там имат възможност да използват тази дрога под надзора на съответния Тъмен шаман. Тогава те биват атакувани както от тези от ниския астрал, така и от съответния шаман.
Бях на семинар, където три жени привърженички на Тъмните, седнаха на стратегически места сред присъстващите. Те прекараха цялото си време в плетене на мрежи от тъмна енергия, с които обвиваха нищо неподозиращите слушатели и лекторите на подиума. Това, че лекторите отвличаха вниманието на публиката, позволи на тези жени да си вършат работата. Това са неща, които Тъмните обичат да правят. Помнете – това е контролирана от Тъмните планета в Тъмен сектор на галактическата Игра. Когато приемате халюциногени, вие повишавате способността на Тъмните да ви манипулират. Това води до обладавания и оплитания, които повишават контрола на Тъмните.
Да, наистина всичко е преживяване, но в този смисъл преживяване е и когато се удряш с пръчка. Какво му е зрялото на това? Това е урокът, който човек трябва да научи. Ако откажете да направите необходимото, за да научите необходимото, значи сегашната ви инкарнация не е готова да го научи. Тялото е онова, което иска незабавно възнаграждение, не духът. Духът знае, че е вечен и безсмъртен. А тялото знае само днес/сега поради вмешателствата на извънземните и търси възнаграждение независимо дали го заслужава или не.
Хората, които вземат халюциногени, смятат, че имат всички отговори и че съществуват, за да спасят света. Вярват, че са открили единствения и верен път. Читателите на Матрицата обаче знаят, че няма само един верен път и че всеки Висш Аз прокарва път за своите собствени преживявания и че всички пътища водят до завършването на този сектор от Играта. Ако вземате халюциногени, вие забавяте своя напредък. Ще се възстановите и ще продължите напред, но това може да стане в следваща инкарнация. Много Напредналите Инкарнации трябва да оставят на другите сами да правят своя избор (противното означава, че не са много напреднали); едновременно с това трябва да знаете какво включва избора на другите и как преживяването ще промени тяхната личност. Кратките пътища също са опит - даже когато наученият урок покаже, че не съществуват валидни кратки пътища.

Матрицата 5 - Вал Валериан

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.